Als onderdeel van onze opleiding tot 3 Principles Coach/Facilitator organiseren wij onder andere 3x een driedaagse bijeenkomst voor de deelnemers. Voor de tweede driedaagse voor de opleidingsgroep van 2019 hebben we Floris, een van de deelnemers, gevraagd om zijn gitaar mee te nemen. Hij had ons immers verteld dat zijn creativiteit enorm was gaan stromen al voordat hij aan de opleiding begon, na zijn eerste driedaagse Dieper Inzicht. Hij had/heeft zijn inzichten tot uitdrukking gebracht in de vorm van liedjes. 3P-liedjes ;-). 

En wow! WOW! 

We vinden de liedjes zelf zo mooi, en bovendien zó gaaf om te zien hoe het delen van inzicht allerlei vormen kan aannemen, dat Linda tijdens de driedaagse acuut haar videocamera te voorschijn haalde. Om te beginnen willen we je via deze weg alvast één liedje laten horen. Ondertussen poetst Floris de geluidskwaliteit van dit en de andere videobestanden een beetje op. zodat je in de toekomst ook de andere liedjes kunt beluisteren. 

 

Dit blog is tot stand gekomen dankzij Floris. Hij is één van de deelnemers aan de 3 Principles Practitioner Opleiding 2019. Met zijn blogs op onze website deelt Floris zijn groeiende inzicht in de 3 principes.

Meer van Floris vind je hier: www.florishuetink.nl.

Floris Huetink

Share This