Ervaringen van klanten

Wat onze training en coaching je kan opleveren
Ik ervaar iedere dag meer helderheid, inzicht en rust na het beleven van de shiftdag. FIJN!!!
Manja de Jagher

Na bijna 15 jaar slaapmedicatie gebruikt te hebben, slaap ik inmiddels vanaf de 3 daagse helemaal zonder! Heerlijk! Geeft een enorm gevoel van vrijheid!

Ronald van Burgsteeden

Maartje vertelt hoe inzicht in de 3 principes haar angststoornis en depressie deed oplossen

5 minuten versie

Volledige interview

Ik volg de Slagersdochters al een tijdje en merk dat het goed is om een vinger aan de pols te houden zodat het inzicht niet verwaterd. Ook de theatervoorstelling draagt daar aan bij op een hele leuke manier.

De praktijk is dat je iedere keer weer iets oppikt en nieuwe inzichten vergaart en dus een extra stapje kunt maken. Daardoor groei ik nog steeds. Meer inzicht geeft meer ontspanning, minder gedoe om niets, meer leven.

Anja Fleuren

Ik geniet zeer van jullie en mijn leven is makkelijker en leuker geworden door jullie en 3P, waarvoor veel dank!

Tineke van Vugt

Samen hebben we ons drie dagen ondergedompeld in de drie principes.  Praten over wat eigenlijk niet in woorden te vatten is. Er waren veel sprankjes van inzicht, herkenning en loslaten in het weten dat we al één zijn! Daarbij Helemaal oké zijn, de universele liefde, deze energie die altijd aanwezig is.

Angela en Linda hebben ons wegwijs gemaakt in deze universele principes, aan de hand van vragen, stormen, mooie scènes en gedachtenbomen zelfs! De wankele brug was een mooie metafoor om te zien dat er basis en vertrouwen mag zijn.

Wat een vrijheid en lichtheid geeft dat!“

Marjolein van Velsen

Het was een superfijne dag in een ontspannen omgeving, met fijne groep waarin ik me op mijn gemak voelde, en het was hartstikke leuk om jullie een keer live mee te maken. Wat het me in ieder geval heeft gebracht is meer inzicht hoe de 3 principes werken, echt een dieper inzicht dan ik tot nu toe had. Jullie “duo presentatie” is echt een toegevoegde waarde omdat jullie elkaar zo goed aanvullen en beiden ook weer andere dingen zeggen. En niet te vergeten is humor toch ook wel fijn omdat het er voor zorgt dat het allemaal niet te zwaar wordt, want de meeste mensen hebben toch issues die niet zo luchtig zijn..
Al met al geniet ik vandaag van het zen gevoel en ben nog enthousiaster geworden om er meer mee bezig te zijn.
Anneli

Hartstikke bedankt voor de cursus! Iedere week zijn er stappen gezet, mijn e-book is ineens geschreven en het borrelt van de ideeën. De video’s over twijfel en onzekerheid zijn geweldig.  Wat fijn dat je niets extra’s hoeft te doen of bereiken, enkel te zien!

Bionda Bosma

Een operatie en het herstel daarna waren voor mij 100% makkelijker te dragen nu ik het inzicht had dat het niet om mij in mijn ‘aardepakje’ zoals Angela altijd zo mooi zegt, gaat.

Er was ongemak, zeker, en pijn. Maar GEEN verzet, GEEN verdriet, GEEN gemopper. Ik kon het laten voor wat het was. Het simpelweg laten ZIJN.

En nu ik net ontslagen ben, werd het me nog veel duidelijker wat deze inzichten betekenen voor mijn welzijn (en dat van mijn geliefde en kinderen).

Verdrietig, zeker. Soms boosheid en In de war, nou en of. Maar ook de herkenning dat ik nu gelukkig wil zijn, leven, en IK BEN NIET BANG. Nou, dat is een hele ommezwaai kan ik jullie verzekeren.

Anoniem

Fijne Podcast.

Ik volg al een poosje Angela en Linda in deze Podcast. Het mechanisme van de drie principes beginnen langzaam bij mij door te dringen.

De dames hebben fijne stemmen om naar te luisteren en er is veel humor in hun gesprekken!

Linda Berg

In gesprek spreken de slagersdochters direct naar inzicht wat ergens herkend wordt en dan weer naar de voorgrond komt. Oud misverstand van wie ik ben verdwijnt en de vruchten van het besef van eenheid weer te plukken in mijn ervaring van het leven. Ik ben heel dankbaar voor dit inzicht wat deze dames zo helder weten en heel intuitief overbrengen. Intuitief en daardoor zo goed afgestemd. Gedetailleerd denken wordt een simpel ‘zijn’ na dit besef, heel veel dank!

Nicky P.

Deelnemer Shiftdag

Mijn man vindt me evenwichtiger na de driedaagse.

Corine Wessel

Deed mee aan de driedaagse Dieper Inzicht

Ja, dat waren fijne dagen. Er zijn zeker dingen makkelijker geworden, bijvoorbeeld het viel met opeens op dat ik me deze winter veel minder bezig hield met het korter worden van de dagen en in het donker van en naar het werk rijden, waar ik andere jaren de dagen aftelde tot 21 dec, was het nu gewoon zoals het was. Ik merk ook dat ik sinds de 3P’s minder nadenk over keuzes, ik zie het wel op dat moment wat ik doe.

Margreet Teelken, huisarts

Deed mee aan de driedaagse Dieper Inzicht

En of er dingen zijn veranderd, althans toch in mijn hoofd :-). Die ‘special effect department’ doet nog steeds zijn werk, net zoals voorheen maar ik ervaar het resultaat ervan heel anders. ik neem mijn gedachten (en die van anderen) veel minder serieus. Dat maakt het leven in mijn beleving veel eenvoudiger. Ik ben rustiger, no-nonsense geaard en voel me dichter bij mezelf zonder mezelf (of anderen) iets te moeten bewijzen. Ik werk nochtans (nog) meer dan voorheen, maak lange dagen, zit vol ideeën maar werk veel efficiënter, minder ‘beladen’ waardoor ik meer energie overhoud.

Tegenwoordig vergelijk ik mezelf met een gsm, daar staan (ook) vaak veel te veel apps op… het was tijd voor een reset: terug naar de standaardinstelling. Heerlijk om geen onnodige meldingen te krijgen van apps die er niet toe doen… 😀

Aline Aelberts

Komt uit België en deed mee aan de driedaagse Dieper Inzicht

Hier heb je écht wat aan!
Luister sinds januari dit jaar, en voor mij is dit het inzicht der inzichten. Niet ploeteren of worstelen, maar de juiste kant opkijken, dat is alles.
Severine

Ik ben gister begonnen met jullie podcasts te beluisteren en wat een mind-blowing uitspraken zeg!

Vanessa

Na jaren zoeken en lezen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kwam ik via een collega in aanraking met de Slagersdochters. Podcasts om te luisteren, het mag makkelijk. En stukje bij beetje sijpelen de 3P’s mijn leven in. Soms voel ik het, soms ploeter ik. Maar het luisteren naar deze podcasts brengt me weer terug in hoe makkelijk het mag. Sinds kort kijk ik ook naar de radioshows omdat ik member ben geworden in de ShiftAcademy. Wordt het nog leuker van!

Iris

Het lijkt alsof ik uit een volle trommel was op 800 toeren centrifuge stand gehaald ben…

W.

Lieve Linda en Angela,

Met heel veel plezier heb ik jullie online training  ‘Moeiteloos leven’ gevolgd. Ik ben al enige tijd bezig met non-dualiteit/ advaita maar heb door de cursus weer veel meer inzicht hierin gekregen. Ik vind de 3 principes een supermooie metafoor! De filmpjes vind ik heel helder en begrijpelijk en ga ik zeker nog vaker terugkijken. Ik heb  gemerkt heb dat het fijn  is om ermee bezig te blijven (omdat het in het dagelijks leven  bij mij toch vaak weer wegzakt) en dat het ook fijn is om af en toe weer op een hele basale uitleg terug te kunnen vallen. De kennismaking met de community vond ik ook erg leuk en inspirerend. Wat een schat aan  mooie gesprekken,  maandaanbiedingen en daghappen is daar te vinden! ( De radioshows had ik al eerder ontdekt  🙂 ). Inmiddels heb ik het lidmaatschap voortgezet.

 Dank voor jullie mooie werk, ik hoop dat jullie er nog lang mee doorgaan!

Ineke Gelpke

Met veel plezier luister ik naar jullie podcast en het heeft bij mij een verandering gebracht daar waar de psycholoog ruim twee jaar tevergeefs probeert dit te realiseren.

Johanna Versluis

De zienswijze heeft mij geraakt. Het is gemakkelijker geworden.

Rob den Haan

Nogmaals wil ik zeggen dat ik zo blij en dankbaar ben dat ik jullie heb ontdekt. Luister met zoveel plezier jullie podcasts. Betrap mezelf vaak op een glimlach tijdens het luisteren.

Anouk

Ben superblij dat ik de 3-daagse gedaan heb! Het waren heel fijne dagen! Een heel groot DANKJEWEL! Hoopte dat toen ik pas de Slagersdochters Radioshow op het spoor was er iets zou veranderen aan bepaalde angsten die ik had. En dat ik beter zou gaan slapen. Dat is inderdaad gebeurd. Maar dat er zoveel ‘bijvangst’ zou zijn vind ik ongelooflijk! Dacht altijd dat ik best (veel) stress had. Maar niet op mijn werk. Pas nu ik merk hoeveel makkelijker alles daar verloopt kom ik erachter hoeveel gedachten, verzet en daardoor spanning er – toch wel – was. Kennelijk wen je aan een bepaalde hoeveelheid ‘stress’. Of vergelijk je het met ‘andere’ stressgebieden en komt zo tot de conclusie dat het op een bepaald terrein wel meevalt. Eerder dacht ik: ‘Hier moet ik maar mee leven, ik ben nu eenmaal een neuroot.’ En leek me het feit dat ik op de momenten dat er geen angst was ik die angst kon relativeren en erom kon lachen al het hoogst haalbare. Had nooit kunnen vermoeden dat ik helemaal geen neuroot ‘ben’! Het is een wonder! Er is ook iets vreemds met de tijd gebeurd. Ik doe meer (maar ook minder) en houd meer tijd over! ?? Zie nu ook hoeveel tijd ik kwijt was met analyseren en het vinden van antwoorden. Terwijl nu de vragen gewoon wegvallen. Ik ervaar meer rust, lol, verbondenheid en vrijheid.

Ben zo blij met alle wonderen die me sinds de driedaagse in mijn leven opvallen! Ik blijf het magisch vinden dat alleen het kijken naar hoe de menselijke ervaring werkt zoveel verandering in gang zet.

Astrid Aalderink

Ik had last van een hoofd met een enorme stroom van gedachten die vooral ’s nachts naar boven kwamen! Als het vliegwiel eenmaal begon te draaien was er geen stoppen meer aan! Toen kwam de Shift Academy op mijn pad….

Een fantastische, ontspannen en liefdevolle dag “Minder stress” met Linda en Angela gaf mij mooie inzichten! Ik neem in ieder geval mijn gedachten niet meer mee het bed in en slaap fantastisch! Een echte aanrader!

Ingrid

Ik ken Linda Spaanbroek zowel zakelijk als privé en ik merkte de laatste jaren dat ze steeds onverstoorbaarder werd en meer ‘zen’. Ze leek niet meer zo afhankelijk van de omstandigheden en dat vond ik zo inspirerend, dat ik dat ook wel wilde. Nou ja, ik werd wel een beetje over de streep getrokken door haar assistente Mira, die ik ook al zo jaloersmakend ontspannen vond overkomen.

Tijdens de 3daagse zag ik ineens hoe dat werkt met gedachten. Wat ik vaak doe is er een aantal achter elkaar zetten met komma’s er tussen. Terwijl ik ook gewoon een punt kan zetten achter een gedachte of emotie. Dat ben ik blijven doen na deze training en het grappige is dat dit bij mijn 13-jarige dochter – die ik hierover vertelde – ook is blijven hangen. En als zij nu bijvoorbeeld eens een grote mond opzet, kan ik sneller mijn mond houden en denken: “Mijn dochter heeft nu een grote mond. Punt.”

Wat ik ook opvallend vond tijdens het programma, is dat ik weinig hoefde te doen. Ik hoefde mijn gedachten niet om te vormen of te negeren. Ik hoefde geen oefeningen te doen. Niets. Therapie voor luie mensen, heerlijk! 🙂

Deze ‘therapeutische uitwerking’ zie ik terug in mijn bedrijf. Ik geef mezelf minder op mijn kop als ik niet de dingen doe die ik die dag had gepland. Ik begrijp nu beter dan hiervoor dat ik dan kennelijk behoefte heb aan tempovertraging. En intussen vertrouw ik er meer en meer op dat het goed komt. Dat dat wat ik wil, toch wel gaat gebeuren.

Mijn calvinistische gedachten over bijvoorbeeld mijn hardwerkende team zijn ook minder geworden. Nu neem ik bijvoorbeeld rustig de tijd voor mezelf en doe ik waar ik zin heb op dat moment, terwijl mijn team aan het doorbuffelen is.

Ook met sporten merk ik dat mijn gedachten rustiger zijn. Vroeger kon ik bloedfanatiek en driftig zijn. Als ik nu met tennis van de baan word geveegd of ballen missla, foeter ik niet meer op mezelf. De zelfverwijten zijn grotendeels tot rust gekomen.

Warm aanbevolen, deze therapie voor luie mensen!

Aartjan van Erkel

www.schrijvenvoorinternet.nl

Na járen me met grote interesse verdiept te hebben in Boeddhisme en non- dualiteit, kwam ik jullie site tegen. Dit kon wel eens de kers op de taart zijn! Vele overeenkomsten en vanuit een “andere” invalshoek  bekeken. De doorbraak voelde dichtbij en heb me ingeschreven voor jullie training. Dit had ik precies nodig! Zo leuk, toegankelijk en helder gebracht. Eindelijk komt de helderheid echt bij me binnen en elke keer meer. Ik zie nu vanuit een veel breder perspectief. Mijn grote zoektocht naar willen weten waar het in dit leven over gaat is ten einde gekomen. Wat een rust! De grote valkuil was de gedetailleerdheid waarmee ik te werk ging.

Bedankt Angela en Linda voor jullie geweldig optreden op de modules. Blijf nog lang nagenieten van al het materiaal wat jullie op de website hebben staan.

Carla Hoeijmakers

Via Libelle ontdekte ik het,
En dat was een goede zet.
Een eye-opener echt waar,
Energie, ervaren, denken het hoort bij elkaar.
Masterclass ‘Minder stress’ gevolgd met Linda en Angela erbij,
En alle principes van Shift Academy op een rij.
Ik zou zeggen: lees erover en luister ernaar,
Dan ga je moeitelozer leven echt waar.
Nelie van de Groep

Servicemedewerker

Voorheen zocht ik verklaringen voor mijn negatieve/angstige gevoelens en gedachten. Ik zocht de oorzaak in mijn jeugd of buiten mijzelf. Dacht dat ik er hard aan moest werken om ervoor te zorgen dat ik die gevoelens niet meer had. Dat er iets mis was met mij, dat ik een “stoornis” had. Ik heb meerdere therapieën gevolgd, onder hypnose geweest, talloze zelfhulpboeken gelezen en uren gemediteerd.

Sinds ik kennis heb gemaakt met de 3 principes is dit allemaal overbodig geworden. Door dit inzicht heb ik mij de afgelopen maanden gelukkiger gevoeld als in de 5 jaar hiervoor. De 3 principes hebben mij meer gegeven dan alle therapieën bij elkaar.

Bedankt Linda en Angela! Hopelijk komen nog veel meer mensen te weten van de 3 principes!

Sarah K.

De training heeft me enorm geholpen. Mijn leven is er eenvoudiger en vrolijker van geworden.
Alina Smit

Gisteren genoten van jullie theatershow. En ook het boek als kado meegekregen, SUPER bedankt. De ontspannen manier van gewoon gelukkig zijn, past helemaal bij mij. 🙂 Dank voor jullie inspiratie.

Ans Boon-Hoffer

In het voorjaar heb ik me 3 dagen ondergedompeld in de 3 principes en recentelijk heb ik de Materclass Relaties bijgewoond. Ik ben al een poosje op het spoor van de 3 principes  en kort samengevat geeft dat me inzichten die het leven makkelijker maken waardoor ik:
* De stap heb durven zetten om een eigen praktijk te starten;
* Hier stap voor stap mee aan het werk ben en me daarbij heel bewust ben wat mijn gedachten zijn zodat zodra ik stress ervaar ik hier minder lang last van heb;
* Op relationeel vlak rustiger ben geworden en me vrijer voel;
* Verdieping ervaar in de relaties (familie, vrienden, kennissen e.d.) die ik heb;
* Veel meer vrijheid ervaar op alle vlakken in mijn leven;
* Veel meer beleef in plaats van dat ik geleefd wordt.

En zo kan ik nog wel poosje doorgaan. Het leven wordt gewoon makkelijker als je met de drie principes in aanraking komt en er is geen weg meer terug!

Loes Huijer

Zo super dat Linda en Angela de 3 principes naar Nederland hebben gebracht. Niet dat ze hier niet al waren [ze zijn altijd overal] maar meer dat we er hier ook meer van bewust kunnen zijn.
Volgde al jaren leraren uit het buitenland maar wordt er echt blij van dat ik prachtige voorbeelden en metaforen en verdieping kan vinden zo dicht bij huis. Ook niet te versmaden is het vleugje Hollandse nuchterheid en dat het lekker doorspekt is met de nodige humor.

Anita Brouwers

www.anitabrouwers.nl

(Cynthia deed mee aan een 3-daagse deed daarna nog een MasterClass)

“Ik arriveerde met een vol hoofd, pijn in mijn schouders en redelijk onzeker over wat ik allemaal nog te doen had. Ik ging de dag weg met een leeg hoofd en mijn pijn in mijn schouder was verdwenen. Hoe dit kan? Dat heeft te maken gehad met wat ik die dag allemaal leerde bij Linda en Angela.

Mijn overactieve werkhouding wordt gevoed door mijn perfectionisme en die weer door mijn onzekerheid. Niets mag fout gaan en alles wat ik doe moet kwalitatief goed zijn en inhoud hebben. Vooral geen onzin verkopen. Ik leer dat ik dit alles zelf bedenk. Niemand zegt dat ik het zo moet doen, dit bedenk ik zelf. Met deze gedachten creëer ik mijn eigen stressvolle gedachten.

Ik leerde over de 3 principes van het leven; denken, ervaren en mijn universele levensenergie. En wat zo heerlijk was, ik kwam er achter dat het gewoon makkelijker mag. Nu ik dit zie en begrijp lijkt alles in eens eenvoudiger en logischer. Hoe gek kun je jezelf maken. Dit is een ervaring die ik heb meegenomen en nu toepas in mijn werk als organisatie-adviseur, coach en trainer. Ook thuis in de opvoeding met mijn 2 kinderen helpt het enorm. Lekker doen waar je zin in hebt, doen wat je leuk en zinvol lijkt. Zonder stress.”

Cynthia Noordoven, Organisatie adviseur/ Coach/ Trainer Werkgeluk

www.Sense2b.nl

De 3Principles training heeft me heel stabiel gevoel opgeleverd. Ik zal niet snel meer in de stress raken. Als het wel een keer gebeurt dan kan ik er heel makkelijk op reflecteren en mee omgaan. Het heeft me geholpen nog authentieker te zijn, juist doordat ik helemaal gestopt ben met denken voor anderen. Dat heeft een heel positief effect op mijn leven en mijn werk, het zorgt dat ik comfortabel ben met zichtbaarheid en daar ben ik heel erg blij mee!

Krista de Wolff

http://www.kristadewolff.nl

Ik had last van een overvol hoofd met een ongelooflijke stroom aan gedachten die ik moeilijk kon stoppen en die regelmatig zoveel energie van mij vroeg dat ik niet toe kwam aan andere zaken. Wat dan weer extra stress veroorzaakte.

Nu kan ik gewoon met iets anders aan de slag gaan waardoor ook mijn energie weer toeneemt en waardoor ik beter en geconcentreerd met zaken bezig kan zijn.

Diana van der Hoek

www.deverkoopversneller.nl

Tijdens het kennismakingsgesprek concludeerden Linda en ik dat ik zelf goed weet wat ik wil met mijn bedrijf maar dat mijn denken wat rustiger zou kunnen. Ik twijfelde of een mindset 3daagse nou zou helpen, maar zag wel in dat een relaxte mindset heel handig kan zijn en dat Linda hier veel ervaring mee heeft. Wat voor mij veranderd is na de training, is dat ik nu veel meer geniet van wat ik doe. Mijn focus van toen ik startte als ondernemer is terug. En als ik toch even zakelijke stress heb, kan ik het sneller van me afzetten. Ik merk dat er steeds meer als vanzelf dingen op mijn pad komen en dat alles goed komt. Was ik er voorheen heel erg op gebrand om dingen zo snel mogelijk te veranderen nu laat ik de dingen meer gebeuren.

Mijn focus van toen ik startte als ondernemer is terug. En als ik even zakelijke stress heb en daar in de hectiek toch teveel over ga nadenken, kan ik het sneller van me afzetten. Dan denk ik: jammer dat het niet goed ging en morgen ga ik ermee verder!

Ik kan dit echt aan veel ondernemers aanraden als ze voor hun eigen gedachten open staan ;-). Ik moet goed op blijven letten dat ik niet oude gewoontes terugval maar ik ben veel relaxter voor mezelf en dat is fijn.

Mielus van Vliet

www.mvvinfraservice.nl

Nogmaals heel erg bedankt voor de waardevolle dag van gisteren. Ik hoopte dat jullie masterclass me zou helpen om de stress rondom het avondeten op te lossen. En direct dezelfde avond ging het eten prima! Ze hebben alles lekker opgegeten maar vooral de energie was anders. ’s Avonds ontstond een prachtig gesprek met mijn zoon over de inzichten die gedurende de masterclass ter sprake waren gekomen. Ik voelde zo’n diepe verbinding tussen ons, bij elk inzicht dat hij had, begon hij helemaal te stralen en gaf hij mij een dikke knuffel!

Nicole Makker

http://lifechangingbusiness.nl

Voordat ik meedeed aan de 3daagse stond ik al redelijk ontspannen in het leven. Ik was wel nieuwsgierig naar wat deze dagen me gingen brengen. Linda wist snel een veilige sfeer in de groep te bereiken, die ik als prettig ervaarde. De 1e dag hoorde ik voor mijn gevoel niets nieuws, maar de tweede en derde dag werd ik nieuwsgierig naar Linda’s visie. Kun je sneller of slimmer dichterbij dat wat ik “wijsheid” noem komen? (Mijn “wijsheid” heet bij de 3p’s Mind, andere mensen noemen het intuïtie, universum, levensenergie).

Ik hoorde daar iets wat ervoor heeft gezorgd dat ik beter kan accepteren dat niet alles zo snel gaat als ik wil. Voor de 3daagse – als ik geen zin had om te doen wat ik bedacht had dat af moest die dag – bleef ik langer proberen. Als de klus niet soepel liep, dan probeerde ik me te ontspannen om daarna weer geïnspireerd verder te werken. Dat lukte natuurlijk niet altijd.

Nu gaat het zo; als ik me niet energiek voel of niet blij ben met hoe het gaat, kan ik het echt laten. Ik ga dan iets anders doen – niet om te forceren dat dat onaangename gevoel weggaat zoals vroeger – maar écht met iets anders aan de slag. Omdat ik weet dat mijn bui overgaat. Ik blijf onder de radar en richt geen schade aan. De flow komt vanzelf terug.

Als ik er geen druk op zet, gaat alles 100x sneller, moeitelozer en leuker.

Dit programma kan in mijn ogen heel goed werken in de combinatie tussen mindset en marketing. Ik zie bijvoorbeeld bij mijn klanten dat ze weten dat zichtbaarheid handig is voor de groei van hun bedrijf. Maar omdat ze zoveel gedachten hebben over video inzetten of schrijven, doen ze het niet. Ik zou ze graag laten ervaren dat hun gedachten slechts hun gedachten zijn, dat ze hun denken niet zo serieus moeten nemen. Thinking is highly overrated!

Miranda de Vogel

www.maakelijk.nl

Het programma heeft er onder andere voor gezorgd dat ik veel milder naar mezelf ben geworden. Vroeger kon ik enorme stress ervaren als iets niet ging zoals ik had bedacht.  Ik praat mezelf niet meer naar beneden.

Voorheen kon ik denken: Zie je wel, dat lukt jou natuurlijk niet. Door deze mildheid heb ik minder stress. En kijk ik ook met mildheid naar andere mensen, zoals bijvoorbeeld mijn cursisten, waardoor de begeleiding ineens veel soepeler verloopt.

Angela Steemers

www.slimcoaching.nl

Ik was al redelijk relaxt maar ik kan nu veel makkelijker dingen relativeren; alles is immers maar een gedachte. Ik denk dat als ik de 3daagse niet had gedaan mijn paniekmodus groter was geweest.

Het spannendste van ondernemen vind ik de onzekerheid. Het gaat over geld, klanten vinden en hoe je jezelf zichtbaar maakt. Ik ben me nu veel meer bewust van dat het leven gaat zoals het. Je kunt er hard aan trekken of ervan balen dat het langzaam gaat. Maar het gaat zoals het gaat. Ik kan altijd weer doorzien dat mijn gedachten mij opjagen. Niets meer en niets minder.

Ik ben ook blij dat ik veel meer vertrouwen in de toekomst heb gekregen. Vorig jaar rond deze tijd had ik dat gevoel nog niet. Ik kan ShiftAcademy eigenlijk aan iedereen aanbevelen. Je kunt jezelf rustig proberen te maken door op je ademhaling te letten, maar de 3 principes zijn alles verklarend. Ze zorgen ervoor dat je doorziet wat jouw emoties met je doen. Ze zorgen er onder andere voor dat onzekerheid niet ontaard in paniek, zodat ik in beweging blijf.

Matthea Bussemaker

www.devideoassistent.nl

Ik ervaarde een hoofd vol gedachten die mij tegenhouden, belemmeren te doen wat ik nu wil of moet doen. Na de training kan ik me beter focussen op het nu en ben ik meer ontspannen!

Barbara Martinus

www.quali-tijd.nl

Ik ervaarde snel stress. Of ik nou te laat dreigde te komen voor een afspraak of stress voor een nieuwe offerte… Regelmatig greep de stress me bij de keel. Door er op de3P-manier naar te kijken, heb ik mijn stress een schop onder zijn achterwerk gegeven en ervaar ik vaker ‘niets aan de hand’.

Hedwig Schlötjes-Belle

www.elearningmadeeasy.nl

Hoe je ons bereikt

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze telefoniste je boodschap aan en belt één van ons je z0 spoedig mogelijk terug.

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail.

Share This