leuk, contact!

& info over wie wij en wat de 3 principes zijn

Hoe je ons bereikt

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je zo spoedig mogelijk terug.

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail.

wie wij zijn

Wij zijn een team van voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. We groeiden op met het besef dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en – een aantal van ons – kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte.

Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met fijne yoga-lessen of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, ongeveer evenveel dingen hebben wij gezien als de oplossing om gelukkig te worden.

Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht vandaan komt. En dat blijkt zo hilarisch simpel, dat het moeilijk te geloven is. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training.

Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk in de weg staat. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodenloze methode ;-).

Hidden Content
Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij clienten en organisaties om moeitelozer te leven én werken. Onderaan deze pagina stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door elkaar te spreken. Neem dus vooral contact met ons op via 035-588.51.49 of welkom@shiftacademy.nl!

Om een betere indruk te krijgen van wie we zijn en wat we doen, kun je ook dit interview bekijken:

 

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid.
Linda Spaanbroek

Happiness- & OntspanningsFacilitator

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf.
Angela Mastwijk

Happiness- & VertrouwenFacilitator

Is van kindsbeen af aan geïntrigeerd door menselijk gedrag en maakte daar haar beroep van. Heeft al op jonge leeftijd het verschil tussen échte vrijheid en net-alsof-vrijheid ervaren en ziet hier steeds diepere lagen in. Leeft vanuit vertrouwen en ontspanning.
Pauline Miezenbeek

Happiness- & HelderheidsFacilitator

Vaak beantwoorde vragen

Als 3 Principles (3P) Facilitators krijgen wij een aantal vragen heel vaak gesteld. Logisch, want wat wij bij Shift Academy doen, is anders dan wat je al kent. Het lijkt soms op iets wat je al eerder deed of waar je over las, maar is het niet. We kunnen ons daardoor voorstellen dat jij ook één van die meest gestelde vragen hebt. Wij hebben meer dan duizend blogs geschreven waarin de antwoorden op die vaak gestelde vragen te vinden zijn (vandaar dat we je daar hieronder naar verwijzen :-)). Mail ons gerust als je nog iets anders wilt weten!

blank
Wat zijn de 3 Principes in het kort?
Waarin verschilt de conversatie over of vanuit de 3 principes van andere coaching of therapie?
Is het net zoiets als cognitieve (gedrags)therapie of ACT?
Gaat het dan om ‘positief denken'?
Hoe pas ik die 3 principes of de kennis daarvan nu toe?

 

Hebben we het over een nieuwe religie?
Ik heb er veel aan; hoe vertel ik dit aan de mensen om mij heen?
Is het een nieuwe vorm van persoonlijke ontwikkeling? Want daar heb ik eigenlijk een beetje genoeg van.

bedrijfsgegevens

Shift Academy

Birkstraat 95-12
3768 HD  Soest
Tel. 035-588.51.49
E-mail: welkom@shiftacademy.nl
Kamer van Koophandel nr. 32118452
Bankrekeningnummer: NL17RABO0145865924 t.n.v. Shift Academy

De Slagersdochters

Door onze podcast en theatershow zijn wij (ook) bekend onder de naam “De Slagersdochters”. De Slagersdochters spelen onder dezelfde bedrijfsgegevens als Shift Academy. Het winkeltje van De Slagersdochters heeft alleen een ander webadres: www.slagersdochters.nl 

Share This