Het mag ook makkelijk

Stop met ploeteren, vind geluk

Auteurs: Linda Spaanbroek & Angela Mastwijk | Taal: Nederlands | 176 pagina’s | ISBN 9789493228634

Bindwijze: Paperback

€ 19,99

Exclusief verzendkosten binnen Nederland.

Bestellingen vanuit het buitenland kun je doen via deze link.

Ook leuk: Het mag ook makkelijk is tevens beschikbaar als e-book en luisterboek via deze link.

Zwoegen en ploeteren lijken de norm in onze maatschappij. Logisch dus, dat burn-out en stress aan de orde van de dag zijn, veel mensen niet lekker in hun vel zitten, psychische ziekten gemeengoed worden en piekeren een ‘fact of life’. Er zijn talloze therapieën, trainingen en technieken die je leren omgaan met dat psychische of emotionele ongemak. Veelal in de vorm van een lang proces van hard werken aan jezelf om te verbeteren. Vrij ironisch, dat we met zijn allen denken dat de klachten die we hebben gekregen van ploeteren en zwoegen, kunnen worden opgelost door hard werken en doorzetten.

Dit humoristische en lichtvoetige boek laat je een diepere spirituele waarheid zien waarmee ploeteren verandert in moeiteloos leven. Een voor Nederland nieuw paradigma dat in de VS en UK met verbluffend succes wordt in gezet in verslavingsklinieken, psychiatrische instellingen, gevangenissen en behandelkamers van psychologen.

Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk twee vrouwen met witte schorten om voor een zwarte achtergrond

Linda Spaanbroek & Angela Mastwijk van Shift Academy Linda Spaanbroek & Angela Mastwijk zijn bekend van hun succesvolle podcast “De Slagersdochters Radioshow: Geluk in de Aanbieding!”, traden op in het theater met hun voorstelling ‘Slagersdochters on Stage’ en geven coaching en training op het gebied van moeiteloos leven, geluk en ontstressen via Shift Academy.

 

Auteurs: Linda Spaanbroek & Angela Mastwijk
Taal: Nederlands
Afmetingen: 18,2 x 13,2 x 1,8 cm
Gewicht: 222,00 gram
Verschijningsdatum: maart 2022
Druk: 1
ISBN: 9789493228634

* De links om ‘Het mag ook makkelijk’ mee te bestellen zijn affiliate links.

Share This