Gratis

inspiratie voor een makkelijk leven

 

onze kadootjes voor jou!

In 2015 waren wij met onze podcast ‘Geluk in de Aanbieding’ de eersten die de 3 principes, een nieuw paradigma, in Nederland deelden. We begonnen daarmee omdat we vonden dat IEDEREEN dit zou moeten weten. Omdat het een bizar eenvoudig medicijn is tegen de stress, het geworstel, de zorgen en de toenemende hoeveel psychologische problemen die er in onze maatschappij lijken te zijn.
Wij willen nog steeds graag dat zoveel mogelijk mensen de positieve vruchten kunnen plukken van inzicht in hoe onze menselijke ervaring nu eigenlijk écht tot stand komt. Vandaar onze groeiende hoeveelheid gratis materialen die we met liefde beschikbaar stellen. In de hoop dat ook jij gaat ervaren dat het leven ook makkelijk kan.

Shift Magazine

Voor je gemak: elke maandagochtend een mail in je inbox met een fijn nieuw artikel, een frisse podcast en een verhelderende video. Met daarnaast een update over waar Linda & Angela mee bezig zijn en welke leuke trainingen er aan komen. Je kunt je gratis abonneren op Shift Magazine op onze homepage.

Gratis e-boek

Het gratis e-Boek ‘3 Principes voor Geluk’ kan een prachtige eye-opener voor je zijn als je zoekt naar makkelijk en moeitelozer. Toepasbaar op alle vlakken van je leven!  Het boekt legt uit hoe de 3 Principes waarop ons werk gebaseerd is, het fundament van je geluk vormen. Je ontvangt het eBoek gratis in je inbox bij je gratis abonnement op Shift Magazine. Je vindt het inschrijfformulier hier.

Webinar

Ontvang de opname van dit webinar dat we specifiek gaven voor wie zich soms boos, verdrietig, onmachtig of gestrest voelt en dat toeschrijft aan omstandigheden  en/of als je het heerlijk zou vinden om (veel) vaker het gevoel te hebben dat je niet hoeft te ploeteren en/of je verlangt naar vaker en makkelijker genieten, ontspannen én doen. Hier aanvragen. 

Video's

Op het videokanaal van Shift Academy vind je inspirerende video’s over uiteenlopende thema’s, zoals stress, werken, relaties en opvoeding. Met elk filmpje bieden we je de mogelijkheid een kleine shift naar moeitelozer leven en werken te maken. Klik hier om naar ons videokanaal te gaan. 

Blogs

Interessante artikelen vanuit diverse perspectieven met één ding gemeen: ze wijzen naar hoe onze psyche écht in elkaar zit. Waardoor je inzichten krijgt die je leven moeitelozer maken. Omdat leven en werken altijd makkelijker mogen! Scroll naar beneden voor alle artikelen.

Podcasts

Elke week presenteren Linda Spaanbroek & Angela Mastwijk een nieuwe aflevering van hun podcast “De Slagersdochters – Geluk in de aanbieding!”. Download een podcast app op je smartphone en/of ga naar iTunes en zoek op “Geluk in de aanbieding”. Of ga rechtstreeks naar onze podcasts via deze link

Gratis Shift Sessie

Inzicht in de 3 principes ontstaat het makkelijkste via conversatie. Daarom vinden we het leuk om elke week één gratis online/telefonische ShiftSessie te verloten. Een mooie kans op een persoonlijk gesprek met Linda of Angela. Vul dit aanvraagformulier in om kans te maken op de gratis sessie. (Maximaal 1 per persoon).  

niet gratis, wel heel voordelig

Makkelijk Leven Koffiecorner

Omdat de grote meerwaarde van inzicht in de 3 Principes het beste tot stand komt door samen in gesprek te gaan. Een online community voor wie gemerkt heeft dat het ‘iets’ voor je doet, inzicht in die 3 Principles. Het lijkt je heerlijk om meer inspiratie in deze richting op te doen. Over specifieke onderwerpen, diepgaander dan in de gratis materialen van De Slagersdochters van Shift Academy. Met bovendien de mogelijkheid om twee keer per maand  met Linda & Angela én de andere community-leden lekker in gesprek te gaan, je persoonlijke vragen beantwoord te krijgen en steeds meer effect van deze inzichten terug te zien in je dagelijks leven of werk. Slecht € 19,95 per maand. 

 

Blogartikelen

Mag het wel makkelijk?

Mag het wel makkelijk?

We hebben een boek geschreven met de titel "Het Mag Ook Makkelijk", en we staan nog steeds achter die titel. Maar soms komen we mensen tegen waarbij het lijkt alsof ze het woord "makkelijk" op een andere manier interpreteren dan wij hem bedoelen. In deze video duiken...

Lees meer
Wat is je achtergrond?

Wat is je achtergrond?

Een vriendin-en-3 principles facilitator vertelde laatst dat een collega haar tijdens een werkoverleg vroeg: "wat voor achtergrond heb jij eigenlijk?". Volkomen intuïtief, naar waarheid en met een stalen gezicht zei ze: "dezelfde als jij". Geen idee hoe de conversatie...

Lees meer
Radioshow 25/1/2023: Jezelf serieus nemen

Radioshow 25/1/2023: Jezelf serieus nemen

Hij kreeg van zijn collega’s te horen dat hij wel een beetje speelser mag zijn. Dat hij de zaken en zichzelf minder serieus moet nemen. Wat dan nog niet zo makkelijk lijkt want hoe neem je iets minder serieus als het er hartstikke belangrijk voor je uitziet? Zonder...

Lees meer
Drie vragen

Drie vragen

Voordat we aan de gang gaan met het probleem dat je ervaart en die steeds opduikende, lastige gevoelens; voordat je vraagt hoe je nu verder moet, heb ik drie vragen voor je. Drie vragen waarop het antwoord misschien niet direct duidelijk is. Drie vragen waar je...

Lees meer
Betekenis geven

Betekenis geven

Het is lastig om geen betekenis aan dingen te geven. Huisdieren, geliefdes, ervaringen en ga zo maar door. Vaak als we een gevoel hebben verzinnen we daar gelijk een verhaal bij wat we vervolgens heel belangrijk maken, en daar komt dan al gauw betekenis bij kijken. In...

Lees meer
Afhankelijk van goedkeuring

Afhankelijk van goedkeuring

Vraag je mij om één aspect te noemen dat steeds, en overal, terug lijkt te komen als we leven vanuit het misverstand dat we een individu zijn (in plaats van het leven in uitvoering) dan is het wel: de afhankelijkheid van goedkeuring. Of die nu 'extern' gezocht wordt...

Lees meer

Vragen?

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag maar twijfel je wat het beste bij je past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je z0 spoedig mogelijk terug.

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail.

Ons adres: Ondernemershuis Birkstaete Soest / Birkstraat 95-12 / 3768 HD Soest

Share This