Gratis

voorproefjes

 

onze kadootjes voor jou!

In 2015 waren wij met onze podcast ‘Geluk in de Aanbieding’ de eersten die de 3 principes, een nieuw paradigma, in Nederland deelden. We begonnen daarmee omdat we vonden dat IEDEREEN dit zou moeten weten. Omdat het een bizar eenvoudig medicijn is tegen de stress, het geworstel, de zorgen en de toenemende hoeveel psychologische problemen die er in onze maatschappij lijken te zijn.
Wij willen nog steeds graag dat zoveel mogelijk mensen de positieve vruchten kunnen plukken van inzicht in hoe onze menselijke ervaring nu eigenlijk écht tot stand komt. Vandaar onze groeiende hoeveelheid gratis materialen die we met liefde beschikbaar stellen. In de hoop dat ook jij gaat ervaren dat het leven ook makkelijk kan.

Trek in meer?

Laagdrempelig, meer én persoonlijker contact via de exclusieve Slagersdochters App

 

DE MAKKELIJK LEVEN Koffiecorner

Een community voor wie vaker, makkelijker en in gesprek met anderen inzicht wil opdoen in de 3 principes.

Kom lekker een bakje koffie of thee drinken in het koffiehoekje van ons virtuele winkeltje. Via de Slagersdochter’s App heb je al onze gratis én exclusieve, verdiepende content altijd binnen handbereik, krijg je antwoord op je vragen en kun je twee keer per maand met De Slagersdochters in gesprek!

Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor coaching, training en retraites

Misschien heb je op dit moment nog geen idee waar wij bij Shift Academy nou eigenlijk mee bezig zijn en waar het goed voor is, dat geklets over de 3 principes. Hopelijk geven de gratis voorproefjes hierboven je daarvan een goede indruk. We hebben ook een blogartikel voor je geschreven waarin we ingaan op de vraag “Waar zijn die 3 principes goed voor?”.  Je leest daar o.a. in welke bijwerkingen mensen rapporteren van inzicht in de 3 principes. Bijvoorbeeld beter slapen en meer ontspanning (minder stress). Vrolijker, rustiger en creatiever zijn. Meer lef, minder angst, diepere verbinding en meer vertrouwen ervaren (er is meer – lees daarvoor het hele artikel).

Ook beschrijven we daar de problemen en het problematische gedragspatronen waarvan bekend is dat zij kunnen oplossen door inzicht in de werking van de 3 principes. We noemen angststoornissen, depressiviteit, PTSS, eetstoornissen, verslaving(en), burn-out, fysieke klachten, relatieproblemen, opvoedingsproblemen en woede-aanvallen.

Lees hier het interessante blog dat de effecten van inzicht in de werking van de 3 principes toelicht.

Ben je benieuwd naar onze meest recente blogs? Kijk dan hieronder.

Blogartikelen

Je neemt Mind niet in de maling hoor!

Je neemt Mind niet in de maling hoor!

Laatst dacht ik, na het luisteren naar een 'klacht', na het vertellen over een eerdere ervaring van wat we 'angst' noemen: Of je je nu onmachtig of onprachtig voelt; of het nu 'al jaren duurt' of een korte oprisping lijkt; of je nu met verschrikkelijke herinneringen...

Lees meer
Je voelt het toch?

Je voelt het toch?

Soms verbaas ik me (niet echt hoor) over de mens. Omdat we zijn gaan geloven dat onze ervaringen heel erg waar en echt en belangrijk zijn. Zó gefascineerd of gebiologeerd (?!) zijn we geraakt door de vorm. Door alle ingewikkelde verhalen. In plaats van dat we...

Lees meer
Wie zegt dat het gekloot is?

Wie zegt dat het gekloot is?

'This too shall pass' zegt men zo mooi en waar in het Engels. Waar, omdat alles wat vorm aangenomen heeft is tijdelijk. Alle pijn en alle pracht. Dat is heel makkelijk te zien, welke bezwaren het verstand ook oproept. In het Brabants is er een variant van: 'geen...

Lees meer
Radioshow 29/11/2023: Een goed mens zijn

Radioshow 29/11/2023: Een goed mens zijn

Sommigen zien ‘een goed mens’ zijn als doel van het leven. Het lijkt, volgens ons, sowieso de meesten wel een fijn idee. Maar...wat is dat eigenlijk? Wie heeft er de maatstaven voor bedacht en zijn die dan ook altijd en overal geldig en toepasbaar? Is er niet iets...

Lees meer
De moeder aller gedachten!

De moeder aller gedachten!

Het is zo mooi om met medemensen in gesprek te zijn over wat hen dwarszit, welke obstakels er lijken te zijn en hoe er soms grote verkramping leeft. Dáár het licht van de 3 principes op schijnen (vaak zonder dat deze specifiek genoemd worden) en terughoren wat er...

Lees meer

Vragen?

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag maar twijfel je wat het beste bij je past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je z0 spoedig mogelijk terug.

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail.

Ons adres: Ondernemershuis Birkstaete Soest / Birkstraat 95-12 / 3768 HD Soest

Share This