ons aanbod

voor een shift naar rust & levenslust

 

Zelf aan de slag!

online masterclasses, workshops en trainingen om mee te beginnen
Mini-masterclasses

Wil je verandering, meer vrijheid of je (gebruikelijke) valkuilen vermijden op een wat specifieker gebied? Duik dieper in een thema dat je bezig houdt met onze thema-video’s. Kies uit een breed scala aan onderwerpen.

Elke Masterclass bestaat uit een video + het audiobestand daarvan. 

Online Workshops

Krijg basis-inzicht in de 3 Principes en merk hoe je leven als vanzelf makkelijker wordt; in zijn algemeenheid of toegespitst op een thema. 

 

Een verkenning van de relatie tussen denken en fysieke klachten. Voor mensen die last hebben van vage klachten, (te vaak) pijn of (veel of vaak) vermoeidheid ervaren, of voor als je hulpverlener bent.

Voor iedereen die graag helemaal opnieuw wil beginnen omdat oude patronen en gewoontes niet meer bevallen en voor iedereen die helemaal opnieuw moet beginnen na ontslag, een relatiebreuk of ander verlies.
Leer de ontbrekende schakel in de gebruikelijke visie op de verlammende symptomen van angst(stoornissen). Daarmee wordt een blijvende oplossing mogelijk en staat ook voor jou de deur open naar leven zonder angst.
Een verkenning van de invloed van denken en bewustzijn op de relatie met (je) kinderen. Zodra wij gingen zien dat wij de sleutel waren tot de oplossing van de opvoedingsproblemen, werd alles anders. Ook voor jou is dat binnen handbereik.
Online trainingen

Alle online trainingen zijn ontwikkeld om je te helpen inzicht te krijgen in een nieuw paradigma: de 3 Principes (Drie Principes). Een paradigma dat – zodra je ziet hoe het voor jou persoonlijk werkt – de mogelijkheid biedt om, stukje bij beetje of in één klap, een totaal andere beleving van je leven, je relaties en je werk te ervaren. Op te bloeien en meer vrijheid te ervaren. Dat hebben wij gezien bij onszelf en de vele anderen die ons voorgingen of van ons geleerd hebben.

Alle online trainingen en workshops staan voor je klaar zodat je direct kunt starten. Jij kijkt & luistert, wij vertellen en het inzicht komt vanzelf. Zonder huiswerk, zonder er hard voor te werken. Hoe heerlijk is dat?

Moeiteloos leven

Ontspannen en moeiteloos leven is binnen handbereik met deze introductie-training. Je krijgt inzicht in de 3 Principles – en daarmee een verfrissend gemakkelijke ervaring van het leven. Van stress, angst en/of verdriet naar ontspannen genieten en gelukkig zijn!

implementeren in flow

Voor ondernemers die makkelijker en meer in actie willen zijn voor meer voortgang en resultaat. In 5 modules leer je wat jou weerhoudt van succesvol implementeren. Zodat je, op ontspannen wijzen, eindelijk gaat doen wat je altijd al had willen doen.

Voorkomen van burn-out

Vernieuwende inzichten voor het voorkomen van burnout. Een online programma van zes weken voor iedereen die vanuit stress terug wil naar rust, energie en je gelukkig voelen. Burn-out is te voorkomen (én op te lossen als je er eenmaal inzit). 

Lucht met handen die uit handboeien ontsnappen met de tekst Shift uit burn-out

Shift uit eetstoornis

Frisse inzichten voor de begeleiding van kinderen met een eetstoornis. Inzicht in de werking van de 3 principes zal je helpen in het kader van de eetstoornis van je kind. Het biedt een hoopvol alternatief dat in de praktijk zeer effectief is gebleken.

samen aan de slag!

verdere verdieping via live trainingen of online groepscoaching
Live Shiftdagen

Kom een dagje Shiften met de Slagersdochters van Shift Academy. Tijdens deze ééndaagse trainingen kijken we met elkaar naar en praten over een fundamenteel ander uitgangspunt dat het leven makkelijk maakt.  Een superfijne manier om te ervaren wat inzicht in de 3 principes (nog meer) voor je kan betekenen. De vragen van de deelnemers staan centraal en de interactie maakt dat je verdieping zult ervaren ten opzichte van onze gratis- en startmaterialen. Met vrijwel altijd als resultaat dat je hoofd leger raakt en je vrolijker, vrijer en meer ontspannen leeft & werkt.

De Shiftdagen vinden altijd live in Soest plaats. 

Alhoewel we vaak een thema hebben voor deze dagen, gaat het uiteindelijk steeds om meer inzicht in de 3 principes en het feit dat het altijd makkelijker kan of is dan je denkt. Vragen over andere onderwerpen dan het thema van die Shiftdag, zijn dan ook altijd welkom en blijken telkens een verdieping voor alle deelnemers.

Voor deelname aan een Shiftdag is geen ‘voorkennis’ vereist en tegelijkertijd blijken deze dagen óók heel waardevol voor wie al langer in de richting van de 3 principes kijkt. 

 

3-daagse dieper inzicht

Driedaagse onderdompelingen voor mensen die méér willen van de lichtheid en ontspanning die inzicht in de 3 principes teweeg kan brengen. Je bent nieuwsgierig geraakt en wilt je inzicht verdiepen. Daar krijg je tijdens deze relaxte drie dagen alle ruimte voor!

Waarschijnlijk heb je al een inzichtje of wat mogen ervaren. Een levensveranderend ‘aha!’ moment of een piepkleine opening die wat meer ruimte gaf rondom een langlopend probleem of hardnekkige gewoonte. Misschien ben je je nog niet bewust van nieuwe inzichten maar voel je gewoon dat hier iets voor je in zit, in die 3 Principles. Een oplossing die je eerder niet vond.

Door dieper inzicht in het mechanisme achter de menselijke ervaring lossen veel problemen zich als vanzelf op. Zonder zoektocht. Inzicht zorgt voor de transformatie die het leven écht makkelijker maakt. Samen duiken we dieper in deze ‘materie’. Helpen wij je om je rugzak achter te laten en frank en vrij de toekomst  in te stappen.

slagersdochters’ koffiecorner
Kletsen over wat het leven makkelijker maakt

In het verlengde van De Slagersdochters Radioshow (de podcast met als titel ‘Geluk in de Aanbieding’) bieden we je graag de gelegenheid om de grote meerwaarde te ervaren van het praten over de 3 principes. In gesprekken word je uitgedaagd om je oude en nieuwe concepten tegen het licht te houden, ligt er de uitnodiging om via vragen stellen, samen mijmeren en sparren verder te kijken dan je alleen kunt en steeds meer effect van deze inzichten terug te zien in je dagelijks leven of werk.

  • Maandelijks een nieuwe verdiepende online Masterclass
  • Twee keer per maand online in gesprek met De Slagersdochters en andere leden van De Koffiecorner.
  • Doorlopende mogelijkheid voor persoonlijk vragen stellen, hulp vragen of inspiratie opdoen.
  • De meest laagdrempelige en voordelige vorm van support.

met ons aan de slag!

Het einde aan je zoektocht met 1-op-1 gesprekken
voor jou als je fundamentele oplossingen en/of antwoorden wilt

Onze coaching en mentoring worden gekenmerkt door humor, lichtheid, openheid, veiligheid en kernachtigheid. Wij schrikken er niet voor terug om je met de neus op de feiten te drukken – ook als jij ze zelf niet wilt zien. Dat doen we echter altijd met en vanuit liefde. Omdat wij in elk gesprek weten dat jij en ik hetzelfde zijn. Jij net zo psychisch gezond bent als ik. Wij beiden vrij zijn. Jij voelt en ziet het alleen niet doordat je nog gelooft in een misverstand. In de gesprekken die we voeren, helpen wij je dat misverstand op te helderen. Dat lukt soms in een los gesprek maar in veel gevallen is er meer tijd nodig om de nieuwe inzichten te laten inzinken. De domino steentjes te laten vallen zodat er échte helderheid is en jij vrij bent. Écht vrij. Omdat de oplossingen en de antwoorden die je zocht, helder voor je zijn.

Voor 1-op-1 gesprekken bieden wij vier verschillende vormen waarbij jij zelf kiest of de gesprekken plaatsvinden via Skype of op onze locatie (of wandelend in het bos) in Soest.

 

Foto van man in zwembroek die van zandstenen klif springt met de tekst deep dive 3-daagse intensive

Deep Dive

Bij hardnekkige problemen en/of behoefte aan grondige verandering. De snelle oplossing.

Drie dagen achter elkaar face-to-face in gesprek op onze comfortabele locatie in Soest. Niets weegt op tegen de impact van een driedaagse onderdompeling waarin je écht gaat inzien, voelen en ervaren hoe de 3 principes uitspelen in jouw leven. Waardoor na die drie dagen alles anders is terwijl er aan de buitenkant niets veranderd is. Inclusief follow-up bonussen. 

Bril op bureau met beelscherm met codes erop en tekst kraak de code intensieve begeleiding

kraak de code

Bij hardnekkige problemen en/of behoefte aan grondige verandering. Begeleiding bij het veranderingsproces.

Een vorm van coaching/ mentoring waarin we je helpen de code te kraken. We zijn altijd dichtbij en je spreekt ons wekelijks zodat je niet kan ontsnappen en terugvallen in oude patronen. Tussendoor kun je al je vragen aan ons voorleggen via Whatsapp. Inclusief de online training Moeiteloos Leven en lidmaatschap van de Koffie Corner. We gaan dit traject samen aan voor minimaal 3 maanden. 

marmeren tafel waaraan twee mensen koffie drinken met de tekst stay in touch regelmatige begeleiding

Stay in Touch

Onderhoud en doorpakken na Shift Training.

Voor als je eerder al een (online) training of driedaagse bij ons volgde. Met maandelijkse gesprekken blijf je ‘bij de les’ en verdiep je eerder opgedane inzichten. Inclusief gratis lidmaatschap van de Koffie Corner voor doorgaande inspiratie. We gaan dit traject samen aan voor minimaal drie maanden.

foto van schapenwolkje in blauwe lucht met de tekst 'n enkeltje eenmalige coachingsessie

Enkeltje

Eén gesprek voor een fris inzicht.

Je hebt geen behoefte aan doorlopende begeleiding maar wilt een fris perspectief op een specifieke probleemsituatie. Eén gesprek wanneer het jou uitkomt om net even dat ene dingetje te bespreken waarvan je voelt dat het je in de weg zit. Jij en de Slagersdochter van jouw keuze gaan op korte termijn in gesprek. Direct na het boeken van je Enkeltje ontvang je de informatie waarmee je onmiddellijk een afspraak kunt inboeken. Aan jou de keuze of je Linda of Angela wilt spreken én of je dat liever online of op locatie in Soest wilt doen. 

Professioneel aan de slag

Leer de 3 principes delen met andere mensen
Facilitator Opleiding
Voor effectiever hulpverlening

 Je eigen inzichten hebben bij jou geleid tot transformatie; nu is het jouw beurt om anderen de ruimte te bieden ditzelfde te realiseren. Simpelweg door gesprekken die steeds in dezelfde richting wijzen waarmee je inzicht bij de ander faciliteert.

Of je nu al werkzaam bent in de hulpverlening, in de toekomst een coachpraktijk wilt beginnen gebaseerd op de Three Principles of binnen een organisatie voor meer gemak & moeiteloosheid wilt zorgen; dat maakt niet uit.

De opleiding is tweeledig. Enerzijds leidt het tot diep inzicht in de werking van de menselijke ervaring en de aard van onze ware natuur voor jouwzelf. Anderzijds vind je gedurende het opleidingsjaar jouw woorden, jouw stijl  en jouw vorm om anderen te helpen hun eigen inzichten te krijgen en daarmee een prettiger leven.

Vragen?

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag maar twijfel je wat het beste bij je past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je z0 spoedig mogelijk terug. Je bent ook welkom om direct een vrijblijvende intake in Linda’s agenda in te boeken door hier te klikken. Dan kunnen jullie samen in alle rust bespreken wat voor jou de fijnste manier is om je inzicht te verdiepen of je probleem op te lossen. 

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail. Gebeurt dat niet, dan is je mail niet bij ons aangekomen en stellen we het op prijs als je nogmaals mailt. 

Ons adres: Ondernemershuis Birkstaete Soest / Birkstraat 95-12 / 3768 HD Soest

Share This