kom een dagje shiften

met de slagersdochters

 

 

shiftdag 10 juli 2022

Dompel jezelf een dagje onder in de rust, vrijheid en vrolijkheid van De Slagersdochters! 

Een thema-loze verdiepingsdag waar alles ter sprake kan komen waar je tegenaan loopt of meer over wilt weten zodat je leven & werk makkelijker worden! 

10 juli 2022, 9.30 – 16.30 uur te Soest (max. 16 deelnemers)

Wij wijzen je graag in de richting

ontspannen en moeiteloos leven ligt binnen handbereik

De inzichten die wij delen kunnen leiden tot:

blijvende verandering

Je ervaart meer ruimte en vrijheid en doorziet makkelijker en sneller wat je doet met je denken. En wat je denken met je doet.

Minder stress

Je bent meer ontspannen, middenin  situaties die zich voordoen. Je krijgt een heel andere kijk op de eisen die aan jou gesteld worden of die je jezelf oplegt. Je voelt je niet langer verantwoordelijk voor de hele wereld.

Rust in je hoofd

Zodra je enig inzicht krijgt in de aard van gedachten is het niet langer logisch om eindeloos dezelfde denkpatronen te herhalen. Ze laten jou los! Zelfs degene waar je je niet bewust van was.

Meer vertrouwen

In jezelf, in het leven en in de toekomst. Je ziet dat jij alles in je hebt om op een voor jou prettige manier te leven. De stappen die je wilt ondernemen worden duidelijk. Wat anderen zeggen, raakt je minder.

Van speelbal naar speelveld

Je bent niet langer een speelbal van de omstandigheden. Het leven wordt eerder jouw speelveld en je neemt de dingen (en jezelf!) niet meer zo serieus. Je zoomt uit en krijgt overzicht.

dieper Inzicht

In het psychologisch functioneren van de mens. Dit maakt moeiteloos functioneren mogelijk. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat. Je eigen wijsheid wordt vaker vindbaar.

In gesprek spreken de slagersdochters direct naar inzicht.  Dat wordt ergens herkend en komt dan weer naar de voorgrond. Een oud misverstand over wie ik ben verdwijnt. Zo kunnen de vruchten van het besef van eenheid weer geplukt worden in mijn ervaring van het leven. Ik ben heel dankbaar voor dit inzicht wat deze dames zo helder weten en heel intuitief overbrengen. Intuitief en daardoor zo goed afgestemd. Gedetailleerd denken wordt een simpel ‘zijn’ na dit besef, heel veel dank!

Nicky P.

Deelnemer Shiftdag

De zienswijze heeft mij geraakt. Het is gemakkelijker geworden.

Rob den Haan

Er is veel minder te doen dan je denkt

Zwoegen en ploeteren is goed, zo is de meesten van ons voorgehouden. En als er genoeg gezwoegd en geploeterd is, mag je ontspannen. Op vrijdagmiddag. In de vakantie. Na afsluiting van dat traject of aan het einde van je (ellenlange?) to-do list. Tenminste, als ook je huis een beetje op orde is en de kinderen voldoende aandacht hebben gekregen.

Om ons heen kijkend kunnen we constateren dat deze manier van leven niet zo prettig uitpakt. Stress en burn-outs zijn aan de orde van de dag.

Dat mag anders en het kan ook! Met een methodeloze methode die een volledig andere, frisse kijk op het leven kan opleveren. Wij wijzen je graag de weg.

Met Een nieuw paradigma 

De drie principes waar wij over praten, in de VS en de UK ook wel ’the Inside Out Understanding’ of ‘Innate Health’ genoemd, beschrijft het achterliggende mechanisme van het leven in zijn algemeenheid en jouw psychologisch functioneren daarbinnen in het bijzonder. Inzicht in dit systeem biedt ontspanning en helderheid.

Het is het verschil tussen blijven geloven dat de zon opkomt & ondergaat en je realiseren dat de aarde rond de zon draait. Een fundamenteel ander uitgangspunt, waarvan de ontdekking destijds heel veel dingen duidelijk maakte en op zijn plek liet vallen. Ook al blijven we waarnemen dat het andersom is en ook al blijven we praten over (en vooral: genieten van!) de zonsopkomst en -ondergang. Zo is het ook met de inzichten die wij delen. Je realiseert je hoe het leven altijd al gewerkt heeft, en daardoor kan alles anders worden.

Wat van jou gevraagd wordt is de bereidheid om verder te kijken dan wat er allemaal om je heen gebeurt. Ben je oprecht nieuwsgierig naar waar jouw menselijke ervaring vandaan komt? Durf je afstand te nemen van de fascinatie voor je problemen? Kun je naar binnen keren in plaats van naar buiten te blijven wijzen? Ben je klaar met de drama’s en wil je zien dat rust en wijsheid ook in jou huizen? Kortom:

Ik zocht al enige tijd in deze richting en wilde graag eens een Shiftdag meemaken. Er is door de dag veel veranderd. 

Op de dag zelf zag ik dat ik tot die tijd geprobeerd had controle te krijgen over mijn innerlijk(e reacties). Na deze dag zag ik dat er niets gecontroleerd hoeft te worden. Dat ik bang was voor mijn eigen reacties/reageren. Dat er zoveel geloof/idee/overtuiging zat onder mijn reacties. Nu is er (meer) nieuwsgierigheid naar wat er gebeurt in mezelf. Ik durf (bijna;-)) alles te voelen en heb ook ontdekt dat elk gevoel voorbijgaat. 

Vervolgens ging het snel: als ik nu een gevoel of gewaarwording opmerk volg ik die met interesse. Ook zie ik hoe ik dit vroeger koppelde aan (oude, bekende) verhalen. Dat gebeurt minder, ik zie het sneller. 

Het gevolg is meer levensruimte, ik vind mezelf aardiger, of eigenlijk: ik hoor er meer bij. Ik slaap beter, ervaar minder gedoe, ben meer ontspannen, minder bang, heb een opener blik naar anderen, minder oordeel. Ik zie het nu in anderen ook gebeuren, dat geworstel,  en ach, dat maakt me mild. Een van de grootste veranderingen vind ik toch wel dat het eigenlijk zo vanzelf gaat,  deze ont-wikkeling.

Nelien van Doorn

De 3P’s hebben voor mij al veel veranderd, ik voel me al veel minder gestrest en angstig. Daar ben ik super blij mee
Gerda van der Zanden

Durf jij van perspectief te veranderen?

Durf jij van perspectief te veranderen?

Hai, wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk.  Als je op deze pagina geland bent, is de kans groot dat je ons vooral kent als De Slagersdochters. Een aantal jaren geleden ontdekten wij onafhankelijk van elkaar de sleutel tot moeitelozer leven. Het hielp ons om veel minder stress en angst te ervaren in het dagelijks leven.  

Het enige wat daarvoor nodig bleek, was inzicht in hoe we als mens eigenlijk functioneerden. En dat was anders dan we tot dan toe gedacht hadden.

Wij werden in 2014 met elkaar in contact gebracht doordat we de enige twee Nederlanders waren die een opleiding tot 3 Principles Practitioner hadden voltooid. Wij vonden het erg mager: slechts 2 van de ruim 17 miljoen inwoners van ons land die wisten van de fantastische bijwerkingen van inzicht in dit nieuwe paradigma. 

Daar wilden we wat aan doen en we besloten onze wekelijkse Radioshow ‘Geluk in de Aanbieding’ te starten. Die Radioshow nam een grote vlucht en werd gevolgd door de oprichting van Shift Academy, waarbinnen we mensen zowel individueel als in groepsverband helpen een Shift te maken naar makkelijk leven. 

Ons inzicht in de werking van de 3 Principles zorgde voor rust, ontspanning, meer genieten, flexibeler zijn, een betere verbinding met mensen ervaren, lichtheid, vrolijkheid… kortom: écht en blijvend geluk.

Tijdens deze Shiftdag willen we je graag op een dieper niveau dan mogelijk is in de radioshow, in aanraking brengen met inzichten in de 3 principes . 

Het was een superfijne dag in een ontspannen omgeving, met fijne groep waarin ik me op mijn gemak voelde, en het was hartstikke leuk om jullie een keer live mee te maken. Wat het me in ieder geval heeft gebracht is meer inzicht hoe de 3 principes werken, echt een dieper inzicht dan ik tot nu toe had. Jullie “duo presentatie” is echt een toegevoegde waarde omdat jullie elkaar zo goed aanvullen en beiden ook weer andere dingen zeggen. En niet te vergeten is humor toch ook wel fijn omdat het er voor zorgt dat het allemaal niet te zwaar wordt, want de meeste mensen hebben toch issues die niet zo luchtig zijn..
Al met al geniet ik vandaag van het zen gevoel en ben nog enthousiaster geworden om er meer mee bezig te zijn.
Anneli

Moeiteloos leven begint met inzicht in de menselijke ervaring

We laten je graag kennismaken met drie eenvoudige principes die omschrijven hoe jouw menselijke ervaring werkt. Ze verwijzen naar wie je werkelijk bent, naar jouw essentie onder die eindeloze stroom van gedachten en gevoelens.

Eenvoudige principes… zo eenvoudig dat het vaak wat tijd kost om écht te doorzien waar ze naar verwijzen. Vandaar deze Shiftdag waarmee je jezelf de tijd en gelegenheid geeft om inzichten op te doen. Jouw unieke inzichten, passend bij wie jij bent en hoe jij je leven graag wilt leiden.

De training heeft me enorm geholpen. Mijn leven is er eenvoudiger en vrolijker van geworden.
Alina Smit

Ik ben blij dat ik veel meer vertrouwen in de toekomst heb gekregen. Vorig jaar rond deze tijd had ik dat gevoel nog niet. Ik kan ShiftAcademy eigenlijk aan iedereen aanbevelen. Je kunt jezelf rustig proberen te maken door op je ademhaling te letten, maar de 3 principes zijn alles verklarend. Ze zorgen ervoor dat je doorziet wat jouw emoties met je doen. Ze zorgen er onder andere voor dat onzekerheid niet ontaard in paniek, zodat ik in beweging blijf.
Matthea Bussemaker

www.devideoassistent.nl

LET OP! deze shiftdag is mogelijk anders dan je verwacht

Een aantal dingen maken expliciet geen onderdeel uit van deze trainingsdag:

Geen therapie

Geen tips en trucs

Geen mindfulness

Je krijgt geen voorschriften! De wereld zit al vol met goede ideeën en tips en trucs. Wij geven je ‘slechts’ de gelegenheid om je eigen wijsheid te (her)ontdekken en je eigen kompas te vinden.

Je hoeft niets te veranderen in je leven. Het is ook niet nodig om aan jezelf te sleutelen. Het enige wat wij doen is jou helpen een misverstand uit de weg te ruimen, zodat je met frisse moed en grenzeloos vertrouwen verder kunt. Wat wij wél van jou vragen is een open mind en de bereidheid om te zien dat het leven misschien heel anders werkt dan je tot nu toe gedacht hebt. .

op de bank bij de slagersdochters

 

 

voor een ontspannen gesprek dat je leven kan veranderen

Waar je de thema’s aan kunt snijden die je bezig houden óf gewoon lekker komt luisteren. 

Feedback die we vaak horen aan het einde van een dagje bij ons op de bank:

“Ik heb genoten van jullie!”

“Het komt toch op een ander niveau binnen als je hier zit dan wanneer je de radioshow luistert”.

“De rust die jullie uitstralen is besmettelijk”.

“Ik ga heel blij naar huis!” 

“Er zijn verschillende kwartjes gevallen!”

Zo super dat Linda en Angela de 3 principes naar Nederland hebben gebracht. Niet dat ze hier niet al waren [ze zijn altijd overal] maar meer dat we er hier ook meer van bewust kunnen zijn.
Volgde al jaren leraren uit het buitenland maar wordt er echt blij van dat ik prachtige voorbeelden en metaforen en verdieping kan vinden zo dicht bij huis. Ook niet te versmaden is het vleugje Hollandse nuchterheid en dat het lekker doorspekt is met de nodige humor.
Anita Brouwers

http://www.anitabrouwers.nl/

Na járen me met grote interesse verdiept te hebben in Boeddhisme en non- dualiteit, kwam ik jullie site tegen. Dit kon wel eens de kers op de taart zijn! Vele overeenkomsten en vanuit een “andere” invalshoek  bekeken. De doorbraak voelde dichtbij en heb me ingeschreven voor jullie training. Dit had ik precies nodig! Zo leuk, toegankelijk en helder gebracht. Eindelijk komt de helderheid echt bij me binnen en elke keer meer. Ik zie nu vanuit een veel breder perspectief. Mijn grote zoektocht naar willen weten waar het in dit leven over gaat is ten einde gekomen. Wat een rust! De grote valkuil was de gedetailleerdheid waarmee ik te werk ging.

Carla Hoeijmakers

Waar, wanneer & hoeveel?

Deze Shiftdag  vindt plaats op zondag 10 juli 2022 op onze eigen locatie in Soest van 9.30 tot 16.30 uur. Er is ruimte voor maximaal 16 deelnemersDeelname aan deze workshop kost € 119,- exclusief BTW (inclusief BTW: € 143,99). Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met iDeal. Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een factuur ontvangt per e-mail ontvangt én alle benodigde informatie voor de Shiftdag zelf. 

Wie zijn wij?

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor:

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Heb je nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Share This