online masterclasses

Thema-video’s voor inzicht

 

In deze video’s, die tussen de 35 en 50 minuten duren, bespreken we steeds een ander thema. Altijd vanuit inzicht in de drie principes. Na aanschaf van één of meerdere Masterclasses krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Daar vind je zowel de volledige video als een ‘kaal’ audiobestand met dezelfde inhoud (omdat audio minder MB’s vraagt als je onderweg wilt luisteren).  Altijd inclusief een introductie-video waarin Linda en Angela je helpen om een goede voedingsbodem voor inzicht te creëren. De  Masterclass blijft onbeperkt voor je beschikbaar in de leeromgeving zodat je altijd terug kunt komen. Je zult merken dat je elke keer dat je kijkt, nieuwe dingen hoort ;-).

We wensen je heel veel plezier met kijken en luisteren!

Terugval na inzicht

De momenten waarop je helemaal oké bent en het gevoel hebt’thuis’ te zijn gekomen nu je inzicht hebt in de drie principes, worden afgewisseld met momenten dat je het helemaal kwijt lijkt te zijn. Alsof je figuurlijk gezien weer buiten in de kou staat! In deze Masterclass praten we over dit herkenbare verschijnsel, dat we ‘de draaideur’ hebben genoemd.

Een eind aan oude reactiepatronen

Reactie en respons. Het lijkt een beetje met woorden spelen als we onderscheid maken tussen deze twee begrippen. Toch kan het heel verhelderend zijn om het verschil te gaan herkennen. Een Masterclass die je wellicht kan helpen als je merkt dat je steeds in ‘oude’ reactiepatronen blijft hangen en ruimte wilt scheppen om meer vanuit rust en liefde te handelen.

Keuzevrijheid

Heb je altijd een keuze? Wat als je eindeloos twijfelt of helemaal geen keuze kunt maken? Is keuzestress iets waar jij vaak op vast lijkt te lopen? Lig je ’s nachts eindeloos scenario’s uit te werken? Deze Masterclass nodigt je uit om in alle rust eens te kijken wat er dan eigenlijk gebeurt en vooral; hoe het makkelijker kan. Zonder lijsten, adviezen of de ‘juiste’ vragen.

Je leefstijl veranderen

De leefstijl adviezen vliegen je tegenwoordig om de oren. We willen gezonder, groener, slanker, relaxter, eenvoudiger, succesvoller of … vul maar in. En alles lijkt te beginnen met dingen anders gaan doen. Je leefstijl (radicaal?) veranderen en volhouden. Deze Masterclass zet je op het spoor van inzichten die als vanzelf voor verandering zorgen. Op een makkelijke manier.

Controle Loslaten

Totdat wij inzicht kregen in de drie principes, waren wij ons niet eens bewust van de controle die wij overal over probeerden uit te oefenen. En hoeveel energie dat kostte! Waar wij wel zagen dat we de controle wilden houden, leek het eng of zelfs onmogelijk om deze ‘los te laten’. Want dan zou er veel mis gaan. Herkenbaar? Dan is deze Masterclass een aanrader voor jou.

3P en je lijf

‘Lichaam en geest zijn één’ hoor je wel eens. In deze Masterclass kijken we met nieuwsgierigheid naar hoe dat nu zit met het lichaam en de drie principes. We praten over pijn en ziekte, over ‘schuldig’ zijn daaraan en ook: over hoe Linda’s chronische pijn na meer dan twintig jaar verdween door inzicht. Misschien is dit gesprek voor jou ook een eye-opener?

Betere Relaties

Deze Masterclass helpt je inzicht te krijgen in relaties. Wat is de wortel van problemen op dit vlak en hoe kan kennis van de drie principes deze doen oplossen? Uiteraard verhelderend voor je liefdesrelatie, maar zeker ook van toepassing op de relatie met kinderen, familie, vrienden, collega’s en de buren. Zonder er hard aan te hoeven werken of in therapie te gaan!

Ups & Downs

Ups en downs; wie kent ze niet. Ze lijken bij het leven te horen, maar nu je kennis hebt gemaakt met de drie principes zou je leven toch één grote ‘up’ moeten zijn? In deze Masterclass bespreken we dit fenomeen aan de hand van inzicht in de werking van de menselijke ervaring, de aard van gevoelens en de ‘grondstof’ van situaties die je wellicht de schuld geeft van je steeds wisselende gevoelens.

Gedoe met geld

Geld kan voelen als een terugkerend probleem. Omdat je er niet genoeg van hebt, omdat je er stress van krijgt, omdat je denkt dat je er steeds meer van moet hebben om veilig te zijn of omdat je geld eigenlijk ‘slecht’ vindt.  In deze MasterClass delen we inzichten die kunnen leiden tot meer rust rondom geld. 

Gemiste Kansen

Baal jij van die baan die aan je neus voorbij is gegaan of treur je al een tijd over het feit dat je vroeger niet hebt gestudeerd? Wellicht heb je het idee dat je andere kansen hebt laten liggen? Deze Masterclass schijnt een heel ander licht op dit fenomeen. Met inzichten in de werking van onze menselijke ervaring en je ware natuur daarachter.

Verzet & Weerstand

Het is lang geleden dat Nederland bezet was en mensen hiertegen in verzet kwamen. In het dagelijks leven echter, merken wij dat er nog steeds veel verzet heerst. Met name innerlijk verzet. Tegen voorvallen en situaties; tegen problemen en bepaalde gedachten of gevoelens. De inzichten die we in deze Masterclass met je delen, kunnen je helpen minder strijd en meer vrijheid te ervaren.

Verantwoor-delijkheid

Regelmatig krijgen we vragen over dit onderwerp van mensen die een gevoel krijgen voor de werking van de drie principes. Als de wereld van de vorm ‘slechts’ een illusie is, hebben we dan geen enkele verantwoordelijkheid meer? En hoe doe je dat dan met je kinderen en je werk? In deze Masterclass scheppen we ruimte om hier dieper inzicht in te krijgen.

Het is 'maar' een gedachte?

Wie net of een tijdje in de richting van de 3 principes kijkt, hoort zichzelf regelmatig zeggen of denken “Het is maar een gedachte”. Wat waar is maar op veel momenten niet helpt om je beter te voelen. In deze Masterclass willen we je graag laten zien hoe ‘het is maar een gedachte’ kan veranderen  van een teleurstellende en tekort schietende dooddoener in een diep inzicht dat alles voor je verandert. 

Ervaringen uit het verleden

Het verleden lijkt een grote invloed te hebben op ons leven. We moeten ervan leren, dragen het verleden met ons mee – soms in de vorm van trauma’s of ander leed – en worden er tot op de dag van vandaag door beïnvloed. Zegt men. In deze Masterclass ontdek je hoe we ongemerkt dat verleden zelf in stand houden, wijzen we je in de richting waar dat verleden geen rol meer speelt en laten we je graag zien dat het ervaren van veiligheid, vrijheid en balans mogelijk is, ongeacht gebeurtenissen van toen.

Verbanden leggen

We doen het razendsnel en onbewust; verbanden leggen. Tussen situaties en gevoelens of gedachten. Tussen verschillende gebeurtenissen in de tijd. Tussen wat zich voordoet en onze favoriete gevoelslabel. In plaats van een heldere, neutrale waarneming zitten we dan een gedachteconstructie te kijken. Herken je dat? Wij maken helder hoe dit gebeurt en wat er te zien is; zodat je minder vaak verbanddoos hoeft te spelen. 😉

Vragen?

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag maar twijfel je wat het beste bij je past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je z0 spoedig mogelijk terug.

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail.

Share This