mini masterclasses

Thema-video’s voor inzicht

 

In deze video’s, die tussen de 35 en 50 minuten duren, bespreken we steeds een ander thema. Altijd vanuit inzicht in de drie principes. Na aanschaf van één of meerdere Mini Masterclasses krijg je toegang tot onze online leeromgeving. Daar vind je zowel de volledige video als een ‘kaal’ audiobestand met dezelfde inhoud (omdat audio minder MB’s vraagt als je onderweg wilt luisteren).  Altijd inclusief een introductie-video waarin Linda en Angela je helpen om een goede voedingsbodem voor inzicht te creëren. De Mini Masterclass blijft onbeperkt voor je beschikbaar in de leeromgeving zodat je altijd terug kunt komen. Je zult merken dat je elke keer dat je kijkt, nieuwe dingen hoort ;-).   

We wensen je heel veel plezier met kijken en luisteren!

Betere Relaties

Deze Mini Masterclass helpt je inzicht te krijgen in relaties. Wat is de wortel van problemen op dit vlak en hoe kan kennis van de drie principes deze doen oplossen? Uiteraard verhelderend voor je liefdesrelatie, maar zeker ook van toepassing op de relatie met kinderen, familie, vrienden, collega’s en de buren. Zonder er hard aan te hoeven werken of in therapie te gaan!

Ups & Downs

Ups en downs; wie kent ze niet. Ze lijken bij het leven te horen, maar nu je kennis hebt gemaakt met de drie principes zou je leven toch één grote ‘up’ moeten zijn? In deze Mini Masterclass bespreken we dit fenomeen aan de hand van inzicht in de werking van de menselijke ervaring, de aard van gevoelens en de ‘grondstof’ van situaties die je wellicht de schuld geeft van je steeds wisselende gevoelens.

Vrijheid

We verlangen massaal naar vrijheid. Vaak denken we dat er obstakels zijn die onze vrijheid (tijdelijk?) beperken. Financiële of andere verplichtingen misschien. Een hardnekkig probleem of een grote angst. Als die uit de weg waren, was je vrij. Is dat zo? In deze Mini Masterclass ruimen we wat misverstanden op en scheppen we helderheid over waar je ware en permanente vrijheid vindt.

Je leefstijl veranderen

De leefstijl adviezen vliegen je tegenwoordig om de oren. We willen gezonder, groener, slanker, relaxter, eenvoudiger, succesvoller of … vul maar in. En alles lijkt te beginnen met dingen anders gaan doen. Je leefstijl (radicaal?) veranderen en volhouden. Deze Mini Masterclass zet je op het spoor van inzichten die als vanzelf voor verandering zorgen. Op een makkelijke manier.

Vragen?

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag maar twijfel je wat het beste bij je past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je z0 spoedig mogelijk terug.

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail.

Ons adres: Ondernemershuis Birkstaete Soest / Birkstraat 95-12 / 3768 HD Soest

Share This