Agenda

jan
29
za
3-daagse ‘Dieper Inzicht’
jan 29 @ 09:30 – jan 31 @ 16:30
3-daagse 'Dieper Inzicht'

Een driedaagse onderdompeling voor mensen die méér willen van de lichtheid en ontspanning die inzicht in de 3 principes teweeg kan brengen. Je bent nieuwsgierig geraakt en wilt je inzicht verdiepen. Daar krijg je tijdens deze relaxte drie dagen alle ruimte voor!

Klik hier voor meer info & inschrijven.

Of bel (035-5885149) of mail (welkom@shiftacademy.nl) voor meer informatie.

feb
14
ma
Shiftdag ‘Meer liefde’
feb 14 @ 09:30 – 16:30
Shiftdag 'Meer liefde'

Een dag lang inzicht vergaren in waar de hindernissen die jou beletten om meer liefde te ervaren uit bestaan, zodat ze kunnen verdwijnen. En moeitelozer dan je denkt! Wat overblijft is wie je werkelijk bent. De liefde die je steeds elders zocht. Klik hier voor meer info & inschrijven.

mrt
5
za
Shiftdag ‘Vrijheid & Verbinding’
mrt 5 @ 09:30 – 16:30
Shiftdag 'Vrijheid & Verbinding'

Een fijne Shiftdag als start van meer in vrijheid en met verbinding leven. Want ook al lijken de behoeften aan vrijheid en verbinding soms tegenstrijdig: het is mogelijk ze allebei te ervaren. Je zoektocht naar het combineren van vrijheid en verbinding stopt nu. Het  is tijd om de andere kant op te kijken… Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

apr
8
vr
Shiftdag ‘Rust & Ruimte’
apr 8 @ 09:30 – 16:30
Shiftdag 'Rust & Ruimte'

Een dag lang inzicht vergaren zodat je meer rust en ruimte in je leven krijgt. Zelfs (of juist!) als dat nu onmogelijk lijkt. Klik hier om je in te schrijven. 

mei
30
ma
Shiftdag ‘Leven zonder angst’
mei 30 @ 09:30 – 16:30
Shiftdag 'Leven zonder angst'

Een dag lang met ons meekijken hoe de ontbrekende schakel in de huidige, gebruikelijke visie op de verlammende symptomen van angst(stoornissen) werkt. Zo ontstaat de mogelijkheid om met lef & levenslust te leven. Klik hier om je in te schrijven. 

jun
17
vr
Shiftdag ‘Kinderen & Jongeren begeleiden’
jun 17 @ 09:30 – 16:30
Shiftdag 'Kinderen & Jongeren begeleiden'

Een dag lang ontspannen in gesprek om inzicht te vergaren en kennis te maken met het begeleiden van jeugd- en jongeren vanuit een fris perspectief.  Met gemak, geluk en verbondenheid als gevolg- voor beide partijen! Klik hier om je in te schrijven.

Share This