Fysieke klachten mogen makkelijker!

Lijf & Leden

Live Online Workshop

Een verkenning van de relatie tussen denken en fysieke klachten

Doe mee als één van onderstaande punten op jou van toepassing is (of als je gewoon zin hebt om mee te doen):

vage klachten

Je hebt (heel) regelmatig last van fysieke klachten waar artsen eigenlijk geen oplossing voor hebben. “Leer er maar mee leven” of “wacht tot het vanzelf over gaat” werd je verteld. Prima… maar wat als het anders kan?

(te vaak) pijn

Je hebt (vaak) pijn die onverklaarbaar is of een label krijgt als migraine, fybromyalgie, whiplash of RSI. Misschien is er wel een verklaring maar zorgt die niet voor vermindering van de pijn.

(veel of vaak) moe

Je staat moe op en gaat uitgeblust naar bed.  Je hebt misschien al van alles geprobeerd om fitter te zijn: anders eten, slaaphygiëne, beweging, een nieuw bed, medicatie… maar niks helpt écht.

hulpverlener

Je bent arts of anderszins hulpverlener en ziet regelmatig patienten met pijn- of vermoeidheidsklachten. Je bent nieuwsgierig of en hoe inzicht in de 3 principes mensen zou kunnen helpen.

Sta je er voor open dat fysieke klachten óók veranderlijk zijn? 

Wij hebben de afgelopen jaren gezien en ervaren dat het lijf mee reageert wanneer mensen inzicht krijgen in de 3 principes. Waardoor we bij onszelf en onze gesprekspartners klachten hebben zien wegvallen als chronische pijn, rugpijn, slapeloosheid, afhankelijkheid van slaapmedicatie, fybromyalgie, migraine, allergie, eczeem, terugkerende slijmbeursontsteking en vermoeidheid c.q. energiegebrek. Van collega’s in het buitenland weten we daarnaast dat ook fysieke problemen als CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom – vroeger ME genoemd), zonne-allergie en overgangsklachten kunnen afzwakken of helemaal verdwijnen met dieper inzicht in de werking van de 3 principes en de invloed van denken op ons fysiek.

In onze ogen wijst dit erop dat het fysiek net zo veranderlijk is als ons denken – of daar op zijn minst op reageert. In deze online workshop willen we graag met je verkennen wat er op het gebied van lijf & leden voor je te zien is. 

 

Fysieke klachten zijn nooit ‘jouw schuld’… maar wat als er wél iets te zien is wat verlichting kan brengen? 

In deze online workshop gaan we graag met je in gesprek over de volgende onderwerpen:

 

twijfel over echtheid

We hopen (een beetje) twijfel bij je te zaaien als het gaat om de ‘echtheid’ van fysieke klachten.  Zijn ze wel zo vast en solide als ze vaak lijken?

de rol van denken

We verkennen hoe denken ongemerkt de drijvende kracht kan zijn achter het ontstaan, omgaan met, verergeren en in stand blijven van fysieke klachten.

 

dezelfde medaille

We kijken samen met jou naar hoe lijf en psyche twee kanten van dezelfde medaille zijn en hoe ze elkaar beïnvloeden. Dat inzicht kan zomaar van alles veranderen!

een opening

We helpen je te herkennen waar (voor jou) een opening zit in het zien van de link tussen denken en fysieke klachten.

Doe mee aan deze workshop

vanuit het comfort van je eigen huis

Deze live workshop is online!

Je kunt eenvoudig kijken en luisteren naar deze online introductie-workshop via je computer, smartphone, tablet of laptop. De opname van de workshop staat in onze online leeromgeving en blijft voor je beschikbaar. Je kunt de workshop naderhand dus altijd nog een keertje terugkijken. Na inschrijving ontvang je automatisch de uitleg en inloggegevens.

Linda & Angela gaan met je in gesprek

Je kent ons misschien van onze podcast ‘Geluk in de Aanbieding’ of ons YouTube-kanaal ‘De Slagersdochters’ waar regelmatig ter sprake komt dat fysieke klachen zomaar kunnen veranderen door inzicht in de 3 principes. Op veler verzoek doen we nu een uitgebreider workshop over Lijf & Leden. Op basis van onze eigen ervaringen én die van onze klanten die hun fysieke klachten zagen verminderen of verdwijnen. Met deze online introductie-workshop wijzen we je graag in de richting waar ook fysieke klachten makkelijker kunnen! 

3 principes van Syd Banks

In de jaren 70 ‘ontdekte’ Sydney Banks de 3 principes – of, in zijn moedertaal – the 3 principles. Eigenlijk ontdekte hij niets nieuws. Hij beschreef simpelweg wat er al was, altijd is geweest, nog steeds is en altijd zal zijn. Het wordt echter door velen een nieuw paradigma genoemd omdat het radicaal is in zijn eenvoud. Zo eenvoudig dat je slechts een (soms subtiele) shift nodig hebt om ook fysieke klachten een stuk makkelijker te maken. Omdat ze verdwijnen, verminderen of doordat je relatie tot je klachten fundamenteel verandert.  

Waar, wanneer en hoe?

De workshop vond origineel plaats op 20 november 2022. De opname is nu voor je beschikbaar.

Toegang tot de opname van deze workshop kost € 29,95 (incl. BTW).

Zodra je betaling via Ideal heeft plaatsgevonden, ontvang je een mail met de inloggegevens voor het bekijken van de opname. Deze opname blijft voor je beschikbaar, zodat je ruim de tijd hebt om meer dan één keer te kijken, mocht je daar behoefte aan hebben.

Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met iDeal (of het buitenlandse alternatief hiervoor als je geen Nederlandse bankrekening hebt). Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een factuur per e-mail ontvangt én alle benodigde informatie om bij de opname te komen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, oprichters van Shift Academy. Voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. Als Slagersdochters groeiden wij op met het idee dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte.

Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we onze angsten probeerden te bezweren en een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met fijne yoga-lessen of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, ongeveer evenveel dingen hebben wij gezien als de oplossing om gelukkig te worden.

Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht vandaan komt. En dat blijkt zo hilarisch simpel, dat het moeilijk te geloven is. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training.

Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk in de weg staat. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodenloze methode ;-).

Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij cliënten en organisaties om moeitelozer te leven én werken. Hieronder stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door mee te doen aan deze Online Workshop.

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P Facilitator. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P Facilitator. 

Vragen?

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag maar twijfel je wat het beste bij je past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je zo spoedig mogelijk terug.

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail.

Ons adres: Ondernemershuis Birkstaete Soest / Birkstraat 95-12 / 3768 HD Soest

Share This