Online trainingen

om zelf aan de slag te gaan

 

Zelf aan de slag!

online masterclasses, workshops en trainingen om mee te beginnen
Online masterclasses

Wil je verandering, meer vrijheid of je (gebruikelijke) valkuilen vermijden op een wat specifieker gebied? Duik dieper in een thema dat je bezig houdt met onze thema-video’s. Kies uit een breed scala aan onderwerpen.

Elke Masterclass bestaat uit een video + het audiobestand daarvan. 

Online Workshops

Krijg basis-inzicht in de 3 Principes en merk hoe je leven als vanzelf makkelijker wordt; in zijn algemeenheid of toegespitst op een thema. 

 

Een verkenning van de relatie tussen denken en fysieke klachten. Voor mensen die last hebben van vage klachten, (te vaak) pijn of (veel of vaak) vermoeidheid ervaren, of voor als je hulpverlener bent.

Voor iedereen die graag helemaal opnieuw wil beginnen omdat oude patronen en gewoontes niet meer bevallen en voor iedereen die helemaal opnieuw moet beginnen na ontslag, een relatiebreuk of ander verlies.
Leer de ontbrekende schakel in de gebruikelijke visie op de verlammende symptomen van angst(stoornissen). Daarmee wordt een blijvende oplossing mogelijk en staat ook voor jou de deur open naar leven zonder angst.

Een verkenning van de invloed van denken en bewustzijn op de relatie met (je) kinderen. Zodra wij gingen zien dat wij de sleutel waren tot de oplossing van de opvoedingsproblemen, werd alles anders. Ook voor jou is dat binnen handbereik.

Online trainingen

Alle 6-weekse online trainingen zijn ontwikkeld om je te helpen inzicht te krijgen in een nieuw paradigma: de 3 Principes (Drie Principes). Een paradigma dat – zodra je ziet hoe het voor jou persoonlijk werkt – de mogelijkheid biedt om, stukje bij beetje of in één klap, een totaal andere beleving van je leven, je relaties en je werk te ervaren. Op te bloeien en meer vrijheid te ervaren. Te transformeren, als het ware. Dat hebben wij gezien bij onszelf en de vele anderen die ons voorgingen of van ons geleerd hebben.

Alle online trainingen staan voor je klaar zodat je direct kunt starten. Met 6 weken lang elke week een nieuwe module. Jij kijkt & luistert, wij vertellen en het inzicht komt vanzelf. Zonder huiswerk, zonder er hard voor te werken. Hoe heerlijk is dat? Als extra bonus ontvang je bij elk van de online trainingen een bonus lidmaatschap van de Makkelijk Leven KoffieCorner ter extra ondersteuning.

Moeiteloos leven

Ontspannen en moeiteloos leven is binnen handbereik met deze introductie-training. Je krijgt inzicht in de 3 Principles – en daarmee een verfrissend gemakkelijke ervaring van het leven. Van stress, angst en/of verdriet naar ontspannen genieten en gelukkig zijn!

implementeren in flow

Voor ondernemers die makkelijker en meer in actie willen zijn voor meer voortgang en resultaat. In 5 modules leer je wat jou weerhoudt van succesvol implementeren. Zodat je, op ontspannen wijzen, eindelijk gaat doen wat je altijd al had willen doen.

Voorkomen van burn-out

Vernieuwende inzichten voor het voorkomen van burnout. Een online programma van zes weken voor iedereen die vanuit stress terug wil naar rust, energie en je gelukkig voelen. Burn-out is te voorkomen (én op te lossen als je er eenmaal inzit). 

Lucht met handen die uit handboeien ontsnappen met de tekst Shift uit burn-out

Shift uit eetstoornis

Frisse inzichten voor de begeleiding van kinderen met een eetstoornis. Inzicht in de werking van de 3 principes zal je helpen in het kader van de eetstoornis van je kind. Het biedt een hoopvol alternatief dat in de praktijk zeer effectief is gebleken.

Vragen?

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag maar twijfel je wat het beste bij je past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je z0 spoedig mogelijk terug. Je bent ook welkom om direct een vrijblijvende intake in Linda’s agenda in te boeken door hier te klikken. Dan kunnen jullie samen in alle rust bespreken wat voor jou de fijnste manier is om je inzicht te verdiepen of je probleem op te lossen. 

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail. Gebeurt dat niet, dan is je mail niet bij ons aangekomen en stellen we het op prijs als je nogmaals mailt. 

Ons adres: Ondernemershuis Birkstaete Soest / Birkstraat 95-12 / 3768 HD Soest

Share This