Shiftdagen

voor een shift naar rust & levenslust

 

Kom een dagje Shiften met de Slagersdochters van Shift Academy. Tijdens deze ééndaagse trainingen kijken we met elkaar naar en praten over een fundamenteel ander uitgangspunt dat het leven makkelijk maakt.  Een superfijne manier om te ervaren wat inzicht in de 3 principes (nog meer) voor je kan betekenen. De vragen van de deelnemers staan centraal en de interactie maakt dat je verdieping zult ervaren ten opzichte van onze gratis- en startmaterialen. Met vrijwel altijd als resultaat dat je hoofd leger raakt en je vrolijker, vrijer en meer ontspannen leeft & werkt.

De Shiftdagen vinden altijd live in Soest plaats. 

Alhoewel we vaak een thema hebben voor deze dagen, gaat het uiteindelijk steeds om meer inzicht in de 3 principes en het feit dat het altijd makkelijker kan of is dan je denkt. Vragen over andere onderwerpen dan het thema van die Shiftdag, zijn dan ook altijd welkom en blijken telkens een verdieping voor alle deelnemers.

Voor deelname aan een Shiftdag is geen ‘voorkennis’ vereist en tegelijkertijd blijken deze dagen óók heel waardevol voor wie al langer in de richting van de 3 principes kijkt. 

 

Hiernaast zie je de data en thema’s van de komende Shiftdagen. Via de button vind je uitgebreide informatie per Shiftdag. 

Hieronder zie je de data en thema’s van de komende Shiftdagen. Via de button vind je uitgebreide informatie per Shiftdag. 

Vragen?

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag maar twijfel je wat het beste bij je past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je z0 spoedig mogelijk terug. Je bent ook welkom om direct een vrijblijvende intake in Linda’s agenda in te boeken door hier te klikken. Dan kunnen jullie samen in alle rust bespreken wat voor jou de fijnste manier is om je inzicht te verdiepen of je probleem op te lossen. 

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail. Gebeurt dat niet, dan is je mail niet bij ons aangekomen en stellen we het op prijs als je nogmaals mailt. 

Ons adres: Pleque / Nieuwegracht 4-04 /3763 LB Soest

Share This