online training

Implementeren in flow

Voor ondernemers die makkelijker en meer in actie willen zijn voor meer voortgang en resultaat. In 5 modules leer je wat jou weerhoudt van succesvol implementeren. Zodat je eindelijk gaat doen wat je altijd al had willen doen :-). Op een volkomen ontspannen en relaxte manier!

Online training: direct starten – direct inzicht – razendsnel resultaat!

Herken jij één of meer van deze stagnaties in je bedrijf?

Geen Flow

Je hebt gehoord dat kunstenaars werken vanuit een flow. Dus je wacht rustig af tot die inspiratie komt. Maar die blijft helaas uit. Wat je er ook aan doet, die flow komt bij jou nooit zomaar vanzelf uit de lucht vallen.

geen puf

Je zet een knetterscherpe deadline en werkt je (al dan niet alleen) helemaal te barsten. Aan het eind van de deadline word je ziek of ben je zo moe dat je niet meer verder kunt. Staat je product klaar voor de verkoop maar heb je geen puf meer voor bijv. de promotiecampagne…

geen actie

Je blijft in de startblokken hangen omdat je geen idee hebt welke actie als eerste aan te pakken. Of je gaat aan de slag met je nieuwste plan en krijgt elke minuut ervan minder zin om ermee verder te gaan. Kortom: plannen genoeg maar veel te weinig tastbaar resultaat.
Hartstikke bedankt voor de cursus! Iedere week zijn er stappen gezet, mijn e-book is ineens geschreven en het borrelt van de ideeën. De video’s over twijfel en onzekerheid zijn geweldig.  Wat fijn dat je niets extra’s hoeft te doen of bereiken, enkel te zien!
Bionda Bosma

Blijven ‘hangen’ is onnodig – in actie komen kan eenvoudig zijn

laat mij je tonen hoe je actie neemt zonder stress

Hai, ik ben Linda Spaanbroek en in de periode 2009 – 2016 heb ik 1011 ondernemers gecoacht om met minder moeite hun bedrijf te draaien. Ik werd “één van de beste marketingcoaches van Nederland” genoemd en won de award  ZZP-onderneemster van het jaar.

Tijdens dat nauwe samenwerken met zoveel verschillende ondernemers fascineerde het me hoe sommige ondernemers voortdurend in actie waren en dingen bereikten terwijl anderen niet uit de startblokken leken te komen. Terwijl ik hen dezelfde technieken en strategieën aanleerde. Er leek een alles bepalende factor te zijn die het verschil maakte.

Toen ik in aanraking kwam met inzichten die verklaren hoe wij als mens écht psychologisch in elkaar zitten, ontdekte ik tegelijkertijd wat die bepalende factor is waardoor ondernemers al dan niet succesvol zijn. Die inzichten hebben enorme impact op mijn leven gehad en kunnen dat ook op jouw ondernemerschap hebben.

Je komt meer in actie als je doorziet hoe je jezelf tegenhoudt

Persoonlijk was ik altijd al goed in implementeren, maar achteraf gezien teveel vanuit stress. Ik heb met deze zelfde inzichten een aantal misverstanden uit de weg kunnen ruimen waardoor ik:

  • nooit meer ’s nachts wakker word met buikpijn,
  • 90% meer ontspannen ben dan voorheen,
  • een ultrakorte to-do list heb en weinig tijd besteed aan wikken en wegen van beslissingen,
  • tegenvaller-proof geworden ben (er gaan nog steeds weleens dingen mis, maar ik ga vrolijk verder)
  • me gelukkiger voel dan ooit en er jaren jonger uitzie (dat laatste volgens mijn klanten ;-))

waarschijnlijk ben jijzelf het grootste obstakel in bedrijfsgroei

Ik heb ontdekt dat er vier factoren zijn waarop ondernemers vastlopen en weet inmiddels dat je die gemakkelijk kunt verhelpen. Zodra je inzicht hebt in hoe wij als ondernemers psychologisch werken – en wat ons tegenhoudt het beste uit onszelf te halen – verliezen die vier factoren hun grip op jou.

Tim bijvoorbeeld, bekeek de video’s uit deze online training ‘Implementeren in Flow’, kreeg inzicht in welke van die factoren hem op zijn plek hielden en kwam in actie. Hij had zelf niet eens door dat dit gebeurde, gewend als hij was dat hij “moet werken” aan zijn persoonlijke ontwikkeling. Maar ongemerkt deden de inzichten uit de video’s hun werk en stuurde hij mij de nieuwe (en geweldige!) teksten voor zijn website waar hij al twee maanden tegenaan hikte.

In flow komen is geen magie, het is niet alleen voor de ‘happy few’. Implementeren in flow start automatisch zodra je doorziet wat zich nou eigenlijk echt afspeelt in je hoofd. En dat blijkt minder uniek te zijn dan je misschien denkt.

Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst – wat je ook hebt meegemaakt en waar je tot nu toe ook op bent blijven hangen, ook jij kunt implementeren in flow. Zeker weten!

Hoeveel makkelijker wil jij implementeren?

%

%

%

%

Het lijkt net alsof ik mijn huis heb opgeruimd. Ik voel enorme vrijheid in mijn hoofd en wat een rust. Hierdoor heb ik vandaag heel gefocust gewerkt en ben ik met de juiste dingen bezig. Werk ik eigenlijk nog wel?! 😉 Dank je wel Linda!

Wout Plevier

Woutplevier.nl

Ik geef mezelf minder op mijn kop als ik niet de dingen doe die ik die dag had gepland. Ik begrijp nu beter dan hiervoor dat ik dan kennelijk behoefte heb aan tempovertraging. En intussen vertrouw ik er meer en meer op dat het goed komt. Dat dat wat ik wil, toch wel gaat gebeuren.

Aartjan van Erkel

Schrijvenvoorinternet.nl

Grijp je kans!

Met de inzichten uit deze online training kun je dit bereiken:

Minder stress

Inzicht in hoe je met minder stress meer zaken voor elkaar krijgt.

$

Meer Resultaat

Je weet wat maakt dat je je alleen nog concentreert op zaken die werkelijk tot resultaat leiden.

meer actie

Je doet wat je wilt doen, in plaats van er dagen, weken, maanden tegenaan te hikken.

meer flow & Focus

Je (her)vindt je focus waardoor implementeren makkelijker voor je is. Wat je doet, doe je vanuit flow in plaats van jezelf ‘dwingen’.

Meer genieten

Je doet veel meer van de dingen waar je blij van wordt (zowel zakelijk als privé) omdat je gestopt bent met je zelf in de weg zitten.

meer omzet

Je ziet je omzet stijgen omdat je de acties die je alsmaar uitstelde, eindelijk doet! Je geweldige plannen zetten zich eindelijk in geld om.

Ik had last van een overvol hoofd met een ongelooflijke stroom aan gedachten die ik moeilijk kon stoppen en die regelmatig zoveel energie van mij vroeg dat ik niet toe kwam aan andere zaken. Wat dan weer extra stress veroorzaakte.  Nu kan ik gewoon met iets anders aan de slag gaan waardoor ook mijn energie weer toeneemt en waardoor ik beter en geconcentreerd met zaken bezig kan zijn.

Diana van der Hoek

Verkoopversneller.nl

Ik ervaarde een hoofd vol gedachten die mij tegenhouden, belemmeren te doen wat ik nu wil of moet doen. Na de training kan ik me beter focussen op het nu en ben ik meer ontspannen!

Barbara Martinus

Quali-Tijd Personal Branding

De zienswijze heeft mij geraakt. Het is gemakkelijker geworden.

Rob den Haan

Zo werkt de online training ‘implementeren in flow’

De online training ‘Implementeren in Flow’ bestaat uit vijf online modules. 

De modules bevatten elk een relatief korte video met een zeer impactvolle inhoud. Je kunt de video’s zo vaak bekijken als je wilt… maar neem ook de tijd om ze in alle rust op je in te laten werken. Deze training volg je waar en wanneer je maar wilt; een internetverbinding is voldoende om bij de materialen te kunnen die in onze online leeromgeving voor je klaar staan.

We hebben er bewust voor gekozen deze training online aan te bieden zodat je geen extra belasting op je agenda ervaart. Je kunt op jouw tijd naar de video’s kijken en luisteren.

DIT IS DE GLOBALE INHOUD VAN HET PROGRAMMA:

module 1

Heel veel mensen hebben moeite met het uitvoeren van hun plannen, met het implementeren van dat wat ze graag willen. In deze eerste module leg ik je precies uit hoe het écht komt dat we niet of maar een klein beetje in beweging komen (en de reden is naar alle waarschijnlijkheid een totaal andere dan je tot nu toe zelf hebt bedacht).

module 2

We gaan kijken naar de eerste stagnerende factor die ervoor zorgt dat we als ondernemers geen keuzes maken. Of wel een keuze maken maar vervolgens niet tot uitvoer overgaan. Waar we op andere vlakken (bijv. het avondeten) snel beslissen wat het wordt, gaat het vaak heel anders binnen je bedrijf. Je leert wat je tegenhoudt en hoe je wél in beweging komt.

module 3

In deze module leer je de tweede stagnerende factor kennen. Elke ondernemer kent het gevoel van urgentie dat iets nu moet gebeuren. Je geeft jezelf het gevoel dat je daardoor sneller in actie komt maar het tegendeel is waar. Een gevoel van urgentie heeft bij-effecten die focus en flow juist tegen gaan. In deze module leer je hoe je urgentie wél in je voordeel kunt laten werken.

module 4

In deze module bespreken we het ultieme stagnatieprobleem: de derde stagnerende factor. Je leert hoe al dan niet in beweging komen, het zien van kansen en de stap naar implementatie zetten met elkaar samenhangen. En wat het is dat jou vanaf nu nooit meer tegen hoeft te houden!

module 5

In deze module bespreken we de vierde en laatste stagnerende factor. Je ontdekt hoe je méér en vaker de dingen doet die je het liefste doet. Je maakt de stap naar makkelijker uitvoeren wat gedaan moet worden zodat je in flow resulaten boekt.

kers-op-de-taart bonus

Je hebt hierboven een idee gekregen van wat de online training “Implementeren in flow” inhoudt en wat het je kan opleveren. Meer dan genoeg, dachten wij zo. 😉 Toch doen we graag iets extra’s. Om de kans groter te maken dat je de inzichten die je tijdens de training opdoet ook integreert in je dagelijks leven, bieden we je graag deze kers-op-de-taart bonus:

6 weken online Follow-up

Tijdens de online training en één week daarna krijg je een gratis lidmaatschap van de Makkelijk Leven KoffieCorner –en daarmee toegang tot twee online groepssessies per maand waarin je Linda en Angela alle vragen kunt stellen die naar aanleiding van de training bij je opkomen. Bovendien vind je allerlei extra materialen op de bijbehorende site!

Zo super dat Linda en Angela de 3 principes naar Nederland hebben gebracht. Niet dat ze hier niet al waren [ze zijn altijd overal] maar meer dat we er hier ook meer van bewust kunnen zijn.
Volgde al jaren leraren uit het buitenland maar wordt er echt blij van dat ik prachtige voorbeelden en metaforen en verdieping kan vinden zo dicht bij huis. Ook niet te versmaden is het vleugje Hollandse nuchterheid en dat het lekker doorspekt is met de nodige humor.
Anita Brouwers

http://www.anitabrouwers.nl/

Niet goed, geld terug

Doordat de inzichten in deze training volledig nieuw zijn voor Nederland en Vlaanderen, weten wij van Shift Academy weliswaar zeker dat de training je investering dubbel en dwars waard is, maar jij niet ;-). Daarom bieden we je een ‘niet goed geld terug’ garantie zodat je deze training risicoloos kunt uitproberen. We geven je graag 12 maanden de tijd om te ervaren of de inzichten die wij delen jouw leven verrijken. Is dat niet het geval en heeft onze training niks voor je gedaan, laat ons dat dan binnen 12 maanden na het moment van inschrijving weten en je krijgt je investering zondermeer retour.

Direct inschrijven & starten

Je kunt op elk moment dat het jou uitkomt, starten met deze online training door je in te schrijven via de button ‘inschrijven’ lager op deze pagina. Zodra je op de button klikt, word je naar onze shoppingcart doorverwezen waar je je investering via Ideal kunt voldoen. Zodra je betaling bij ons binnen is (wat in de regel binnen enkele seconden het geval is), ontvang je van ons twee mails. Eén mail bevat de factuur, de andere mail beschrijft hoe je toegang krijgt tot de online leeromgeving. In die online leeromgeving hangt jouw pakket ‘Implementeren in Flow’ voor je klaar. Je kunt direct van start!
Zodra je gaat implementeren in flow komt er veel meer uit je handen, ben je meer ontspannen én zie je je bedrijf groeien.

Jouw investering voor deze Online Video-training “Implementeren in Flow” is slechts 197,00 ex btw € 97,- excl. BTW.

Je kunt alleen gebruik maken van bovenstaande (razendsnelle) inschrijfmethode als je over een Nederlandse betaalrekening beschikt. Is dit niet het geval, mail dan je gegevens, inclusief je BTW-nummer, naar welkom@shiftacademy.nl zodat wij je een factuur kunnen toesturen. Geef ons hier wel twee werkdagen voor ;-).

Heb je nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Wat er steeds in mij opkomt is “there’s no way back.” Het voelt als een verademing, die “therapie voor luie mensen”. 😁 Al het andere (mediteren, affirmeren, dankbaar zitten zijn, 100.000 zelfhulpboeken lezen en in therapie gaan) valt weg. Mijn interesse heeft het bij lange na niet meer. Wat mij veelal opvalt is de rust die ik ervaar. Dat ik vele malen minder het gevoel ervaar (gedachten heb over) ergens aan te moeten voldoen.
S.

Jullie vrolijke hulp om tot dieper inzicht te komen heeft een wereld van verschil voor me gemaakt.
Marieke Smits

Ik geniet zeer van jullie en mijn leven is makkelijker en leuker geworden door jullie en 3P, waarvoor veel dank!
Tineke van Vugt

Share This