dieper inzicht

voor leven & werken met lef, liefde & levenslust!

Dit zijn driedaagse onderdompelingen voor mensen die méér willen van de lichtheid en ontspanning die inzicht in de 3 principes teweeg kan brengen. Je bent nieuwsgierig geraakt en wilt je inzicht verdiepen. Daar krijg je tijdens deze relaxte drie dagen alle ruimte voor!

2, 3 en 4 oktober 2021, van 9.30 – 16.30 uur te Soest – Maximaal 10 deelnemers. 

 

Opname: Meer Effect van Inzicht in de 3 principes

De video hiernaast (hieronder als je deze pagina op je mobiel leest) is de opname van het introwebinar ‘Meer Effect van Inzicht in de 3 principes ‘ van 22 april 2021. Linda & Angela bespraken wat de effecten van dieper inzicht in de 3 Principles kunnen zijn, welke 3 dingen er vaak ‘mis’ gaan waardoor dit inzicht niet optreedt, welke 3 dingen helpen om dat inzicht wel te krijgen en hoe deelname aan een 3-daagse bijdraagt aan het verdiepen van je inzicht (en dus de effecten). De opname is een aanvulling op de informatie hieronder.

Je mist diepgang

Er is een ‘scheurtje’ ontstaan in je oude denkbeelden. Je bent gaan twijfelen aan het waarheidsgehalte van je persoonlijke denken en wil graag meer zien van de spirituele principes die jouw ervaring  uitleggen. Je snapt ’t met je hoofd, maar voelt het nog niet in al je vezels.

Je hebt een struikel-blok

Het lijkt of je vast zit op een bepaald vlak in je leven. In je relatie, de opvoeding of je baan. Waar je de werking van de 3 principes kunt zien op andere gebieden, ervaar je hier (nog) geen beweging.

je voelt je alleen

Waar jij je bezighoudt met dit nieuwe paradigma, zijn de mensen om je heen nog overtuigd van de realiteit van problemen en stress. Je zoekt gelijkgestemden om samen meer te ontdekken, meer te ontspannen en van elkaar te leren.

raak gegrond in een nieuw paradigma

gun jezelf dieper inzicht

Onze trainingen waren tot nu altijd gericht op een specifiek thema. Op stress bijvoorbeeld, of op relaties of de opvoeding. Heel praktisch, al praten wij wel altijd vanuit hetzelfde uitgangspunt. Met het meer bekend worden van de 3 principes waar wij mee ‘werken’ kwam er echter ook vraag naar bijeenkomsten die uitsluitend gericht zijn op meer inzicht in deze spirituele principes.

Inzicht in het mechanisme van de menselijke ervaring en een gevoel voor de onveranderlijke waarheid daarachter. Met deze driedaagse voldoen wij met enthousiasme aan deze wens. We gaan graag met jou in gesprek. Van mens tot mens. Op een ontspannen manier; ruimte biedend voor jouw eigen, unieke nieuwe inzichten en, zoals wij het met een knipoog noemen, ‘persoonlijke afbraak’.

‘Thought creates a world and then says: I didn’t do it!’ (David Bohm) Waar zie jij dit al? Waar kunnen wij met je meekijken?

Wij, Linda & Angela, laten je graag zien dat deze principes anders zijn dan alles wat je eerder leerde aan theorieën & concepten of van spirituele stromingen. Wij herinneren jou aan wat je van nature al weet en scheppen ruimte voor de wijsheid waarmee jij geboren bent.

We maken helder waar je steeds op terug kunt vallen zonder nieuwe trucs aan te leren. Zonder houvast te geven in de vorm van…nou ja…vormen. We helpen je illusies die nu nog héél echt lijken zelf door te prikken.

Het leven mag ook makkelijk! Laten we samen in deze richting kijken en ontdekken hoe eenvoudig leven in de kern is en hoe jij daar moeiteloos doorheen kunt laveren met kennis van de 3 principes.

Je hebt het in je

om je ontspannen, heel en levenslustig te voelen

Je hebt het in je

Om je ontspannen, heel en levenslustig te voelen!

En of er dingen zijn veranderd, althans toch in mijn hoofd :-). Die ‘special effect department’ doet nog steeds zijn werk, net zoals voorheen maar ik ervaar het resultaat ervan heel anders. ik neem mijn gedachten (en die van anderen) veel minder serieus. Dat maakt het leven in mijn beleving veel eenvoudiger. Ik ben rustiger, no-nonsense geaard en voel me dichter bij mezelf zonder mezelf (of anderen) iets te moeten bewijzen. Ik werk nochtans (nog) meer dan voorheen, maak lange dagen, zit vol ideeën maar werk veel efficiënter, minder ‘beladen’ waardoor ik meer energie overhoud.

Tegenwoordig vergelijk ik mezelf met een gsm, daar staan (ook) vaak veel te veel apps op… het was tijd voor een reset: terug naar de standaardinstelling. Heerlijk om geen onnodige meldingen te krijgen van apps die er niet toe doen… 😀

Aline Aelberts

Uit België

Ben superblij dat ik de 3-daagse gedaan heb! Het waren heel fijne dagen! Een heel groot DANKJEWEL! Hoopte dat toen ik pas de Slagersdochters Radioshow op het spoor was er iets zou veranderen aan bepaalde angsten die ik had. En dat ik beter zou gaan slapen. Dat is inderdaad gebeurd. Maar dat er zoveel ‘bijvangst’ zou zijn vind ik ongelooflijk! Dacht altijd dat ik best (veel) stress had. Maar niet op mijn werk. Pas nu ik merk hoeveel makkelijker alles daar verloopt kom ik erachter hoeveel gedachten, verzet en daardoor spanning er – toch wel – was. Kennelijk wen je aan een bepaalde hoeveelheid ‘stress’. Of vergelijk je het met ‘andere’ stressgebieden en komt zo tot de conclusie dat het op een bepaald terrein wel meevalt. Eerder dacht ik: ‘Hier moet ik maar mee leven, ik ben nu eenmaal een neuroot.’ En leek me het feit dat ik op de momenten dat er geen angst was ik die angst kon relativeren en erom kon lachen al het hoogst haalbare. Had nooit kunnen vermoeden dat ik helemaal geen neuroot ‘ben’! Het is een wonder! Er is ook iets vreemds met de tijd gebeurd. Ik doe meer (maar ook minder) en houd meer tijd over! ?? Zie nu ook hoeveel tijd ik kwijt was met analyseren en het vinden van antwoorden. Terwijl nu de vragen gewoon wegvallen. Ik ervaar meer rust, lol, verbondenheid en vrijheid.

Ben zo blij met alle wonderen die me sinds de driedaagse in mijn leven opvallen! Ik blijf het magisch vinden dat alleen het kijken naar hoe de menselijke ervaring werkt zoveel verandering in gang zet.

Astrid Aalderink

Dit kan het opleveren:

Vrijheid

Je bent je bewust van de vrijheid die je hebt als mens om het leven anders te ervaren. Je realiseert je dat je altijd maar één gedachte bent verwijderd van een compleet nieuwe beleving.

moeiteloos bewegen

Je  weet dat je in werkelijkheid nergens door belemmerd kunt worden en laat je niet meer remmen in je natuurlijke levenslust. Je durft gehoor te geven aan je impulsen en voelt je vaker comfortabel in wat er zich aandient.

Plezier

Het leven wordt een interessante en plezierige ontdekkingsreis waarin je schijnbare obstakels met gemak omzeilt, tackelt of simpelweg doorziet. Je krijgt kinderlijk plezier in de dagelijkse dingen.

ontspanning

Je valt steeds vaker uit je persoonlijke denken en hangt langer rond in de ruimte daar’achter’. Je windt je niet langer op over stressvolle gedachten en gevoelens. Je bent niet bang meer voor je angst.

een stevige basis

Je ziet steeds vaker en steeds sneller hoe je jouw ervaring van moment tot moment creëert. Je hebt je eigen, unieke inzichten verkregen en realiseert je, ook middenin situaties die je voorheen als stressvol zou ervaren, wie je werkelijk bent.

Lichtheid

Het leven is niet langer een zware taak waar je je doorheen moet worstelen maar voelt fijn, licht & luchtig. Jij ziet het denken niet langer als een last, maar als een geschenk. Je bewustzijn is ‘gegroeid’.

In het voorjaar heb ik me 3 dagen ondergedompeld in de 3 principes en recentelijk heb ik de Materclass Relaties bijgewoond. Ik ben al een poosje op het spoor van de 3 principes  en kort samengevat geeft dat me inzichten die het leven makkelijker maken waardoor ik:
* De stap heb durven zetten om een eigen praktijk te starten;
* Hier stap voor stap mee aan het werk ben en me daarbij heel bewust ben wat mijn gedachten zijn zodat zodra ik stress ervaar ik hier minder lang last van heb;
* Op relationeel vlak rustiger ben geworden en me vrijer voel;
* Verdieping ervaar in de relaties (familie, vrienden, kennissen e.d.) die ik heb;
* Veel meer vrijheid ervaar op alle vlakken in mijn leven;
* Veel meer beleef in plaats van dat ik geleefd wordt.

En zo kan ik nog wel poosje doorgaan. Het leven wordt gewoon makkelijker als je met de drie principes in aanraking komt en er is geen weg meer terug!

Loes Huijer

Samen hebben we ons drie dagen ondergedompeld in de drie principes.  Praten over wat eigenlijk niet in woorden te vatten is. Er waren veel sprankjes van inzicht, herkenning en loslaten in het weten dat we al één zijn! Daarbij Helemaal oké zijn, de universele liefde, deze energie die altijd aanwezig is.

Angela en Linda hebben ons wegwijs gemaakt in deze universele principes, aan de hand van vragen, stormen, mooie scènes en gedachtenbomen zelfs! De wankele brug was een mooie metafoor om te zien dat er basis en vertrouwen mag zijn.

Wat een vrijheid en lichtheid geeft dat!“

Marjolein van Velsen

Dieper inzicht begint hier

Waarschijnlijk heb je al een inzichtje of wat mogen ervaren. Een levensveranderend ‘aha!’ moment of een piepkleine opening die wat meer ruimte gaf rondom een langlopend probleem of hardnekkige gewoonte. Misschien ben je je nog niet bewust van nieuwe inzichten maar voel je gewoon dat hier iets voor je in zit, in die 3 Principles. Een oplossing die je eerder niet vond.

Door dieper inzicht in het mechanisme achter de menselijke ervaring lossen veel problemen zich als vanzelf op. 

Niet omdat de wereld om je heen zich ineens feilloos aanpast aan jouw wensen, maar doordat jij ziet waar je ervaring in elk moment vandaan komt. Inzicht zal je helpen om veel vaker, constanter en dieper het geluk te ervaren dat al in je zit. Zonder zoektocht. Inzicht zorgt voor de transformatie die het leven écht makkelijker maakt. Samen duiken we dieper in deze ‘materie’. Helpen wij je om je rugzak achter te laten en frank en vrij de toekomst  in te stappen.

 

Deze 3-daagsen zijn mogelijk anders dan je verwacht

Alhoewel het onze volledige intentie is om je dieper inzicht in de 3 principes/three principles te bieden, gaan we een aantal dingen expliciet NIET doen.

Geen 'Empower-ment'

 

Niet 'werken aan jezelf'

 

Geen Positiviteits-training

 
Wat we wél doen: drie dagen luchtig, ontspannen en met diepgang met elkaar in gesprek. Met speelsheid en humor scheppen wij ruimte voor inzicht in het psychologisch functioneren van de mens. We praten over jouw ware natuur en de spirituele essentie van het leven. We delen in alle openheid wat we zelf gezien hebben en nodigen jou uit hetzelfde te doen. Daarmee wordt de altijd aanwezige vonk in jou aangewakkerd tot een prettig vuurtje van inspiratie. Hoe dieper jouw inzicht in dit paradigma, des te groter de effecten in je leven. Deze  onderdompeling biedt de mogelijkheid om zonder afleiding  te voelen en ervaren hoe die 3 principes altijd al gespeeld hebben in jouw leven. Daarmee wordt er veel helder en ontstaan ontspanning, lef, liefde en levenslust!

Waarom meedoen?

Het effect van 3 dagen

Voor beginners en gevorderden

Mijn man vindt me evenwichtiger na de driedaagse.

Corine Wessels

Deed mee aan de driedaagse Dieper Inzicht

Na mijn ontdekking van de ‘geluk in de aanbieding’ podcast in januari 2018 volgde deelname aan de Masterclass ‘Rust in je hoofd’. Vooral nu, na de 3daagse training ‘Dieper Inzicht’ in april, smelt mijn oude kaartenhuis op drijfzand in een sneltreintempo weg ;-)) 3 Dagen in een veilige en warme omgeving, luisteren en praten in een kleine groep. Gewoon jezelf zijn in het moment.
Mijn oude angstige gedachte koeien haal ik nu één voor één uit de sloot maar zie ze wel voor wat ze zijn… Door alert te blijven leef ik al veel meer van binnen naar buiten. Die Shift gun ik iedereen. Thx lieve Linda en Angela, ik blijf luisteren!

P.S. Ook wanneer je één of meer ‘labels’ hebt, de 3 principes werken echt voor iedereen en altijd. Gelukkig.

Seven J. Knegtel

kers-op-de-taart bonus

We blijven in gesprek!

Je hebt hierboven een idee gekregen van wat zo’n 3-daagse training “Dieper Inzicht” inhoudt en hoe dit voor een stevige basis kan zorgen waarmee je moeitelozer door het leven laveert. Om ervoor te zorgen dat je de inzichten die je tijdens een 3-daagse opdoet ook integreert in je dagelijks leven, bieden we je graag deze bonus:

gratis deelname aan de makkelijk leven community

Na een 3-daagse training kun je gratis & voor niets 6 maanden lang meedoen aan de online Makkelijk Leven Community. Zodat je gemakkelijk met ons en de andere deelnemers aan de driedaagse in contact blijft. Daarmee voorkom je dat je weer ‘terugvalt’ in oude concepten of gedachtepatronen. Twee keer per maand een ‘terugkom-moment’ van een uur – alleen dan online. Waar je de gelegenheid hebt om nieuwe inzichten te delen en ons antwoord te krijgen op vragen die zijn opgekomen na de driedaagse. Met daarnaast bovendien elke maand een inspirerende en verdiepende thema video, exclusieve artikelen en – voor wie dat leuk vindt – een besloten Facebook groep.

leven en werken met

lef, liefde & levenslust!

Na bijna 15 jaar slaapmedicatie gebruikt te hebben, slaap ik inmiddels vanaf de 3 daagse helemaal zonder! Heerlijk! Geeft een enorm gevoel van vrijheid!

Ronald van Burgsteeden

Ja, dat waren fijne dagen. Er zijn zeker dingen makkelijker geworden, bijvoorbeeld het viel met opeens op dat ik me deze winter veel minder bezig hield met het korter worden van de dagen en in het donker van en naar het werk rijden, waar ik andere jaren de dagen aftelde tot 21 dec, was het nu gewoon zoals het was. Ik merk ook dat ik sinds de 3P’s minder nadenk over keuzes, ik zie het wel op dat moment wat ik doe.

Margreet Teelken, huisarts

Deed mee aan de driedaagse Dieper Inzicht

Waar, wanneer & hoeveel

Zin om moeitelozer te leven vanuit een dieper inzicht? Schrijf je dan in voor deze ontspannen driedaagse waarbij luchtigheid en humor centraal staan. De driedaagse vindt plaats op onze eigen comfortabele locatie in Soest. Online deelname is ook mogelijk. De dagen duren van 9.30 tot 16.30 uur.

De driedaagse ‘Dieper Inzicht’ wordt georganiseerd op 2, 3 en 4 oktober 2021. 

Je investering bedraagt € 997,- exclusief BTW (€ 1206,37 inclusief BTW).  Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen. En, zoals gezegd, inclusief de waardevolle bonus van 6 maanden gratis lidmaatschap van de Makkelijk Leven Community.

Het is ook mogelijk je investering te voldoen in 6 maandelijkse termijnen van € 185,- excl. BTW (€ 223,85 incl. BTW). Je betaalt in dat geval nu, bij inschrijving, de eerste termijn en ontvangt daarna maandelijkse een factuur voor de volgende 5 termijnen.

Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt je investering voldoen via iDeal. Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een factuur ontvangt per e-mail én alle benodigde informatie voor het programma zelf.

[Kun je niet betalen met Ideal omdat je buiten Nederland woont? Stuur dan een mail met je gegevens naar welkom@shiftacademy.nl en je ontvangt een factuur.

Schrijf je nu in!

Voor de driedaagse in oktober 2021

dieper Inzicht

 Driedaagse 2, 3 en 4 oktober 2021 + Bonus

Eenmalige investering voor het volledige programma

€ 997

(€ 1206,37 incl. btw)

Klik hier voor inschrijven

dieper Inzicht

Driedaagse 2, 3 en 4 oktober 2021 + Bonus

Investering in 6 maandelijkse termijnen

6 x€185

( 6 x € 223,85 incl. btw)

Klik hier om je in te schrijven
Ik ervaarde een hoofd vol gedachten die mij tegenhouden, belemmeren te doen wat ik nu wil of moet doen. Na de training kan ik me beter focussen op het nu en ben ik meer ontspannen!
Barbara Martinus

www.quali-tijd.nl

De zienswijze heeft mij geraakt. Het is gemakkelijker geworden.

Rob den Haan

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, oprichters van Shift Academy. Voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. Als Slagersdochters groeiden wij op met het besef dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte.

Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met fijne yoga-lessen of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, ongeveer evenveel dingen hebben wij gezien als de oplossing om gelukkig te worden.

Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht vandaan komt. En dat blijkt zo hilarisch simpel, dat het moeilijk te geloven is. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training.

Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk uit het zicht doet raken. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodeloze methode ;-).

Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij cliënten en organisaties om moeitelozer te leven én werken.

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door mee te doen aan de 3-daagse!

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Heb je nog vragen?

Wij staan voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

dieper Inzicht

Driedaagse + Bonus

Eenmalige investering voor het volledige programma

€ 997

(€ 1206,37 incl. btw)

Klik hier om je in te schrijven

dieper Inzicht

Driedaagse + Bonus

Investering in 6 maandelijkse termijnen

6 x€185

( 6 x € 223,85 incl. btw)

Klik hier om je in te schrijven

Ik was al redelijk relaxt maar ik kan nu veel makkelijker dingen relativeren; alles is immers maar een gedachte.

Ik ben ook blij dat ik veel meer vertrouwen in de toekomst heb gekregen. Vorig jaar rond deze tijd had ik dat gevoel nog niet. Ik kan ShiftAcademy eigenlijk aan iedereen aanbevelen. Je kunt jezelf rustig proberen te maken door op je ademhaling te letten, maar de 3 principes zijn alles verklarend. Ze zorgen ervoor dat je doorziet wat jouw emoties met je doen. Ze zorgen er onder andere voor dat onzekerheid niet ontaard in paniek, zodat ik in beweging blijf.

Matthea Bussemaker

www.devideoassistent.nl

– Krista volgde eerder een 3-daagse training-

De 3 Principles training heeft me heel stabiel gevoel opgeleverd. Ik zal niet snel meer in de stress raken. Als het wel een keer gebeurt dan kan ik er heel makkelijk op reflecteren en mee omgaan. Het heeft me geholpen nog authentieker te zijn, juist doordat ik helemaal gestopt ben met denken voor anderen. Dat heeft een heel positief effect op mijn leven en mijn werk, het zorgt dat ik comfortabel ben met zichtbaarheid en daar ben ik heel erg blij mee!

Krista de Wolff

http://www.kristadewolff.nl

Ik ken Linda Spaanbroek zowel zakelijk als privé en ik merkte de laatste jaren dat ze steeds onverstoorbaarder werd en meer ‘zen’. Ze leek niet meer zo afhankelijk van de omstandigheden en dat vond ik zo inspirerend, dat ik dat ook wel wilde. Nou ja, ik werd wel een beetje over de streep getrokken door haar assistente Mira, die ik ook al zo jaloersmakend ontspannen vond overkomen.

Tijdens de 3daagse zag ik ineens hoe dat werkt met gedachten. Wat ik vaak doe is er een aantal achter elkaar zetten met komma’s er tussen. Terwijl ik ook gewoon een punt kan zetten achter een gedachte of emotie. Dat ben ik blijven doen na deze training en het grappige is dat dit bij mijn 13-jarige dochter – die ik hierover vertelde – ook is blijven hangen. En als zij nu bijvoorbeeld eens een grote mond opzet, kan ik sneller mijn mond houden en denken: “Mijn dochter heeft nu een grote mond. Punt.”

Wat ik ook opvallend vond tijdens het programma, is dat ik weinig hoefde te doen. Ik hoefde mijn gedachten niet om te vormen of te negeren. Ik hoefde geen oefeningen te doen. Niets. Therapie voor luie mensen, heerlijk! 🙂

Deze ‘therapeutische uitwerking’ zie ik terug in mijn bedrijf. Ik geef mezelf minder op mijn kop als ik niet de dingen doe die ik die dag had gepland. Ik begrijp nu beter dan hiervoor dat ik dan kennelijk behoefte heb aan tempovertraging. En intussen vertrouw ik er meer en meer op dat het goed komt. Dat dat wat ik wil, toch wel gaat gebeuren.

Mijn calvinistische gedachten over bijvoorbeeld mijn hardwerkende team zijn ook minder geworden. Nu neem ik bijvoorbeeld rustig de tijd voor mezelf en doe ik waar ik zin heb op dat moment, terwijl mijn team aan het doorbuffelen is.

Ook met sporten merk ik dat mijn gedachten rustiger zijn. Vroeger kon ik bloedfanatiek en driftig zijn. Als ik nu met tennis van de baan word geveegd of ballen missla, foeter ik niet meer op mezelf. De zelfverwijten zijn grotendeels tot rust gekomen.

Warm aanbevolen, deze therapie voor luie mensen!

Aartjan van Erkel

www.schrijvenvoorinternet.nl

– Cynthia volgde eerder een driedaagse bij ons –

“Ik wist al dat mijn overactieve werkhouding wordt gevoed door mijn perfectionisme en die weer door mijn onzekerheid. Niets mag fout gaan en alles wat ik doe moet kwalitatief goed zijn en inhoud hebben. Tijdens de driedaagse kwam daar een element bij wat hét verschil maakte: ik zag hoe ik mijn eigen stress creëer.

Ik leerde over de 3 principes van het leven. En wat zo heerlijk was, ik kwam er achter dat het gewoon makkelijker mag. Nu ik dit zie en begrijp lijkt alles ineens eenvoudiger en logischer. Hoe gek kun je jezelf maken. Dit is een ervaring die ik heb meegenomen en nu toepas in mijn werk als organisatie-adviseur, coach en trainer. Ook thuis in de opvoeding met mijn 2 kinderen helpt het enorm. Lekker doen waar je zin in hebt, doen wat je leuk en zinvol lijkt. Zonder stress.”

Cynthia Noordoven, Organisatie adviseur/ Coach/ Trainer Werkgeluk

www.Sense2b.nl

Share This