Dieper inzicht

voor leven & werken met lef, liefde & levenslust!

 

driedaagse 5, 6 en 7 april 2024

Dit zijn driedaagse onderdompelingen voor mensen die méér willen van de lichtheid en ontspanning die inzicht in de 3 principes teweeg kan brengen. Je bent nieuwsgierig geraakt en wilt je inzicht verdiepen. Daar krijg je tijdens deze relaxte drie dagen alle ruimte voor!

Van 9.30 – 16.30 uur te Soest – Maximaal 10 deelnemers. 

 

Opname: Het mag ook makkelijk – let’s go all the way!

De video hiernaast (hieronder als je deze pagina op je mobiel leest) is de opname van de mini-retraite ‘Het mag ook makkelijk – let’s go all the way ‘ van 24 mei 2023. Deze opname kan je helpen om je even anderhalf uur terug te trekken uit je dagelijkse beslommeringen, uit je gewoontedenken, uit de wereld die je wellicht ervaart als druk of stressvol, uit alles wat in de weg lijkt te staan van je welzijn. Linda en Angela keken samen met de aanwezigen naar o.a.: blijven ‘hangen’ qua inzicht, de prachtige en praktische effecten én de beperkingen van inzicht op de psychologische laag van de 3 principes, de 6 struikelblokken die wij herkennen bij het krijgen van dieper inzicht en hoe de 3-daagse (waarover je hieronder alles leest) behulpzaam is bij het dieper ‘zakken’ in inzicht.

Je mist diepgang

Er is een ‘scheurtje’ ontstaan in je oude denkbeelden. Je bent gaan twijfelen aan het waarheidsgehalte van je persoonlijke denken en wil graag meer zien van de spirituele principes die jouw ervaring  uitleggen. Je snapt ’t met je hoofd, maar voelt het nog niet in al je vezels.

Je hebt een struikel-blok

Het lijkt of je vast zit op een bepaald vlak in je leven. In je relatie, de opvoeding of je baan. Waar je de werking van de 3 principes kunt zien op andere gebieden, ervaar je hier (nog) geen beweging.

je voelt je alleen

Waar jij je bezighoudt met dit nieuwe paradigma, zijn de mensen om je heen nog overtuigd van de realiteit van problemen en stress. Je zoekt gelijkgestemden om samen meer te ontdekken, meer te ontspannen en van elkaar te leren.

raak gegrond in een nieuw paradigma

gun jezelf dieper inzicht

Ik wilde graag in gezelschap verkeren van mensen met een zelfde interesse in de 3 Principes. Daarom deed ik mee aan de driedaagse.

Het waren bijzondere dagen. Zo nu en dan zelfs wonderbaarlijk. Ik heb er veel aan gehad.

Mijn verdiepte inzicht heeft er na de driedaagse voor gezorgd dat mijn leven beter is. Ik ben tevredener, gelukkiger, rustiger, liefdevoller, moediger, blijer en vol vertrouwen.

Marten Panman

Ik deed mee aan de driedaagse omdat ik makkelijker wilde leven en het was super fijn. Er zijn heel veel kwartjes gevallen voor me.

Zo kan ik nu de gedachten die iemand anders heeft, bij diegene laten. Zodat ik niet meer geraakt wordt, er niet meer mee bezig hoef te zijn. Dat gevoel van ‘ik hoef er niets mee te doen’ geeft me veel rust. Ook kan ik het verhaal, de rode draad in mijn leven, nu loslaten omdat ik zie: ik heb het zelf bedacht.

Margret van Velzen

Na de driedaagse voelde ik me alsof ik op vakantie was geweest met heel veel nieuwe inzichten. De reisleidsters, Linda en Angela hebben voor een super vakantie gezorgd! 

De driedaagse bevestigde wat ik vaak al voelde: het leven is te mooi om continu te gaan strijden. Ik gebruikte zelf vaak het woord logisch maar zo voelt het ook als we het hebben over de 3 principes.

Ruud Goossens

Ben superblij dat ik de 3-daagse gedaan heb! Het waren heel fijne dagen! Een heel groot DANKJEWEL! Hoopte dat toen ik pas de Slagersdochters Radioshow op het spoor was er iets zou veranderen aan bepaalde angsten die ik had. En dat ik beter zou gaan slapen. Dat is inderdaad gebeurd. Maar dat er zoveel ‘bijvangst’ zou zijn vind ik ongelooflijk! Dacht altijd dat ik best (veel) stress had. Maar niet op mijn werk. Pas nu ik merk hoeveel makkelijker alles daar verloopt kom ik erachter hoeveel gedachten, verzet en daardoor spanning er – toch wel – was. Kennelijk wen je aan een bepaalde hoeveelheid ‘stress’. Of vergelijk je het met ‘andere’ stressgebieden en komt zo tot de conclusie dat het op een bepaald terrein wel meevalt. Eerder dacht ik: ‘Hier moet ik maar mee leven, ik ben nu eenmaal een neuroot.’ En leek me het feit dat ik op de momenten dat er geen angst was ik die angst kon relativeren en erom kon lachen al het hoogst haalbare. Had nooit kunnen vermoeden dat ik helemaal geen neuroot ‘ben’! Het is een wonder! Er is ook iets vreemds met de tijd gebeurd. Ik doe meer (maar ook minder) en houd meer tijd over! ?? Zie nu ook hoeveel tijd ik kwijt was met analyseren en het vinden van antwoorden. Terwijl nu de vragen gewoon wegvallen. Ik ervaar meer rust, lol, verbondenheid en vrijheid.

Ben zo blij met alle wonderen die me sinds de driedaagse in mijn leven opvallen! Ik blijf het magisch vinden dat alleen het kijken naar hoe de menselijke ervaring werkt zoveel verandering in gang zet.

Astrid Aalderink

Onze trainingen waren tot nu altijd gericht op een specifiek thema. Op stress bijvoorbeeld, of op relaties of de opvoeding. Heel praktisch, al praten wij wel altijd vanuit hetzelfde uitgangspunt. Met het meer bekend worden van de 3 principes waar wij mee ‘werken’ kwam er echter ook vraag naar bijeenkomsten die uitsluitend gericht zijn op meer inzicht in deze spirituele principes.

Inzicht in het mechanisme van de menselijke ervaring en een gevoel voor de onveranderlijke waarheid daarachter. Met deze driedaagse voldoen wij met enthousiasme aan deze wens. We gaan graag met jou in gesprek. Van mens tot mens. Op een ontspannen manier; ruimte biedend voor jouw eigen, unieke nieuwe inzichten en, zoals wij het met een knipoog noemen, ‘persoonlijke afbraak’.

‘Thought creates a world and then says: I didn’t do it!’ (David Bohm) Waar zie jij dit al? Waar kunnen wij met je meekijken?

Wij, Linda & Angela, laten je graag zien dat deze principes anders zijn dan alles wat je eerder leerde aan theorieën & concepten of van spirituele stromingen. Wij herinneren jou aan wat je van nature al weet en scheppen ruimte voor de wijsheid waarmee jij geboren bent.

We maken helder waar je steeds op terug kunt vallen zonder nieuwe trucs aan te leren. Zonder houvast te geven in de vorm van…nou ja…vormen. We helpen je illusies die nu nog héél echt lijken zelf door te prikken.

Het leven mag ook makkelijk! Laten we samen in deze richting kijken en ontdekken hoe eenvoudig leven in de kern is en hoe jij daar moeiteloos doorheen kunt laveren met kennis van de 3 principes.

Je hebt het in je

om je ontspannen, heel en levenslustig te voelen

Je hebt het in je

Om je ontspannen, heel en levenslustig te voelen!

Na de Shiftdag en de driedaagse kan ik makkelijker gevoelens en gedachten er laten zijn zonder iets te willen fixen. En ik kan ook wat makkelijker oude verhalen over wat ik in het verleden heb meegemaakt doorzien voor wat ze zijn: een verhaal dat eigenlijk geen relatie heeft met het huidige moment.

Willem Verhagen

Om mijn leven nog wat makkelijker te maken en te ervaren deed ik mee aan de 3-daagse. Het waren positieve, leuke en speelse dagen. Het was fijn om mij even onder te dompelen in de drie principes zodat ik goed kon doorvoelen wat dit paradigma kan betekenen voor mij. Ik ben blij dat ik voor deze drie dagen heb gekozen, het heeft mij echt iets gebracht.

Ik ervaar rust en dat is voelbaar in alles wat ik doe. Werk, relatie, slapen, vriendschappen, sporten, vrije tijd, etc. Ik kan veel beter relativeren en maak me niet snel meer druk. Als ik dat wel doe dan is dat van korte duur. Deze rust duurt voort en ik doe er niets voor! Heerlijk.

Hella Toet

Ik deed mee aan de driedaagse omdat ik de behoefte had aan meer verdieping en grounding. Het was een fijne ervaring en lekker om me drie dagen achter elkaar te verdiepen in de 3 Principes.

Na de driedaagse besefte ik me dat het leven niets meer en niets minder is dan gewoon van moment tot moment het allemaal beleven. Soms gaat dat in een stroomversnelling, smooth en licht, soms met veel gegrom en moeizaam.

Is dat alles? Ja, dat is het gewoon en daar hoef ik niks voor te doen of te laten. Ontnuchterend en bevrijdend.

Annet Karsten

Ik had (ook al lag de burn-out al 2 jaar achter me) spontaan de online cursus “Voorkomen van een burn-out” bij Shift Academy gevolgd en voelde meteen dat hier veel te zien is. Na een paar maanden lidmaatschap van de KoffieCorner leek mij het gesprek in ‘levende lijve’ aan gaan een fijne aanvulling en mogelijkheid al mijn vragen te stellen. 

De 3-daagse is een fijn cadeau aan jezelf. In de huiskamer van Angela en Linda was ik meteen op mijn gemak en als vanzelf opende de groep zich aan elkaar en werden zonder remmingen  vragen gesteld, er werd gemijmerd, veel gelachen en soms een traan gelaten. Alles kan en mag gezegd worden en wordt liefdevol ontvangen door Linda en Angela. Maar alleen luisteren mag ook. Geen opdrachten of to-do lijstjes. Enkel: zou het kunnen zijn dat..? En wat een ruimte schept dat!  Dag 1 is misschien even wennen; op dag 3 wilde ik graag dat er nog een dag 4 was. Gewoon omdat het zo fijn was! 

Ik kan steeds vaker zien dat elke ervaring van binnenuit wordt gecreëerd.  Waar ik voorheen continu mijn energie aan het evalueren was, is de moeheid gewoon verdwenen nadat ik besloot er geen aandacht meer aan te besteden of als er toch gedachten over moeheid opkomen ze niet al te serieus te nemen. In mijn werk kan ik, als ik even achteroverleun, zien dat als een situatie mij stress oplevert dat gebeurt vanwege mijn gedachten over die situatie – niet de situatie zelf én ik heb veel minder last van de door mij gemeende kantoortuinoverlast. Natuurlijk ervaar ik op allerlei momenten stress, irritatie, weerstand, angst zelfs; maar het heeft allemaal een stuk minder vat op hoe ik mij door het leven beweeg en kost bakken minder energie.

N.B. Vriendlief grapte vorige week wellicht een klacht in te dienen bij de Slagersdochters vanwege mijn hervonden energie – ik ben iets te uithuizig geworden 😉

Meriam Wigman

Dit kan het opleveren:

Vrijheid

Je bent je bewust van de vrijheid die je hebt als mens om het leven anders te ervaren. Je realiseert je dat je altijd maar één gedachte bent verwijderd van een compleet nieuwe beleving.

moeiteloos bewegen

Je  weet dat je in werkelijkheid nergens door belemmerd kunt worden en laat je niet meer remmen in je natuurlijke levenslust. Je durft gehoor te geven aan je impulsen en voelt je vaker comfortabel in wat er zich aandient.

Plezier

Het leven wordt een interessante en plezierige ontdekkingsreis waarin je schijnbare obstakels met gemak omzeilt, tackelt of simpelweg doorziet. Je krijgt kinderlijk plezier in de dagelijkse dingen.

ontspanning

Je valt steeds vaker uit je persoonlijke denken en hangt langer rond in de ruimte daar’achter’. Je windt je niet langer op over stressvolle gedachten en gevoelens. Je bent niet bang meer voor je angst.

een stevige basis

Je ziet steeds vaker en steeds sneller hoe je jouw ervaring van moment tot moment creëert. Je hebt je eigen, unieke inzichten verkregen en realiseert je, ook middenin situaties die je voorheen als stressvol zou ervaren, wie je werkelijk bent.

Lichtheid

Het leven is niet langer een zware taak waar je je doorheen moet worstelen maar voelt fijn, licht & luchtig. Jij ziet het denken niet langer als een last, maar als een geschenk. Je bewustzijn is ‘gegroeid’.

Ik was nieuwsgierig geworden naar hoe het is om nog dieper in het 3P ‘moeras’ weg te zakken en de eerdere Shiftdagen die ik volgde smaakte naar meer. Daarom deed ik mee aan de driedaagse. Tijdens de dagen voelde het soms nog wel vaag, maar daarna ervoer ik de mensen om me heen opeens als aardiger, relaxter en liever. Ook ‘dwarrel’ ik meer door het leven.

Het voelt alsof mijn inzicht in de 3 Principes verdiept is. Ik ervaar meer rust en begrip en mijn (familie)relaties zijn verbeterd (pubers zijn opeens geweldig! :-)). Ook slaap ik beter, leef ik relaxter en heb ik meer lol.

Daphne

Het waren boeiende dagen met mooie verhalen en gesprekken over hoe de drie principes werken en wat je met die kennis kunt doen. Inzichten komen en gaan maar het beklijft toch meer na deze dagen. Leuk, licht en inderdaad zeker dat onsje meer geluk, met ruimte om van alles in te brengen. Zeer de moeite waard!

Wilbert Houweling

Ik deed mee aan de 3-daagse om meer inzicht krijgen in de werking van de 3 principes en hopelijk daarmee een andere kijk op het leven te krijgen. Het was een heel positieve ervaring: Linda en Angela vullen elkaar goed aan, er kwamen dingen voorbij die ik al bij eerdere Shiftdagen had gehoord maar ook veel nieuwe inzichten. Het was een niet al te grote groep en dat vond ik erg fijn, iedereen kreeg voldoende ruimte om vragen te stellen. Ik zag eerst een beetje op tegen 3 dagen alleen maar zitten en praten maar de tijd vloog voorbij.

Dankzij de driedaagse heb ik nog meer inzicht in hoe je het leven ervaart en het zit wel meer in mijn systeem om te zien wat er gebeurt wanneer ik denk vast te zitten met mijn gedachten. Ook blijf ik wat minder lang vasthouden aan vervelende gedachten waar ik mij voorheen helemaal in kon verliezen.

Y. A.

In het voorjaar heb ik me 3 dagen ondergedompeld in de 3 principes en recentelijk heb ik de Materclass Relaties bijgewoond. Ik ben al een poosje op het spoor van de 3 principes  en kort samengevat geeft dat me inzichten die het leven makkelijker maken waardoor ik:
* De stap heb durven zetten om een eigen praktijk te starten;
* Hier stap voor stap mee aan het werk ben en me daarbij heel bewust ben wat mijn gedachten zijn zodat zodra ik stress ervaar ik hier minder lang last van heb;
* Op relationeel vlak rustiger ben geworden en me vrijer voel;
* Verdieping ervaar in de relaties (familie, vrienden, kennissen e.d.) die ik heb;
* Veel meer vrijheid ervaar op alle vlakken in mijn leven;
* Veel meer beleef in plaats van dat ik geleefd wordt.

En zo kan ik nog wel poosje doorgaan. Het leven wordt gewoon makkelijker als je met de drie principes in aanraking komt en er is geen weg meer terug!

Loes Huijer

Dieper inzicht begint hier

Waarschijnlijk heb je al een inzichtje of wat mogen ervaren. Een levensveranderend ‘aha!’ moment of een piepkleine opening die wat meer ruimte gaf rondom een langlopend probleem of hardnekkige gewoonte. Misschien ben je je nog niet bewust van nieuwe inzichten maar voel je gewoon dat hier iets voor je in zit, in die 3 Principles. Een oplossing die je eerder niet vond.

Door dieper inzicht in het mechanisme achter de menselijke ervaring lossen veel problemen zich als vanzelf op. 

Niet omdat de wereld om je heen zich ineens feilloos aanpast aan jouw wensen, maar doordat jij ziet waar je ervaring in elk moment vandaan komt. Inzicht zal je helpen om veel vaker, constanter en dieper het geluk te ervaren dat al in je zit. Zonder zoektocht. Inzicht zorgt voor de transformatie die het leven écht makkelijker maakt. Samen duiken we dieper in deze ‘materie’. Helpen wij je om je rugzak achter te laten en frank en vrij de toekomst  in te stappen.

Deze 3-daagsen zijn mogelijk anders dan je verwacht

Alhoewel het onze volledige intentie is om je dieper inzicht in de 3 principes/three principles te bieden, gaan we een aantal dingen expliciet NIET doen.

Geen 'Empower-ment'

 

Niet 'werken aan jezelf'

 

Geen Positiviteits-training

 
Wat we wél doen: drie dagen luchtig, ontspannen en met diepgang met elkaar in gesprek. Met speelsheid en humor scheppen wij ruimte voor inzicht in het psychologisch functioneren van de mens. We praten over jouw ware natuur en de spirituele essentie van het leven. We delen in alle openheid wat we zelf gezien hebben en nodigen jou uit hetzelfde te doen. Daarmee wordt de altijd aanwezige vonk in jou aangewakkerd tot een prettig vuurtje van inspiratie. Hoe dieper jouw inzicht in dit paradigma, des te groter de effecten in je leven. Deze  onderdompeling biedt de mogelijkheid om zonder afleiding  te voelen en ervaren hoe die 3 principes altijd al gespeeld hebben in jouw leven. Daarmee wordt er veel helder en ontstaan ontspanning, lef, liefde en levenslust!

Waarom meedoen?

Het effect van 3 dagen

Voor beginners en gevorderden

Mijn man vindt me evenwichtiger na de driedaagse.

Corine Wessels

Ik was geïnteresseerd om meer te weten te komen over de 3 Principes. De driedaagse heb ik als heel positief ervaren. De eerste dag was het even wennen, want ik merkte hoe lastig ik het vind om me los te maken van mijn bestaande concepten. Dag twee en drie waren heerlijk, omdat ik ‘erin kwam’ en mijn blik op de (mijn) menselijke ervaring ruimer werd. De dagen en weken erna begon ik meer rust en gemak te ervaren.

Dat diepere inzicht heeft ervoor gezorgd dat ik relaxter in het leven sta. Het maakt dat ik dingen meer zie voor wat ze zijn, zonder een mening of oordeel. Ik ervaar het als een gevoel van vertrouwen dat het goed is – wat ‘het’ dan ook is.

Michael Meesters

Samen hebben we ons drie dagen ondergedompeld in de drie principes.  Praten over wat eigenlijk niet in woorden te vatten is. Er waren veel sprankjes van inzicht, herkenning en loslaten in het weten dat we al één zijn! Daarbij Helemaal oké zijn, de universele liefde, deze energie die altijd aanwezig is.

Angela en Linda hebben ons wegwijs gemaakt in deze universele principes, aan de hand van vragen, stormen, mooie scènes en gedachtenbomen zelfs! De wankele brug was een mooie metafoor om te zien dat er basis en vertrouwen mag zijn.

Wat een vrijheid en lichtheid geeft dat!“

Marjolein van Velsen

Ik luisterde al lang naar podcast en had al weleens meegedaan bij een Shiftdag. Ik voelde dat er meer te zien was en dus heb ik de driedaagse gedaan. Ik vond het hele fijne dagen. Erg gezellig en de tijd vloog eigenlijk voorbij.

Ik was vooral op zoek naar meer rust en daar heeft de driedaagse echt voor gezorgd. Er waren bepaalde dingen waarover ik me heel druk kon maken, heel veel gedachten over had. En als ik daar nu aan denk dan voel ik daar totaal niet meer. Dat vind ik wel bijzonder.

Bonnie Bekius

kers-op-de-taart bonus

We blijven in gesprek!

Je hebt hierboven een idee gekregen van wat zo’n 3-daagse training “Dieper Inzicht” inhoudt en hoe dit voor een stevige basis kan zorgen waarmee je moeitelozer door het leven laveert. Om ervoor te zorgen dat je de inzichten die je tijdens een 3-daagse opdoet ook integreert in je dagelijks leven, bieden we je graag deze bonus:

gratis deelname aan de makkelijk leven KoffieCorner

De KoffieCorner is dé digitale plek om na een 3-daagse je inzichten te blijven verdiepen en makkelijk met ons en de andere deelnemers in contact te blijven. Daarmee voorkom je dat je weer ’terugvalt’ in oude concepten of gedachtepatronen. Twee keer per maand een ’terugkom-moment’ van een uur – alleen dan online. Waar je de gelegenheid hebt om nieuwe inzichten te delen en ons antwoord te krijgen op vragen die zijn opgekomen na de driedaagse. Met daarnaast bovendien toegang tot de exclusieve Slagersdochters App waarin je elke maand een inspirerende en verdiepende thema video en exclusieve artikelen vindt en – voor wie dat leuk vindt – onze gratis materialen gemakkelijk tot je neemt.

leven en werken met

lef, liefde & levenslust!

Jullie vrolijke hulp om tot dieper inzicht te komen heeft een wereld van verschil voor me gemaakt.
Marieke Smits

Ja, dat waren fijne dagen. Er zijn zeker dingen makkelijker geworden, bijvoorbeeld het viel met opeens op dat ik me deze winter veel minder bezig hield met het korter worden van de dagen en in het donker van en naar het werk rijden, waar ik andere jaren de dagen aftelde tot 21 dec, was het nu gewoon zoals het was. Ik merk ook dat ik sinds de 3P’s minder nadenk over keuzes, ik zie het wel op dat moment wat ik doe.

Margreet Teelken, huisarts

Ik had al een keer meegedaan aan een Shiftdag, maar had behoefte aan meer verdieping en wilde meer inzicht krijgen in hoe de 3 Principes nu echt werken. Dus schreef ik me in voor de driedaagse.

Ik vond het hele prettige dagen, waarbij er ruimte was om alles wat opkomt te bespreken. Er was ruimte en aandacht voor alle twijfels en “ja maars” en doordat je 3 dagen terugkomt zie je veel meer hoe het echt werkt. Op dag 1 dacht ik nog dat ik al mijn “problemen” moest benoemen, terwijl ik op dag 3 zag dat dit niet hoeft omdat het overal hetzelfde werkt.

Het geeft me zoveel rust dat ik weet dat ik altijd oké ben en wat ik denk altijd tijdelijk is. Ook al zie ik dit soms niet / voelt dit soms in het moment niet zo, het ergens weten zorgt ervoor dat ik niet meer zo schrik van angst en andere vervelende gevoelens. Zien dat alles vanuit jezelf komt en anderen hun eigen bubbel hebben maakt dat ik dingen veel sneller laat gaan dan voordat ik meer inzicht kreeg.

R.

Na bijna 15 jaar slaapmedicatie gebruikt te hebben, slaap ik inmiddels vanaf de 3 daagse helemaal zonder! Heerlijk! Geeft een enorm gevoel van vrijheid!

Ronald van Burgsteeden

Waar, wanneer & hoeveel

Zin om moeitelozer te leven vanuit een dieper inzicht? Schrijf je dan in voor deze ontspannen driedaagse waarbij luchtigheid en humor centraal staan. De driedaagse vindt plaats op onze eigen comfortabele locatie in Soest. De dagen duren van 9.30 tot 16.30 uur.

De driedaagse ‘Dieper Inzicht’ wordt georganiseerd op 5, 6 en 7 april 2024. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

Je investering bedraagt € 997,- exclusief BTW (€ 1206,37 inclusief BTW).  Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen. En, zoals gezegd, inclusief de waardevolle bonus van 6 maanden gratis lidmaatschap van de Makkelijk Leven KoffieCorner.

Het is ook mogelijk je investering te voldoen in 6 maandelijkse termijnen van € 185,- excl. BTW (€ 223,85 incl. BTW). Je betaalt in dat geval nu, bij inschrijving, de eerste termijn en ontvangt daarna maandelijkse een factuur voor de volgende 5 termijnen.

Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt je investering voldoen via iDeal. Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een factuur ontvangt per e-mail én alle benodigde informatie voor het programma zelf.

[Kun je niet betalen met Ideal omdat je buiten Nederland woont? Stuur dan een mail met je gegevens naar welkom@shiftacademy.nl en je ontvangt een factuur.

Schrijf je nu in!

Voor de driedaagse in april 2024

Dieper inzicht

Driedaagse 5, 6 en 7 april 2024 + bonus

Eenmalige investering

€ 997

(€ 1206,37 incl. btw)

Dieper inzicht

Driedaagse 5, 6 en 7 april 2024 + bonus

Investering in 6 maandelijkse termijnen

6 x € 185

(6 x € 223,85 incl. btw)

Had al wat gelezen over de 3P’s en wilde daar meer over weten. Ik had regelmatig een ontevreden gevoel en wilde daar iets mee, dus deed ik me aan de driedaagse.

Ik vond het heel fijn om dieper op de 3P’s in te gaan en van verschillende deelnemers hun input te horen. Als je snapt hoe een ervaring tot stand komt valt er heel wat belast weg.

Mijn inzicht is dieper geworden en ik ervaar meer kalmte en vertrouwen. Mijn angst voor bepaalde situaties is verminderd of weg. Ik vind dat het leven makkelijker is geworden. Veel lichter in alle opzichten. Ik geniet van wat er IS.

De driedaagse is geweldig om een betere grounding te krijgen. Er is ruimte om je eigen issues aan de orde te stellen in een heel professionele omgeving. Alle lof voor Angela en Linda!

Kaarina Klijn

Na mijn ontdekking van de ‘geluk in de aanbieding’ podcast in januari 2018 volgde deelname aan de Masterclass ‘Rust in je hoofd’. Vooral nu, na de 3daagse training ‘Dieper Inzicht’ in april, smelt mijn oude kaartenhuis op drijfzand in een sneltreintempo weg ;-)) 3 Dagen in een veilige en warme omgeving, luisteren en praten in een kleine groep. Gewoon jezelf zijn in het moment.
Mijn oude angstige gedachte koeien haal ik nu één voor één uit de sloot maar zie ze wel voor wat ze zijn… Door alert te blijven leef ik al veel meer van binnen naar buiten. Die Shift gun ik iedereen. Thx lieve Linda en Angela, ik blijf luisteren!

P.S. Ook wanneer je één of meer ‘labels’ hebt, de 3 principes werken echt voor iedereen en altijd. Gelukkig.

Seven J. Knegtel

En of er dingen zijn veranderd, althans toch in mijn hoofd :-). Die ‘special effect department’ doet nog steeds zijn werk, net zoals voorheen maar ik ervaar het resultaat ervan heel anders. ik neem mijn gedachten (en die van anderen) veel minder serieus. Dat maakt het leven in mijn beleving veel eenvoudiger. Ik ben rustiger, no-nonsense geaard en voel me dichter bij mezelf zonder mezelf (of anderen) iets te moeten bewijzen. Ik werk nochtans (nog) meer dan voorheen, maak lange dagen, zit vol ideeën maar werk veel efficiënter, minder ‘beladen’ waardoor ik meer energie overhoud.

Tegenwoordig vergelijk ik mezelf met een gsm, daar staan (ook) vaak veel te veel apps op… het was tijd voor een reset: terug naar de standaardinstelling. Heerlijk om geen onnodige meldingen te krijgen van apps die er niet toe doen… 😀

Aline Aelberts

Uit België

Met mijn deelname aan de driedaagse hoopte ik op dieper inzicht, om wat meer kalmte, rust en vertrouwen in m’n systeem terug te brengen.

De drie dagen waren verdiepend en leerzaam. Ik heb meer begrip gekregen en merk dat er gaandeweg nog steeds dingen ‘doorvallen’ in dagelijkse situaties die op de driedaagse werden gezegd. De richtingaanwijzer werkt nog door. Daarnaast was het ook gewoon gezellig en relaxt wat mij hielp om er open in te staan.

Het voelt alsof mijn inzicht echt verdiept is. Er is een helderder besef van ‘oh, is dit het?’. He verrast me dat het (bij mij) gaat om een ervaring waar ik mijn vinger niet op kan leggen. Soms wordt ik ineens overvallen door een groot vreugdegevoel van binnen. Zo groot dat het bijna eng is.

Voor de driedaagse was ik hard bezig met het willen begrijpen maar dat blijkt niet nodig te zijn. Het is een soort blind aftasten van iets nieuws (wat eigenlijk oud is). Her-kennen.

Ik leek bijvoorbeeld op een bepaald moment van een 2e gezichtspunt naar mijn verkrampte schouders en lijf te kijken en toen kwam het totaal vredige en heldere idee in me op dat dat helemaal niets uitmaakt. Verrassend.

Bovendien lijkt er minder last te zijn van m’n ‘houwen en keren’ neiging. Ik zie dan iemand erg hard haar best doen om de zeilboot, de zeilen en de wind te bedwingen.

Ergens druppelt de ontdekking van wat nu eigenlijk dat ‘inzicht’ is langzaam binnen. Ik kan vaker ontdekken en lachen wanneer ik er naast zit (met denken) en vergissingen ontdek, leuk. Zoals het idee dat ik ergens naartoe moet werken. Ineens is er ook minder drang om m’n werk te veranderen (iets daarbuiten waardoor ik ‘ gelukkiger’ zal worden). Ik durf wat meer bij gedachten- of gevoelsstormen aanwezig te blijven en besef vaker wat het is. En er komt meer durf en vertrouwen, ook in m’n werk, om rustig op te laten komen wat opkomt.

Wat het ook rustiger maakt is het besef dat er voor-, tijdens- en nabesprekingen zijn maar dat ik daar niet zo veel mee hoef. En meer, maar dan wordt het zo’n lang verhaal en zoveel woorden. 😉

Lizet

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, oprichters van Shift Academy. Voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. Als Slagersdochters groeiden wij op met het besef dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte.

Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met fijne yoga-lessen of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, ongeveer evenveel dingen hebben wij gezien als de oplossing om gelukkig te worden.

Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht vandaan komt. En dat blijkt zo hilarisch simpel, dat het moeilijk te geloven is. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training.

Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk uit het zicht doet raken. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodeloze methode ;-).

Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij cliënten en organisaties om moeitelozer te leven én werken.

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door mee te doen aan de 3-daagse!

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P facilitator. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P facilitator. 

Heb je nog vragen?

Wij staan voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Dieper inzicht

Driedaagse 5, 6 en 7 april 2024 + bonus

Eenmalige investering

€ 997

(€ 1206,37 incl. btw)

Dieper inzicht

Driedaagse 5, 6 en 7 april 2024 + bonus

Investering in 6 maandelijkse termijnen

6 x € 185

(6 x € 223,85 incl. btw)

Meedoen aan de 3-daagse had voor mij als doel om meer te gaan ervaren wat ik via de nondualiteit-route verstandelijk al wist en ook gevoelsmatig herkende. Ik had het gevoel dat het ervaren dan dieper en langduriger zou kunnen zijn.

De psychologische kant is concreet en geeft wat mij betreft toegang tot het “zien”/“voelen” van het grote geheel. En om “het allemaal” meer te laten beklijven en te verdiepen leek me 3 dagen gefocust zijn een goede aanpak.

De 3-daagse was prettig, ontspannen en direct.

Ik kan meer dan eerder de dingen gewoon laten gebeuren. Hoef niet alles van te voren te plannen. Zie wel hoe het loopt. Ben ontspannener in mijzelf waardoor ik ook contacten met anderen soepeler vind verlopen. Minder control-freakerig. De verdieping zit erin dat ik me niet zo druk meer maak.

WG

De driedaagse was ontspannend, vrij en inspirerend en zorgde voor helderheid en lichtheid. Ik ervaar meer eenvoud door mijn verdiepte inzicht in hoe het leven werkt. Ook merk ik dat ik meer plezier heb.

Edith Slop-Zentveld

Ik ervaarde een hoofd vol gedachten die mij tegenhouden, belemmeren te doen wat ik nu wil of moet doen. Na de training kan ik me beter focussen op het nu en ben ik meer ontspannen!

Barbara Martinus

www.quali-tijd.nl

Ik was al redelijk relaxt maar ik kan nu veel makkelijker dingen relativeren; alles is immers maar een gedachte.

Ik ben ook blij dat ik veel meer vertrouwen in de toekomst heb gekregen. Vorig jaar rond deze tijd had ik dat gevoel nog niet. Ik kan ShiftAcademy eigenlijk aan iedereen aanbevelen. Je kunt jezelf rustig proberen te maken door op je ademhaling te letten, maar de 3 principes zijn alles verklarend. Ze zorgen ervoor dat je doorziet wat jouw emoties met je doen. Ze zorgen er onder andere voor dat onzekerheid niet ontaard in paniek, zodat ik in beweging blijf.

Matthea Bussemaker

www.devideoassistent.nl

– Krista volgde eerder een 3-daagse training-

De 3 Principles training heeft me heel stabiel gevoel opgeleverd. Ik zal niet snel meer in de stress raken. Als het wel een keer gebeurt dan kan ik er heel makkelijk op reflecteren en mee omgaan. Het heeft me geholpen nog authentieker te zijn, juist doordat ik helemaal gestopt ben met denken voor anderen. Dat heeft een heel positief effect op mijn leven en mijn werk, het zorgt dat ik comfortabel ben met zichtbaarheid en daar ben ik heel erg blij mee!

Krista de Wolff

www.kristadewolff.nl

Ik ken Linda Spaanbroek zowel zakelijk als privé en ik merkte de laatste jaren dat ze steeds onverstoorbaarder werd en meer ‘zen’. Ze leek niet meer zo afhankelijk van de omstandigheden en dat vond ik zo inspirerend, dat ik dat ook wel wilde. Nou ja, ik werd wel een beetje over de streep getrokken door haar assistente Mira, die ik ook al zo jaloersmakend ontspannen vond overkomen.

Tijdens de 3daagse zag ik ineens hoe dat werkt met gedachten. Wat ik vaak doe is er een aantal achter elkaar zetten met komma’s er tussen. Terwijl ik ook gewoon een punt kan zetten achter een gedachte of emotie. Dat ben ik blijven doen na deze training en het grappige is dat dit bij mijn 13-jarige dochter – die ik hierover vertelde – ook is blijven hangen. En als zij nu bijvoorbeeld eens een grote mond opzet, kan ik sneller mijn mond houden en denken: “Mijn dochter heeft nu een grote mond. Punt.”

Wat ik ook opvallend vond tijdens het programma, is dat ik weinig hoefde te doen. Ik hoefde mijn gedachten niet om te vormen of te negeren. Ik hoefde geen oefeningen te doen. Niets. Therapie voor luie mensen, heerlijk! 🙂

Deze ‘therapeutische uitwerking’ zie ik terug in mijn bedrijf. Ik geef mezelf minder op mijn kop als ik niet de dingen doe die ik die dag had gepland. Ik begrijp nu beter dan hiervoor dat ik dan kennelijk behoefte heb aan tempovertraging. En intussen vertrouw ik er meer en meer op dat het goed komt. Dat dat wat ik wil, toch wel gaat gebeuren.

Mijn calvinistische gedachten over bijvoorbeeld mijn hardwerkende team zijn ook minder geworden. Nu neem ik bijvoorbeeld rustig de tijd voor mezelf en doe ik waar ik zin heb op dat moment, terwijl mijn team aan het doorbuffelen is.

Ook met sporten merk ik dat mijn gedachten rustiger zijn. Vroeger kon ik bloedfanatiek en driftig zijn. Als ik nu met tennis van de baan word geveegd of ballen missla, foeter ik niet meer op mezelf. De zelfverwijten zijn grotendeels tot rust gekomen.

Warm aanbevolen, deze therapie voor luie mensen!

Aartjan van Erkel

www.schrijvenvoorinternet.nl

– Cynthia volgde eerder een driedaagse bij ons –

“Ik wist al dat mijn overactieve werkhouding wordt gevoed door mijn perfectionisme en die weer door mijn onzekerheid. Niets mag fout gaan en alles wat ik doe moet kwalitatief goed zijn en inhoud hebben. Tijdens de driedaagse kwam daar een element bij wat hét verschil maakte: ik zag hoe ik mijn eigen stress creëer.

Ik leerde over de 3 principes van het leven. En wat zo heerlijk was, ik kwam er achter dat het gewoon makkelijker mag. Nu ik dit zie en begrijp lijkt alles ineens eenvoudiger en logischer. Hoe gek kun je jezelf maken. Dit is een ervaring die ik heb meegenomen en nu toepas in mijn werk als organisatie-adviseur, coach en trainer. Ook thuis in de opvoeding met mijn 2 kinderen helpt het enorm. Lekker doen waar je zin in hebt, doen wat je leuk en zinvol lijkt. Zonder stress.”

Cynthia Noordoven

www.Sense2b.nl

Share This