online training

Moeiteloos leven

Een introductietraining die je inzicht geeft in de 3 Principles – en daarmee een verfrissend moeiteloze kijk op het leven!

Online – je kunt nu direct van start en de materialen bekijken wanneer jou het beste uitkomt.

 

Voor iedereen die onderstaande herkent…

Pieker je (te) vaak& (te) veel?

Je hebt telkens terugkerende gedachten over een bepaald onderwerp in je leven. Daar gaat veel tijd en energie inzitten. Misschien lig je er ’s nachts wakker van en functioneer je daardoor niet optimaal.

Onzeker over de toekomst?

Het gaat nu misschien wel aardig, maar wat als…(en vul hier maar je favoriete doemscenario in). Of je nu ondernemer bent, een vaste baan hebt of een gezin draaiende houdt; angst voor de toekomst lijkt onderdeel van ieders leven te zijn.

Bang om stappen te zetten?

Diep van binnen weet je misschien best wat je wilt. Maar hoe dan, en wanneer? Kan ik het wel? En wat als het mis gaat? Blijven zitten waar je zit lijkt de meest veilige optie, maar toch wringt er iets.

Ben je moedeloos?

Je hebt al zoveel cursussen en trainingen gedaan op het gebied van time-management, mindfulness of persoonlijke ontwikkeling. Maar niets beklijft echt en de technieken die je geleerd hebt betekenen alleen maar nóg meer werk.

voel je je een speelbal?

Je lijkt slachtoffer van je omstandigheden te zijn. Er is een situatie die jou blokkeert om vrolijk verder te gaan. De ups en downs van het leven sleuren je steeds mee.

is't leven te serieus geworden?

Het plezier in je leven lijkt een beetje te ontbreken. Je hebt serieus werk, een serieuze hypotheek en teveel verantwoordelijkheden die op je drukken. De dagelijkse beslommeringen nemen je volledig in beslag.

ontspannen en moeiteloos leven is binnen handbereik

Zwoegen en ploeteren is goed, zo is de meesten van ons voorgehouden. En als er genoeg gezwoegd en geploeterd is, mag je ontspannen. Op vrijdagmiddag. In de vakantie. Na afsluiting van dat traject of aan het einde van je (ellenlange?) to-do list. Tenminste, als ook je huis een beetje op orde is en de kinderen voldoende aandacht hebben gekregen.

Om ons heen kijkend kunnen we constateren dat deze manier van leven niet zo prettig uitpakt. Stress en burn-outs zijn aan de orde van de dag.

Dat mag anders en het kan ook! Met een methodeloze methode die een volledig andere, frisse kijk op het leven kan opleveren. Wij wijzen je graag de weg.

Met een nieuw paradigma 

De drie principes waar wij over praten, in de VS en de UK ook wel ’the Inside Out Understanding’ of ‘Innate Health’ genoemd, beschrijft het achterliggende mechanisme van het leven in zijn algemeenheid en jouw psychologisch functioneren daarbinnen in het bijzonder. Inzicht in dit systeem biedt ontspanning en helderheid.

Het is het verschil tussen blijven geloven dat de zon opkomt & ondergaat en je realiseren dat de aarde rond de zon draait. Een fundamenteel ander uitgangspunt, waarvan de ontdekking destijds heel veel dingen duidelijk maakte en op zijn plek liet vallen. Ook al blijven we waarnemen dat het andersom is en ook al blijven we praten over (en vooral: genieten van!) de zonsopkomst en -ondergang. Zo is het ook met de inzichten die wij delen. Je realiseert je hoe het leven altijd al gewerkt heeft, en daardoor kan alles anders worden.

Wat van jou gevraagd wordt is de bereidheid om verder te kijken dan wat er allemaal om je heen gebeurt. Ben je oprecht nieuwsgierig naar waar jouw ervaring van situaties vandaan komt? Durf je afstand te nemen van de fascinatie voor je problemen? Kun je naar binnen keren in plaats van naar buiten te blijven wijzen? Ben je klaar met de drama’s en wil je zien dat rust en wijsheid ook in jou huizen? Kortom:

Wat een heerlijke ontspannende maar zeker ook verhelderende training was ‘Moeiteloos leven’.

Het voelde wel wat ongemakkelijk in het begin om geen pen en papier te pakken en tips op te schrijven. Maar toen ik eenmaal de opdracht van jullie kreeg om dat niet te doen en het gewoon rustig allemaal te ondergaan, was het extra fijn. 

Ik heb geregeld momenten dat ik terugpak op jullie tips en vooral in combinatie met de illustraties. De baby die op aarde staat en een bol van aannames om zich heen krijgt, het visje dat je op de golven meedeinsde, de metafoor van het treintje… 

Dank voor jullie fijne hulp en struring. Ik kan ‘issues’ hierdoor weer wat milder en liefdevoller aanvliegen.

Carolien Kroef

De training heeft me enorm geholpen. Mijn leven is er eenvoudiger en vrolijker van geworden.

Alina Smit

Durf jij van perspectief te veranderen?

Hai, wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk.  Een aantal jaren geleden ontdekten wij onafhankelijk van elkaar de sleutel tot moeitelozer leven. Het hielp ons om veel minder stress en angst te ervaren in het dagelijks leven.

Het enige wat daarvoor nodig bleek, was inzicht in hoe we als mens eigenlijk functioneerden. En dat was anders dan we tot dan toe gedacht hadden.

Linda heeft de opgedane inzichten geïntegreerd in haar leven en haar werk als onder andere businesscoach, terwijl Angela vooral ouders van kinderen met een eetstoornis deelgenoot maakte van dit paradigma. Wij hebben nu onze krachten met veel plezier gebundeld in de Shift Academy.

Ons inzicht in de werking van de 3 Principles zorgde voor rust, ontspanning, meer genieten, flexibeler zijn, een betere verbinding met mensen ervaren, lichtheid, vrolijkheid… kortom: écht en blijvend geluk. 

Moeiteloos leven begint met inzicht in de menselijke ervaring

We laten je graag kennismaken met drie eenvoudige principes die omschrijven hoe jouw menselijke ervaring werkt. Ze verwijzen naar wie je werkelijk bent, naar jouw essentie onder die eindeloze stroom van gedachten en gevoelens.

Eenvoudige principes… zo eenvoudig dat het vaak wat tijd kost om écht te doorzien waar ze naar verwijzen. Vandaar deze introductietraining waarmee je jezelf de tijd en gelegenheid geeft om inzicht te ontwikkelen. Jouw unieke inzicht, passend bij wie jij bent en hoe jij je leven graag wilt leiden.

De 3Principles training heeft me heel stabiel gevoel opgeleverd. Ik zal niet snel meer in de stress raken. Als het wel een keer gebeurt dan kan ik er heel makkelijk op reflecteren en mee omgaan. Het heeft me geholpen nog authentieker te zijn, juist doordat ik helemaal gestopt ben met denken voor anderen. Dat heeft een heel positief effect op mijn leven en mijn werk, het zorgt dat ik comfortabel ben met zichtbaarheid en daar ben ik heel erg blij mee!

Krista de Wolff

http://www.kristadewolff.nl

Ik vond de training heel erg interessant. Het heeft me heel veel rust gegeven in mijn manier van denken. Voorheen was ik altijd heel erg angstig dat er iets ergs zou gebeuren met mijzelf of dierbaren. Door onder andere deze training heb ik veel meer innerlijke rust. Ik wil de training binnenkort zelfs nog eens doen om er het maximale uit te halen.

Anka van Cruchten

De inzichten die wij delen kunnen leiden tot:

blijvende verandering

Je ervaart meer ruimte en vrijheid en doorziet makkelijker en sneller wat je doet met je denken.

Minder stress

Je bent meer ontspannen, middenin  situaties die zich voordoen. Je krijgt een heel andere kijk op de eisen die aan jou gesteld worden of die je jezelf oplegt. Je voelt je niet langer verantwoordelijk voor de hele wereld.

Rust in je hoofd

Zodra je enig inzicht krijgt in de aard van gedachten is het niet langer logisch om eindeloos dezelfde denkpatronen te herhalen. Ze laten jou los! Zelfs degene waar je je niet bewust van was.

Meer vertrouwen

In jezelf, in het leven en in de toekomst. Je ziet dat jij alles in je hebt om op een voor jou prettige manier te leven. De stappen die je wilt ondernemen worden duidelijk. Wat anderen zeggen, raakt je minder.

Van speelbal naar speelveld

Je bent niet langer een speelbal van de omstandigheden. Het leven wordt eerder jouw speelveld en je neemt de dingen (en jezelf!) niet meer zo serieus.

dieper Inzicht

In het psychologisch functioneren van de mens. Dit maakt moeiteloos functioneren mogelijk. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat. Je eigen wijsheid wordt vaker vindbaar.

Ik ervaarde een hoofd vol gedachten die mij tegenhouden, belemmeren te doen wat ik nu wil of moet doen. Na de training kan ik me beter focussen op het nu en ben ik meer ontspannen!

Barbara Martinus

www.quali-tijd.nl

Ik ben blij dat ik veel meer vertrouwen in de toekomst heb gekregen. Vorig jaar rond deze tijd had ik dat gevoel nog niet. Ik kan ShiftAcademy eigenlijk aan iedereen aanbevelen. Je kunt jezelf rustig proberen te maken door op je ademhaling te letten, maar de 3 principes zijn alles verklarend. Ze zorgen ervoor dat je doorziet wat jouw emoties met je doen. Ze zorgen er onder andere voor dat onzekerheid niet ontaard in paniek, zodat ik in beweging blijf.

Matthea Bussemaker

www.devideoassistent.nl

Er is veel minder te doen dan je denkt

LET OP! Deze online training is mogelijk anders dan je verwacht

Een aantal dingen maken expliciet geen onderdeel uit van deze online training.

Geen therapie

Geen tips en trucs

Geen mindfulness

Je krijgt geen voorschriften! De wereld zit al vol met goede ideeëen en tips en trucs. Wij geven je ‘slechts’ de gelegenheid om je eigen wijsheid te (her)ontdekken en je eigen kompas te vinden.

Je hoeft niets te veranderen in je leven. Het is ook niet nodig om aan jezelf te sleutelen. Het enige wat wij doen is jou helpen een misverstand uit de weg te ruimen, zodat je met frisse moed en grenzeloos vertrouwen verder kunt. Wat wij wél van jou vragen is een open mind en de bereidheid om te zien dat het leven misschien heel anders werkt dan je tot nu toe gedacht hebt. En een beetje tijd, natuurlijk. Om de video’s te bekijken, maar ook om de materie rustig op je in te laten werken.

Wél: inzicht, ontspanning, helderheid & oplossingen

Zo super dat Linda en Angela de 3 principes naar Nederland hebben gebracht. Niet dat ze hier niet al waren [ze zijn altijd overal] maar meer dat we er hier ook meer van bewust kunnen zijn.
Volgde al jaren leraren uit het buitenland maar wordt er echt blij van dat ik prachtige voorbeelden en metaforen en verdieping kan vinden zo dicht bij huis. Ook niet te versmaden is het vleugje Hollandse nuchterheid en dat het lekker doorspekt is met de nodige humor.
Anita Brouwers

http://www.anitabrouwers.nl/

De 3P’s hebben voor mij al veel veranderd, ik voel me al veel minder gestrest en angstig. Daar ben ik super blij mee

Gerda van der Zanden

Zo werkt deze online training

Het online programma ‘Moeiteloos leven’ bestaat uit acht online modules die je verspreid over zes weken ontvangt. Die zes weken is een bewuste keuze; de inzichten hebben namelijk wat tijd nodig om in te dalen waardoor suddertijd tussen de opeenvolgende modules je helpt om het meeste profijt te hebben van deze training.

De modules bevatten elke week een aantal relatief korte video’s met een zeer impactvolle inhoud. Je kunt de video’s zo vaak bekijken als je wilt… maar neem ook de tijd om ze in alle rust op je in te laten werken. Deze training volg je waar en wanneer je maar wilt; een internetverbinding is voldoende om bij de materialen te kunnen die in onze online leeromgeving voor je klaar staan.

We hebben er bewust voor gekozen deze training online aan te bieden zodat je geen extra belasting op je agenda ervaart. Je kunt op jouw tijd naar de materialen kijken en luisteren. Mocht je er behoefte aan hebben jouw situatie expliciet met ons te bespreken, dan is dat mogelijk door extra coaching bij deze online training aan te schaffen.

Dit is de globale inhoud van het programma:

Introductie-module

In deze introductie leer je hoe je het maximale uit deze online training haalt. We laten je zien wat je zal helpen en wat je tegen kan houden om de inzichten te krijgen die het mogelijk maken om meer ontspannen te leven.

Module 1

Je krijgt inzicht in het basismechanisme dat jouw emoties aanstuurt en dat jouw ervaring van de wereld met alles en iedereen daarin van moment tot moment creëert.

Module 2

Je gaat herkennen wat we – ongemerkt & onbedoeld – allemaal doen waardoor we veel meer zorgen en stress ervaren dan eigenlijk nodig is. Je leert wat de sleutel is tot het terugvinden van je rust en balans.

Module 3

Je leert hoe het écht komt dat je niet op alle momenten lekker in je vel zit. En hoe je veel vaker wél kunt genieten van het leven in al zijn facetten.

Module 4

Je ontdekt de bron van waaruit je vertrouwen kunt putten in het leven. Je ontwikkelt je intuïtie van waaruit nieuwe oplossingen zichtbaar worden. Het wordt makkelijker voor je om je welzijn en wijsheid terug te vinden.

Module 5

Je ervaart meer ontspanning en rust midden in de dagelijkse hectiek. Je gaat meer en meer zien dat jij okay bent onder alle omstandigheden. Dit is een grote stap in de richting van het ontdekken van frisse, nieuwe oplossingen voor datgene wat je nu stress, verdriet of onrust oplevert.

Module 6

Je ruimt het misverstand uit de weg dat positief denken, affirmeren en controle houden oplossingen bieden. Je doorziet sneller waar jij jezelf in de weg zit en bent beter in staat de feiten te herkennen, zonder dat je emoties met je aan de haal gaan. Je bent meer in evenwicht.

afsluitende module

In deze bonusmodule laten we je graag zien hoe je er voor zorgt dat het geleerde ook beklijft. Je ontvangt een aantal handreikingen waardoor de kans veel kleiner wordt dat je  terugvalt in de stress en het gedoe die je bij aanvang van deze training waarschijnlijk ervaarde.

kers-op-de-taart bonus

Je hebt hierboven een idee gekregen van wat de online training “Moeiteloos leven” inhoudt en wat het je kan opleveren. Meer dan genoeg, dachten wij zo. 😉 Toch doen we graag iets extra’s. Om de kans groter te maken dat je de inzichten die je tijdens de training opdoet ook integreert in je dagelijks leven, bieden we je graag deze kers-op-de-taart bonus:

6 weken online Follow-up

Tijdens de online training krijg je een gratis lidmaatschap van de Makkelijk Leven KoffieCorner –en daarmee toegang tot twee online groepssessies per maand waarin je Linda en Angela alle vragen kunt stellen die naar aanleiding van de training bij je opkomen. Bovendien vind je allerlei extra materialen in de exclusieve Slagersdochters App (heb je geen smartphone? Geen probleem, je kunt de inhoud van de App ook via je iPad, tablet of computer bekijken).

Lieve Linda en Angela,

Met heel veel plezier heb ik jullie online training  ‘Moeiteloos leven’ gevolgd. Ik ben al enige tijd bezig met non-dualiteit/ advaita maar heb door de cursus weer veel meer inzicht hierin gekregen. Ik vind de 3 principes een supermooie metafoor! De filmpjes vind ik heel helder en begrijpelijk en ga ik zeker nog vaker terugkijken. Ik heb  gemerkt heb dat het fijn  is om ermee bezig te blijven (omdat het in het dagelijks leven  bij mij toch vaak weer wegzakt) en dat het ook fijn is om af en toe weer op een hele basale uitleg terug te kunnen vallen. De kennismaking met de community vond ik ook erg leuk en inspirerend. Wat een schat aan  mooie gesprekken,  maandaanbiedingen en daghappen is daar te vinden! ( De radioshows had ik al eerder ontdekt  🙂 ). Inmiddels heb ik het lidmaatschap voortgezet.

Dank voor jullie mooie werk, ik hoop dat jullie er nog lang mee doorgaan!

Ineke Gelpke

disclaimer

Wij weten dat de inzichten die we met je delen veel mensen met stress, verslavingen en onzekerheid enorm heeft geholpen. Of dit ook voor jou geldt, hangt in zekere mate af van jouw bereidheid om te kijken naar wat je nog niet eerder gezien hebt. Wat wij bieden is inzicht in het psychologisch functioneren van de mens waardoor jij helderheid en ontspanning kunt bereiken. Je eigen oplossingen (niet die van ons) voor wat je eerder als ingewikkelde problemen zag.

Niet goed, geld terug

Doordat dit type training volledig nieuw is in Nederland en Vlaanderen, weten wij weliswaar zeker dat hij je investering dubbel en dwars waard is, maar jij niet ;-). Daarom bieden we je een ‘niet goed geld terug’ garantie zodat je deze training risicoloos kunt uitproberen. We geven je graag 12 maanden de tijd om te ervaren of de inzichten die wij delen jouw leven verrijken. Is dat niet het geval en heeft onze training niks voor je gedaan, laat ons dat dan binnen 12 maanden na het moment van inschrijving weten en je krijgt je investering zondermeer retour.

Moeiteloos inschrijven & starten

Je kunt op elk moment dat het jou uitkomt, starten met deze online training door je in te schrijven via de button ‘inschrijven’ lager op deze pagina. Zodra je op de button klikt, word je naar onze shoppingcart doorverwezen waar je je investering via Ideal kunt voldoen. Zodra je betaling bij ons binnen is (wat in de regel binnen enkele seconden het geval is), ontvang je van ons twee mails. Eén mail bevat de factuur, de andere mail beschrijft hoe je toegang krijgt tot onze leeromgeving. In die online leeromgeving hangt jouw pakket ‘Moeiteloos Leven’ voor je klaar. Je kunt direct van start met de introductiemodule en module 1. Vanaf dat moment staat er vijf weken lang een nieuwe module voor je klaar die je kunt bekijken/beluisteren wanneer jou dat het beste uitkomt.

Als dit je voorkeur heeft, kun je inschrijven voor het ‘Online Training Pluspakket’. Dit houdt in dat je naast deze waardevolle online training vier coachingsessies van een uur krijgt. Hiermee heb je de mogelijkheid om al jouw persoonlijke vragen, dilemma’s en twijfels met één van ons te bespreken. De coachingsessies vinden meestal plaats via telefoon of Skype.

Na járen me met grote interesse verdiept te hebben in Boeddhisme en non- dualiteit, kwam ik jullie site tegen. Dit kon wel eens de kers op de taart zijn! Vele overeenkomsten en vanuit een “andere” invalshoek  bekeken. De doorbraak voelde dichtbij en heb me ingeschreven voor jullie training. Dit had ik precies nodig! Zo leuk, toegankelijk en helder gebracht. Eindelijk komt de helderheid echt bij me binnen en elke keer meer. Ik zie nu vanuit een veel breder perspectief. Mijn grote zoektocht naar willen weten waar het in dit leven over gaat is ten einde gekomen. Wat een rust! De grote valkuil was de gedetailleerdheid waarmee ik te werk ging.

Bedankt Angela en Linda voor jullie geweldig optreden op de modules. Blijf nog lang nagenieten van al het materiaal wat jullie op de website hebben staan.

Carla Hoeijmakers

Maak hier je keuze:

6-weekse Online Training

“Moeiteloos leven”

€ 197

Online Training Pluspakket

Online training + vier 1-op-1 coachingsessies

€ 697

Je kunt alleen gebruik maken van bovenstaande (razendsnelle) inschrijfmethode als je over een Nederlandse betaalrekening beschikt. Is dit niet het geval, mail dan je gegevens naar welkom@shiftacademy.nl zodat wij je een factuur kunnen toesturen. Geef ons hier wel twee werkdagen voor ;-).

Voorheen zocht ik verklaringen voor mijn negatieve/angstige gevoelens en gedachten. Ik zocht de oorzaak in mijn jeugd of buiten mijzelf. Dacht dat ik er hard aan moest werken om ervoor te zorgen dat ik die gevoelens niet meer had. Dat er iets mis was met mij, dat ik een “stoornis” had. Ik heb meerdere therapieën gevolgd, onder hypnose geweest, talloze zelfhulpboeken gelezen en uren gemediteerd.

Sinds ik kennis heb gemaakt met de 3 principes is dit allemaal overbodig geworden. Door dit inzicht heb ik mij de afgelopen maanden gelukkiger gevoeld als in de 5 jaar hiervoor. De 3 principes hebben mij meer gegeven dan alle therapieën bij elkaar.

Bedankt Linda en Angela! Hopelijk komen nog veel meer mensen te weten van de 3 principes!

Sarah K.

Wie zijn wij?

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor:

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Heb je nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Share This