Agenda

dec
15
vr
IntroductieClass ‘Breaking BAD’
dec 15 @ 09:30 – 16:30
IntroductieClass 'Breaking BAD'

Een dag lang inzichten vergaren rondom Burnout, Angststoornissen en Depressies. Wij wijzen je op de ontbrekende schakel in de huidige, gebruikelijke visie op deze verlammende symptomen. Daarmee krijg je een ander perspectief en blijvende oplossingen aangeboden. Ook al zit je er momenteel nóg zo diep in en ook al voel je je nog zo beroerd.Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

dec
17
zo
Theatershow “SOS! Geluk in de Aanbieding!”
dec 17 @ 14:00 – 15:30
Theatershow "SOS! Geluk in de Aanbieding!" @ Theater Idea

Na ruim twee jaar lang een wekelijkse radioshow live te hebben gepresenteerd besloten de Slagersdochters dat het tijd was om ook in levende lijve te verschijnen. En wel op het toneel. Om op hun unieke en vrolijke wijze te vertellen over waar geluk écht zit en waar je het tevergeefs zoekt. Om nog wat meer ‘levenswijsheden’ tot gehakt te vermalen en natuurlijk; om vragen van hun klanten te beantwoorden.

SOS: Slagersdochters On Stage. De try-out, de première, de jubileumvoorstelling en de slotuitvoering ineen. Grijp die kans. Het geluk is in de aanbieding deze middag!

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

jan
5
vr
MasterClass ‘Stress Made Simple’
jan 5 @ 09:30 – 16:30
MasterClass 'Stress Made Simple'

Een dag lang inzicht vergaren zodat je makkelijker en meer ontspannen leeft. Zelfs (of juist!) als je veel stressvolle situaties in je leven hebt. Klik hier om je in te schrijven. 

feb
2
vr
MasterClass ‘Meer Liefde in je Relatie’
feb 2 @ 09:30 – 16:30
MasterClass 'Meer Liefde in je Relatie'

Een dag lang inzicht vergaren waarmee je moeiteloos de liefde in je relatie terugvindt en elkaar weer met een frisse blik kunt bekijken. Klik hier voor meer info & inschrijven.

mrt
10
za
MasterClass ‘Rust in je Hoofd’
mrt 10 @ 09:30 – 16:30
MasterClass 'Rust in je Hoofd'

Van een vol en onrustig hoofd naar ontspannen & in flow werken en leven! Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

apr
13
vr
MasterClass ‘Moeitelozer opvoeden’
apr 13 @ 09:30 – 16:30
MasterClass 'Moeitelozer opvoeden'

Een dag lang inzicht vergaren waarmee opvoeden makkelijker wordt en de relatie met je kinderen en je partner wordt versterkt. Zelfs (of juist!) als je je regelmatig grote zorgen maakt over de toekomst. Klik hier voor meer info & inschrijven.

Share This