Leven met liefde, lef en levenslust

(ook als dat door omstandigheden onmogelijk lijkt)
Gratis online intro-bijeenkomst
bekijk de opname
Gratis toegang tot de opname

De live bijeenkomst vond plaats op 23 december 2020. Je kunt je alsnog inschrijven en ontvangt dan direct de link naar de opname zodat je terug kunt kijken!

 

Interactieve online bijeenkomst (gratis)

Voor jou als je één van deze dingen herkent:

  • Je voelt je soms boos, verdrietig, onmachtig of gestrest en schrijft dat toe aan omstandigheden waar je mee moet dealen. Variërend van ‘kleine’ ongemakken tot ‘grote’ thema’s die je steeds uit evenwicht lijken te brengen.
  • Je zou het heerlijk vinden om (veel) vaker het gevoel te hebben dat je niet hoeft te ploeteren. (Dan zou je ook gelijk af zijn van die eeuwige discussie in je hoofd over dat het eigenlijk best meevalt, dat er ook veel goeds is in je leven en dat je je ‘dus’ niet aan moet stellen). 
  • Je verlangt naar vaker en makkelijker genieten, ontspannen én doen. Moeitelozer bewegen in al het moois (en minder moois!) dat het leven te bieden heeft. 

En dat kan, want: 

Je bent volledig toegerust om te leven met liefde, lef & levenslust

Wij laten je graag zien hoe en waar dat (terug) te vinden is!
Ja, ik ontvang graag de opname
dit veld niet invullen s.v.p.
 

Wél belangstelling maar kun je deze datum niet?

Wie zijn wij?

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor:

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P facilitator. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P facilitator. 

Heb je nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Share This