meer effect van inzicht in de 3 principes

Gratis online bijeenkomst

 

Dit kwam aan bod:
  • Wat je wel en wat je niet mag/kunt verwachten aan effecten van inzicht in de 3 principes.
  • Drie dingen die ‘mis’ gaan waardoor het effect van inzicht in de 3 principes  uitblijft of minder is dan je zou willen.
  • Drie dingen die helpen als je je inzicht in de 3 principes (en dus de effecten daarvan) wilt verdiepen.
  • Hoe cool meedoen aan onze 3-daagse Dieper Inzicht kan zijn als je méér wilt.
  • Jouw vragen en die van andere deelnemers.

Hoe werkt het?

Je schrijft je in door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen. Je ontvangt een e-mail met het verzoek je inschrijving te bevestigen. Zodra je dat hebt gedaan, vind je een tweede e-mail in je inbox met een link waarmee je de opname terug kunt kijken.

Ja, ik ontvang graag de opname
dit veld niet invullen s.v.p.

Wie zijn wij?

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor:

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P facilitator. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P facilitator. 

Vragen?

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag maar twijfel je wat het beste bij je past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je z0 spoedig mogelijk terug.

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail.

Ons adres: Ondernemershuis Birkstaete Soest / Birkstraat 95-12 / 3768 HD Soest

Share This