Slagersdochters Radioshow

Wekelijks een nieuwe aflevering van 'Geluk in de Aanbieding!'

 

nieuwe aflevering 16 mei: De deurmat doorzien
Wie een tijdje met ons meekijkt in de richting van de drie principes zou de inzichten waarover wij praten zomaar kunnen opvatten als een opdracht om alles te accepteren en over je kant te laten gaan ‘omdat je toch wel oké bent’ en ‘omdat het toch maar je gedachten zijn die je ervaart’. Hier schijnen de slagersdochters een hopelijk verhelderend licht op.
Stel ons je vragen!

10 + 11 =

Je vragen mailen mag uiteraard ook: radio@shiftacademy.nl.

“Ik heb de podcast geluisterd waarin jullie mijn vraag hebben beantwoord en behandeld. Heel erg bedankt daarvoor. Kwam best binnen jullie antwoord maar heel helder en duidelijk . Ik snap ik weer. Er vallen weer wat kwartjes op z’n plek. Confronterend maar goed :-).  Terwijl ik zoveel jaren bezig ben met zelfonderzoek en bewustzijn. Zoveel mooie en ware boeken gelezen hierover en dan toch mijn eigen gedachten blijven geloven in veel dingen. Dank voor het inzicht in dit thema. Ben ik weer een grote stap verder mee.”

Sonja

“Dat is echt geweldig! Super bedankt dat jullie mijn vraag zo uitgebreid hebben beantwoord.”

Mascha

“Dames, mijn vraag over traumaverwerking is heel respectvol en vooral heel zinvol behandeld. Mijn oprechte compliment hoor. Met dank en tot een volgende vraag/opmerking.”

Els

De presentatie is in handen van:

Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk zijn elke week bij je als De Slagersdochters. Zij geven je een kijkje achter de toonbank van de menselijke ervaring; hoe werkt het daar nu echt? Zij serveren elke week een recept uit de wetenschap, maken gehakt van ingewikkelde concepten en fileren met liefde jouw leven. Luister en leer hoe je geluk, inspiratie, ontspanning, creativiteit en vrijheid van binnenuit komen.

Radio-Archief

Podcast

Alle voorgaande afleveringen van de Radioshow  ‘Geluk in de Aanbieding!’ zijn gratis voor je beschikbaar als podcast.

MP3’s

Hier kun je de aflevering van afgelopen week beluisteren:

9 mei: Jouw oneindig potentieel

 

Reacties van luisteraars

“Heerlijke nuchtere inkijk in de gedachtenwereld. Ik heb er zeker wat aan en luister regelmatig, ook de ‘oude’ uitzendingen.”

“Ik luister al een tijdje via de Podcast jullie radio-uitzending. Heel inspirerend en verhelderend! Fijn dat jullie dit doen 😊.”

Ilse Ruijters

“Ik luister elke week met heel veel plezier naar jullie. Het is heel erg leerzaam en plezierig.”

Lidia

“Luister er vaak naar en geef het bestaan van deze podcast door. Zeer leerzaam!”

“Leuk, creatief en vernieuwend! Scherp met mooie humor. Geluid is prima (als dat niet zo is, ligt dat aan je telefoon; je moet een vegetarische variant hebben 😊).”

“Complimenten voor jullie radioshow, ik vind het erg leuk om jullie inzichten te horen. Het helpt me ook iedere keer weer de juiste relativering in te steken en niet zo serieus naar mijn gedachten te luisteren.”

“Wil jullie bedanken. Gedurende de crisis met mijn man heb ik urenlang ’s nachts naar jullie podcast geluisterd. Ik werd er kalm en hoopvol van.”

“Door mijn lieve vrouw ben ik aanraking gekomen met de 3 Principles. Zoekend naar meer ‘meer meer’ kwamen we op jullie podcasts en jawel: we zijn aan het ‘bingen’! Heer-lijk. Puur genieten. Erg bedankt daarvoor.”

“Een echte aanrader (5 sterren).”

Tineke van W.

“Deze podcast is een mooie aanvulling op het Engelse aanbod op het gebied van de Three Principles. Ik vind het erg fijn om de concepten (en het praktische geouwehoer want zweverig is het geenszins) in mijn eigen taal te horen, dat verdiept mijn inzicht weer verder. Iedereen die echt minder drama in zijn leven wil – en bereid is zijn eigen gedachten daarvoor wat minder serieus te nemen – raad ik deze podcast aan.”

Hidden Content
Share This