Gratis e-Boek “3 Principes voor geluk”

Leer een nieuw paradigma en ontdek:
  • Welke 3 principes bepalen of je je goed of juist slecht voelt.
  • Met heldere voorbeelden om te leren zien hoe het voor jouzelf werkt.
  • Leer hoe je moeiteloos kunt leven – zelfs als dit nu onmogelijk voor je lijkt.

 Je krijgt dit fijne eBoek bij een inschrijving op ons gratis Shift Magazine.

Met inzicht in de 3 principes is JE ZOEKTOCHT VOORBIJ

Waarschijnlijk zoek je – net als wij voorheen – de sleutel die het makkelijker maakt. Misschien doe je aan yoga, meditatie of mindfulness om meer ontspannen door het leven te gaan. Of lees je boeken, volg je therapie of ga je naar trainingen waar je methoden leert om jezelf en je leven soepeler te laten verlopen en lekkerder in je vel te zitten. Je hebt, net als wij, inmiddels ongetwijfeld gemerkt dat al die technieken voor sommige mensen, op sommige momenten, soms werken.  Maar nooit zo volledig als je wilt. Dus zoek je door. En daar kun je NU mee stoppen:-).

De 3 principes vormen een methodeloze methode die het leven makkelijk maakt- gebaseerd op inzicht in plaats van technieken 

Het klinkt vaag maar inzicht is het enige dat werkelijk helpt om veel vaker, constanter en dieper geluk te ervaren. Inzicht in de drie principes (ook wel op zijn Engels ‘Three Principles’ genoemd) zorgt voor de veranderingen die het leven écht makkelijker maken. Waar technieken zelden echt beklijven (zodra je stopt ze te ‘doen’ ben je terug bij af), verandert inzicht in deze 3 principes je leven en kun je nooit meer terug naar hoe het was voor het inzicht – zelfs als je dat zou willen.

3 principes voor geluk

Een gratis e-Boek dat uitlegt hoe het écht zit

 

Vragen?

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag maar twijfel je wat het beste bij je past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je z0 spoedig mogelijk terug.

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail.

Ons adres: Ondernemershuis Birkstaete Soest / Birkstraat 95-12 / 3768 HD Soest

Share This