Live Internet Radio: 'Geluk in de Aanbieding!'

Elke woensdag om 19.30 uur hier te beluisteren
13 december:Nondualiteit met patrick Kicken

Patrick Kicken ken je natuurlijk als één van Nederlands bekendste deejays. Vanaf 1995 tot 2016 was hij onafgebroken te horen bij 3FM en later bij Radio Veronica. Humor met een scherp randje, gaan in de hoogste versnelling, veel energie. Maar Patrick heeft ook een heel andere kant. Sinds 2008 maakte hij honderden podcasts over bewustzijn, zingeving en wat we nu precies met onszelf aan moeten. Zijn podcast ‘Leven zonder stress’ is één van de beste beluisterde podcasts van Nederland en telt inmiddels meer dan 130 afleveringen. Zijn eerste podcast over non-dualiteit heeft zelfs meer dan 300 afleveringen. De Slagersdochters gaan in gesprek met Patrick. Wat is non dualiteit eigenlijk? Wat heeft Patrick aangezet tot deze interesse? Hoe heeft het zijn leven beïnvloed?

[Deze aflevering is een opname van de radio-uitzending via Radio Soest en zodoende niet live]

Stel ons je vragen!

Je vragen mailen mag uiteraard ook: radio@shiftacademy.nl.

Klik hier om te luisteren

De presentatie is in handen van:

Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk zijn elke woensdagavond live bij je als De Slagersdochters. Zij geven je een kijkje achter de toonbank van de menselijke ervaring; hoe werkt het daar nu echt? Zij serveren elke week een recept uit de wetenschap, maken gehakt van ingewikkelde concepten en fileren met liefde jouw leven. Luister en leer hoe je geluk, inspiratie, ontspanning, creativiteit en vrijheid van binnenuit komen.

Radio-Archief

Podcast

Alle voorgaande afleveringen van de Radioshow  ‘Geluk in de Aanbieding!’ zijn gratis voor je beschikbaar als podcast.

MP3’s

Hier kun je de aflevering van afgelopen week beluisteren:

6 december: INTUÏTIE

Voor oudere afleveringen kun je terecht in onze ‘Koelkast’ (daar blijven ze namelijk lekker vers). Schrijf je in voor onze wekelijkse updates en vind de link naar de Koelkast in elke mail die je van ons ontvangt.

Reacties van luisteraars

“Ik luister elke week met heel veel plezier naar jullie. Het is heel erg leerzaam en plezierig.”

Lidia

“Heerlijke nuchtere inkijk in de gedachtenwereld. Ik heb er zeker wat aan en luister regelmatig, ook de ‘oude’ uitzendingen.”

“Ik luister al een tijdje via de Podcast jullie radio-uitzending. Heel inspirerend en verhelderend! Fijn dat jullie dit doen 😊.”

Ilse Ruijters

“Leuk, creatief en vernieuwend! Scherp met mooie humor. Geluid is prima (als dat niet zo is, ligt dat aan je telefoon; je moet een vegetarische variant hebben 😊).”

“Complimenten voor jullie radioshow, ik vind het erg leuk om jullie inzichten te horen. Het helpt me ook iedere keer weer de juiste relativering in te steken en niet zo serieus naar mijn gedachten te luisteren.”

“Wil jullie bedanken. Gedurende de crisis met mijn man heb ik urenlang ’s nachts naar jullie podcast geluisterd. Ik werd er kalm en hoopvol van.”

“Door mijn lieve vrouw ben ik aanraking gekomen met de 3 Principles. Zoekend naar meer ‘meer meer’ kwamen we op jullie podcasts en jawel: we zijn aan het ‘bingen’! Heer-lijk. Puur genieten. Erg bedankt daarvoor.”

“Een echte aanrader (5 sterren).”

Tineke van W.

“Deze podcast is een mooie aanvulling op het Engelse aanbod op het gebied van de Three Principles. Ik vind het erg fijn om de concepten (en het praktische geouwehoer want zweverig is het geenszins) in mijn eigen taal te horen, dat verdiept mijn inzicht weer verder. Iedereen die echt minder drama in zijn leven wil – en bereid is zijn eigen gedachten daarvoor wat minder serieus te nemen – raad ik deze podcast aan.”

“Luister er vaak naar en geef het bestaan van deze podcast door. Zeer leerzaam!”

Hidden Content
Share This