Live Internet Radio: 'Geluk in de Aanbieding!'

Elke woensdag om 19.30 uur hier te beluisteren
18 oktober: Fake news generator

Hoe goed ken jij jezelf eigenlijk? We kennen allemaal mensen die we geweldig, getalenteerd of aantrekkelijk vinden maar die een heel ander beeld van zichzelf hebben. Ze weten zeker dat er iets of veel mis met hen is. En hoezeer je ook volhoudt dat ze een prachtig mens zijn… ze geloven je absoluut niet en blijven geloven in hun eigen fake news. De Slagersdochters zien dat we allemaal zo ons eigen fake news geloven en willen je graag laten zien hoe je deze valse berichtgeving over jezelf leert herkennen.

 

Stel ons je vragen!

Je vragen mailen mag uiteraard ook: radio@shiftacademy.nl.

Klik hier voor live luisteren
Uitzending start over:
De presentatie is in handen van:

Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk zijn elke woensdagavond live bij je als De Slagersdochters. Zij geven je een kijkje achter de toonbank van de menselijke ervaring; hoe werkt het daar nu echt? Zij serveren elke week een recept uit de wetenschap, maken gehakt van ingewikkelde concepten en fileren met liefde jouw leven. Luister en leer hoe je geluk, inspiratie, ontspanning, creativiteit en vrijheid van binnenuit komen.

Radio-Archief
Podcast

Alle voorgaande afleveringen van de Radioshow  ‘Geluk in de Aanbieding!’ zijn gratis voor je beschikbaar als podcast.

MP3’s

Hier kun je de aflevering van afgelopen week beluisteren:

11 oktober: Jouw realiteit of de mijne?

Voor oudere afleveringen kun je terecht in onze ‘Koelkast’ (daar blijven ze namelijk lekker vers). Schrijf je in voor onze wekelijkse updates en vind de link naar de Koelkast in elke mail die je van ons ontvangt.

Reacties van luisteraars

“Ik luister elke week met heel veel plezier naar jullie. Het is heel erg leerzaam en plezierig.”

Lidia

“Heerlijke nuchtere inkijk in de gedachtenwereld. Ik heb er zeker wat aan en luister regelmatig, ook de ‘oude’ uitzendingen.”

“Ik luister al een tijdje via de Podcast jullie radio-uitzending. Heel inspirerend en verhelderend! Fijn dat jullie dit doen 😊.”

Ilse Ruijters

“Leuk, creatief en vernieuwend! Scherp met mooie humor. Geluid is prima (als dat niet zo is, ligt dat aan je telefoon; je moet een vegetarische variant hebben 😊).”

“Complimenten voor jullie radioshow, ik vind het erg leuk om jullie inzichten te horen. Het helpt me ook iedere keer weer de juiste relativering in te steken en niet zo serieus naar mijn gedachten te luisteren.”

“Wil jullie bedanken. Gedurende de crisis met mijn man heb ik urenlang ’s nachts naar jullie podcast geluisterd. Ik werd er kalm en hoopvol van.”

“Door mijn lieve vrouw ben ik aanraking gekomen met de 3 Principles. Zoekend naar meer ‘meer meer’ kwamen we op jullie podcasts en jawel: we zijn aan het ‘bingen’! Heer-lijk. Puur genieten. Erg bedankt daarvoor.”

“Een echte aanrader (5 sterren).”

Tineke van W.

“Deze podcast is een mooie aanvulling op het Engelse aanbod op het gebied van de Three Principles. Ik vind het erg fijn om de concepten (en het praktische geouwehoer want zweverig is het geenszins) in mijn eigen taal te horen, dat verdiept mijn inzicht weer verder. Iedereen die echt minder drama in zijn leven wil – en bereid is zijn eigen gedachten daarvoor wat minder serieus te nemen – raad ik deze podcast aan.”

“Luister er vaak naar en geef het bestaan van deze podcast door. Zeer leerzaam!”

Hidden Content
Share This