Maak de shift

naar
Vrijheid & Verbinding

Wat was het weer … gaaf! Deze ga ik nog een keer zien!

Rob

Inspirerend voor iedereen die hier iets van herkent:

je kunt geen kant op

Er lijkt geen uitweg te zijn, gegeven jouw specifieke omstandigheden of relatie(s). Je hebt het gevoel met je rug tegen de muur te staan, met oude verdedigingsmechanismen als enige wapen.

je ervaart onbegrip

Anderen begrijpen jou niet. Ze geven misschien goedbedoelde tips en adviezen, maar hebben geen idee hoe jij je voelt en wat je écht nodig hebt. Je mist daardoor een gevoel van verbinding met je medemens. 

je voelt je alleen

Je wilde graag volwassen en zelfstandig zijn en dat is prima gelukt, maar je mist de verbinding die je in een relatie zoekt . Of je voelt je hopeloos alleen binnen je relatie. Zou vrijheid de oplossing zijn? 

Je wilt het makkelijker

Je hebt al zoveel geprobeerd om je vrij en toch verbonden te voelen. Het lijkt altijd net om de hoek te liggen en je bent het zoeken en ploeteren moe. Je verlangt naar zorgeloosheid maar twijfelt of dat een reële optie is. 

We zoeken vrijheid en/of verbinding meestal op de verkeerde plek 

Het lijkt logisch dat we ons door gegeven omstandigheden en volwassen verantwoordelijkheden vaak beperkt voelen in onze vrijheid. Op dit moment komen daar nog de noodmaatregelen van de overheid bij. Afspraken om koffie te drinken of uit eten te gaan zijn verboden en ook in andere opzichten mag je je minder vrij bewegen. En we missen al zo vaak de échte verbinding in een tijd en maatschappij waarin we vooral online communiceren. Thuiswerken wordt steeds vaker de norm waardoor je ook minder in de fysieke nabijheid van collega’s en andere ‘soortgenoten’ verkeert.

Als mens hebben we behoefte aan verbinding en tegelijkertijd verlangen we naar vrijheid. Vrijheid om onszelf te zijn. Vrijheid om te doen wat we willen op de momenten dat we het willen. Om te gaan en staan waar en met wie we dat fijn vinden.

Zodra we een gevoel van onvrijheid constateren, verschijnt vaak de neiging om om ons heen te kijken en te zien wat die vrijheid belemmert zodat we het obstakel weg kunnen nemen. We denken (of zijn er zelfs van overtuigd) dat vrijheid beperkt wordt door de mensen in ons leven, het type werk dat we doen, een banksaldo, een karaktereigenschap of een bepaalde rol die we vervullen. 

Dus wisselen we van baan of stoppen we met werken. We proberen bakken geld te verdienen, zoeken meer, minder of andere relaties, gaan op reis naar verre oorden of doen ons best om rollen anders in te vullen. En constateren dan dat dit weinig soelaas biedt of dat de daarmee hervonden vrijheid weer nieuwe onvrijheden met zich meebrengt. Waardoor de zoektocht doorgaat en het gevoel van onvrijheid blijft.

Voor verbinding geldt eigenlijk hetzelfde; die zoeken we ook meestal ‘in de vorm’, zoals wij dat graag noemen. In gedeelde rollen, dezelfde achtergronden of overeenkomende verhalen. En die vorm, dat is nou net niet de plek waar blijvende, diepgaande vrijheid en verbinding vandaan komen. Het is tijd om een andere kant op te kijken… 

Dank voor de inspirerende workshop. Smaakt naar meer :))

Caroline

ochtend

Slagers-dochters

Principes

graden de andere kant op kijken

Bekijk de opname waar en wanneer je maar wilt

Een online introductie-workshop zodat je waar en wanneer je maar wilt meer te weten kunt komen over Vrijheid & Verbinding en het moeiteloos combineren van die twee behoeften. Niet om je iets mee te geven, maar in de hoop dat je iets achterlaat wat je nu belemmert om in vrijheid verbinding te ervaren. Je doet eenvoudig mee via je smartphone, tablet of laptop. 

Linda & Angela gaan met je in gesprek

Je kent ons misschien van onze podcast ‘Geluk in de Aanbieding’ of ons YouTube-kanaal ‘De Slagersdochters’. Los van elkaar ontdekten wij dat leven een stuk makkelijker kan. Dat de vrijheid waar we altijd naar verlangden dichter bij is dan we dachten. En dat het tegelijkertijd mogelijk is om een diepe verbinding met alles en iedereen te ervaren. Het zorgde ervoor dat we vol in het leven staan zonder dat ons hoofd overvol is. Met deze introductie-workshop wijzen we je graag in de richting waar vrijheid & verbinding altijd aanwezig zijn. 

3 principes van Syd Banks

In de jaren 70 ‘ontdekte’ Sydney Banks de 3 principes – of, in zijn moedertaal – the 3 principles. Eigenlijk ontdekte hij niets nieuws. Hij beschreef simpelweg wat er al was, altijd is geweest, nog steeds is en altijd zal zijn. Het wordt echter door velen een nieuw paradigma genoemd omdat het radicaal is in zijn eenvoud. Zo eenvoudig dat je slechts een (soms subtiele) shift nodig hebt om je leven & werk stukken makkelijker én gelukkiger te maken. In deze online workshop helpen we je graag zo’n shift(je) te maken! 

Ontdek waar échte vrijheid en verbinding te vinden is

Was heel helder. dank je wel!

Berdine

Het was super en ik ben onder de indruk van hoe jullie het uitleggen en hoe simpel het allemaal is.

Jolanda

Het was weer fijn!
Thanks Linda ❤️en Angela ❤️

Ineke

dit komt aan bod:

waar een goed gevoel te vinden is

Graag nemen we je mee (terug) naar een ruimte die slechts één gedachte bij je vandaan ligt. Het gevoel waar je naar verlangt is daar permanent beschikbaar .

Hoe je je minder zorgen maakt

 We kijken waar je zorgen nu eigenlijk uit bestaan. Voorbij de specifieke inhoud daarvan is er veel zorgeloosheid te ontdekken! Zorgeloosheid die een ongekend gevoel van vrijheid geeft. 

waar je verbinding vindt

Waar je eerder op zoek moest naar lotgenoten of mensen met dezelfde ideeën en denkbeelden, wijzen wij je op de plek waar je verbonden bent met alles en iedereen.

wat het makkelijker maakt

Inzicht in de werking van de 3 principes (begrijpen hoe elke ervaring tot stand komt) maakt oefenen, zoeken en ook persoonlijke ontwikkeling voorgoed overbodig.

De training heeft me enorm geholpen. Mijn leven is er eenvoudiger en vrolijker van geworden.

 

Alina Smit

Waar, wanneer en hoe?

De workshop vond plaats op zaterdag 9 mei 2020; nu is de opname beschikbaar gesteld. Zodat ook jij vanuit het comfort van je eigen huis (of waar dan ook :-)) met ons mee kunt kijken naar dit nieuwe perspectief.

Zodra je betaling via Ideal (of het Belgische alternatief hiervoor) heeft plaatsgevonden, ontvang je een mail met de inloggegevens voor het bekijken van de opname. Deze opname blijft voor je beschikbaar, zodat je ruim de tijd hebt om meer dan één keer te kijken, mocht je daar behoefte aan hebben.

Je krijgt toegang tot de opname voor slechts € 24,95 (incl. BTW). 

 

Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een factuur per e-mail ontvangt én alle benodigde informatie om bij de opname te komen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, oprichters van Shift Academy. Voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. Als Slagersdochters groeiden wij op met het idee dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte.

Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we onze angsten probeerden te bezweren en een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met fijne yoga-lessen of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, ongeveer evenveel dingen hebben wij gezien als de oplossing om gelukkig te worden.

Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht vandaan komt. En dat blijkt zo hilarisch simpel, dat het moeilijk te geloven is. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training.

Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk in de weg staat. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodenloze methode ;-).

Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij cliënten en organisaties om moeitelozer te leven én werken. Hieronder stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door mee te doen aan deze Online Workshop.

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Vragen?

Heb je vragen of wil je met ons aan de slag maar twijfel je wat het beste bij je past? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Je kunt ons op werkdagen bereiken via 035-588.51.49. Mochten we niet bereikbaar zijn, dan neemt onze voicemail je boodschap aan en belt één van ons je z0 spoedig mogelijk terug.

Mailen mag natuurlijk ook altijd: welkom@shiftacademy.nl. Je mag er op rekenen dat we binnen 2 werkdagen reageren op je e-mail.

Ons adres: Ondernemershuis Birkstaete Soest / Birkstraat 95-12 / 3768 HD Soest

Share This