maak de shift

naar Rust & Ruimte

herken je hier iets van?

de druk is hoog

Er is zoveel dat MOET in eigenlijk veel te weinig tijd. Daarbij voel je de verantwoordelijkheid die je draagt zwaar op je schouders rusten. Dingen moeten goed gebeuren, want anders… En dat beklemt steeds meer.  

O

onrustig gevoel

Je hebt bijna voortdurend een onrustig gevoel. Wat je misschien probeert te elimineren door sporten, mediteren, een beter slaapritme, een ander dieet, drank of jezelf ‘uitzetten’ voor de tv.

je wordt geleefd

Langzamerhand ben je elke vorm van vrijheid kwijt geraakt. Je wordt meer geleefd door anderen dan je ooit voor mogelijk hield. Dat voelt ontzettend onprettig – alsof je gevangen bent in je eigen leven. 

 

Het kan en mag makkelijker

voor iedereen die verlangt naar rust & ruimte

Het lijkt wel of we massaal last hebben van onrust, onder druk staan, gebrek aan tijd en “aan jezelf toekomen”.  En daar komt ook nog eens een niet aflatende en gigantische stroom aan nieuwe input bij vanuit de omgeving waarin we leven en de technologie die tot onze beschikking staat. 

We lijken onszelf te verliezen in alles wat er op ons afkomt en alles wat we moeten . En dat gaat op den duur schuren en wringen. In veel gevallen levert het zelfs lichamelijke klachten op. Dus gaan we op zoek naar een oplossing.

Talloze technieken en trainingen leren je hoe je rust krijgt en een gevoel van vrijheid en ruimte voor jezelf schept. Waardoor het lijkt alsof dit een vaardigheid is die je onder de knie moet krijgen. Wat er op neer komt dat je er nog één of meer taken bij hebt: jezelf en je omgeving managen. Wat uiteindelijk nooit de rust & ruimte oplevert waar je naar verlangt…

je zoektochT is voorbij

Waarschijnlijk zoek je – net als wij voorheen – de sleutel die het leven makkelijker maakt.  Zodat je rust ervaart en de ruimte om’jezelf’ te zijn. Misschien doe je aan yoga, meditatie of mindfulness om meer ontspannen door het leven te gaan. Of lees je boeken, volg je therapie of ga je naar trainingen waar je methoden leert om jezelf en je leven soepeler te laten verlopen en lekkerder in je vel te zitten. Je hebt, net als wij, inmiddels ongetwijfeld gemerkt dat al die technieken voor sommige mensen, op sommige momenten, soms werken.  Maar nooit zo volledig als je wilt. Dus zoek je door. En daar kun je NU mee stoppen:-).

Er is een methodeloze methode die het leven makkelijk maakt- gebaseerd op inzicht in plaats van technieken 

Het klinkt vaag maar inzicht is het enige dat werkelijk helpt om veel vaker, constanter en dieper geluk te ervaren. Inzicht zorgt voor de veranderingen die het leven écht makkelijker maken. Waar technieken zelden echt beklijven (zodra je stopt ze te ‘doen’ ben je terug bij af), verandert inzicht je leven en kun je nooit meer terug naar hoe het was voor het inzicht – zelfs als je dat zou willen.

Wij wijzen je graag in de richting

ontspannen en moeiteloos leven ligt binnen handbereik

Wij, Linda Spaanbroek & Angela Mastwijk, maken het leven graag makkelijker. Met minder te doen in plaats van meer. Dus geen extra opdrachten die je thuis moet gaan uitvoeren. Je neemt van deze Shiftdag dan ook niets mee naar huis. Het kan wel zijn dat je iets – of véél – achterlaat (al was het maar het idee dat het voor jou niet weggelegd is om rust en ruimte te ervaren!) We laten je tijdens deze dag graag zien dat inzicht in hoe de menselijke ervaring werkt het grootste verschil maakt als het gaat om werken en leven met een leger hoofd.

Je hoeft alleen maar ontspannen te luisteren en te zien hoe dit systeem voor jou werkt en altijd al gewerkt heeft. Er is dus niets bij te leren of te doen, terwijl rust en ruimte (en daarmee flow,  inspiratie, genieten en vrijheid) vanzelf kan ontstaan. Hoe ontspannen is dat?

Ik had last van een hoofd met een enorme stroom van gedachten die vooral ’s nachts naar boven kwamen! Als het vliegwiel eenmaal begon te draaien was er geen stoppen meer aan! Toen kwam de Shift Academy op mijn pad….

Een fantastische, ontspannen en liefdevolle Shiftdag met Linda en Angela gaf mij mooie inzichten! Ik neem in ieder geval mijn gedachten niet meer mee het bed in en slaap fantastisch! Een echte aanrader!

Ingrid

De 3P’s zijn de missing link

Wat ons betreft zijn de inzichten die we tijdens deze Shift-retraite-dag met je delen, de ‘missing link’ in ons leven. Inzicht in de Three Principles (3P’s) zijn de schakel waarmee je van voortjagen & streven overstapt naar geïnspireerd doen. Deze 3P’s vormen een voor Nederland nieuw paradigma . Een uitgangspunt dat 180 graden anders is dan ‘normaal’ en daardoor ook een ander effect sorteert.

In de VS en de UK werken psychologen, enkele psychiaters en veel coaches al jarenlang met deze inzichten. Er worden mooie resultaten mee geboekt. Mensen die inzicht verkrijgen in dit paradigma, merken dat zij hun leven heel anders ervaren. Zij genieten, zijn onstpannen, levenslustig en ervaren rust, vrijheid, verbinding en ruimte, ondanks het feit dat hun omstandigheden in veel gevallen niet of weinig veranderd zijn. Deze positieve effecten blijken er zelfs te zijn als er ‘ernstige’ diagnoses zijn gesteld, waarvan we nu nog denken dat de patiënt hooguit kan leren ‘ermee om te gaan’. Of waarvan we geloven dat er geen oplossing voor bestaat.

Wat ons betreft zijn de 3P’s de schakel die ervoor zorgt dat stressvolle omstandigheden veel minder invloed op je hebben. Het is de schakel die de kennis, kunde en kracht die je in je hebt, verbindt met moeiteloos leven; met de rust & de ruimte die tot nu toe misschien onbereikbaar leek. 

Voorheen zocht ik verklaringen voor mijn negatieve/angstige gevoelens en gedachten. Ik zocht de oorzaak in mijn jeugd of buiten mijzelf. Dacht dat ik er hard aan moest werken om ervoor te zorgen dat ik die gevoelens niet meer had. Dat er iets mis was met mij, dat ik een “stoornis” had. Ik heb meerdere therapieën gevolgd, onder hypnose geweest, talloze zelfhulpboeken gelezen en uren gemediteerd.

Sinds ik kennis heb gemaakt met de 3 principes is dit allemaal overbodig geworden. Door dit inzicht heb ik mij de afgelopen maanden gelukkiger gevoeld als in de 5 jaar hiervoor. De 3 principes hebben mij meer gegeven dan alle therapieën bij elkaar.

Bedankt Linda en Angela! Hopelijk komen nog veel meer mensen te weten van de 3 principes!

Sarah K.

Wij zijn om.

kijk je met ons mee? 

dag

slagers-dochters

principes

graden de andere kant op kijken

De inzichten die wij delen kunnen leiden tot:

het speelveld ipv de speelbal

Je bent niet langer een speelbal van de omstandigheden. Het leven wordt eerder jouw speelveld en je neemt de dingen (en jezelf!) niet meer zo serieus. Je zoomt uit en krijgt overzicht.

N

meer ontspanning

Je bent meer ontspannen, middenin  situaties die zich voordoen. Je krijgt een heel andere kijk op de eisen die aan jou gesteld worden of die je jezelf oplegt. Je voelt je niet langer verantwoordelijk voor de hele wereld.

vrijheid & ruimte

Zodra je enig inzicht krijgt in de aard van het systeem, vallen gedachten en gewoontes weg. Dat geeft een ongekende vrijheid en de ruimte om dingen te doen of juist te laten. Zonder druk maar gewoon omdat het opkomt.

Ik ben blij dat ik veel meer vertrouwen in de toekomst heb gekregen. Vorig jaar rond deze tijd had ik dat gevoel nog niet. Ik kan ShiftAcademy eigenlijk aan iedereen aanbevelen. Je kunt jezelf rustig proberen te maken door op je ademhaling te letten, maar de 3 principes zijn alles verklarend. Ze zorgen ervoor dat je doorziet wat jouw emoties met je doen. Ze zorgen er onder andere voor dat onzekerheid niet ontaard in paniek, zodat ik in beweging blijf.
Matthea Bussemaker

www.devideoassistent.nl

De zienswijze heeft mij geraakt. Het is gemakkelijker geworden.

Rob den Haan

Waar, wanneer & hoeveel?

Deze Shiftdag vindt plaats op 13 november 2021 op onze eigen locatie in Soest van 9.30 tot 16.30 uur (max. 14 deelnemers).

Deelname aan deze trainingsdag kost € 145,- inclusief BTW (exclusief BTW: € 119,83). Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met iDeal (of als je in het buitenland woont Mr. Cash of Bancontact). Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een factuur per e-mail ontvangt én alle benodigde informatie voor de Shiftdag zelf.

Op je inschrijving is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Na deze 14 dagen is er geen mogelijkheid tot restitutie als je onverwacht verhinderd bent. Wel is het te allen tijde mogelijk om iemand anders in jouw plaats deel te laten nemen. Het enige wat we in dat geval van je vragen, is dat je de gegevens van je vervanger doorgeeft.

Ik ervaar iedere dag meer helderheid, inzicht en rust na het beleven van de shiftdag. FIJN!!!

Manja de Jagher

De training heeft me enorm geholpen. Mijn leven is er eenvoudiger en vrolijker van geworden.

 

Alina Smit

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, oprichters van Shift Academy. Voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. Als Slagersdochters groeiden wij op met het besef dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte.

Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met fijne yoga-lessen of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, ongeveer evenveel dingen hebben wij gezien als de oplossing om gelukkig te worden.

Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht vandaan komt. En dat blijkt zo hilarisch simpel, dat het moeilijk te geloven is. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training.

Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk in de weg staat. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodenloze methode ;-).

Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij cliënten en organisaties om moeitelozer te leven én werken.

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door mee te doen aan de MasterClass!

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Heb je nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Share This