maak de shift

naar meer liefde

Mag het wel wat liefdevoller in jouw leven? 

Je ervaart (te) veel ergernissen

Misschien erger je je aan je partner, je kinderen, je collega’s of de buren. Wat de ergernis ook is en waar hij ook op gebaseerd lijkt te zijn… je druk maken over anderen, hun gedrag en het effect op jouzelf slurpt energie.  Kan dat een beetje liefdevoller?

je mist voldoening

Je vraagt je regelmatig af: “Is dit nu alles?” Misschien over je relatie, misschien over je werk , vriendschappen of je maatschappelijke positie. Daar waar je voldoening mist, lijkt de liefde (voor de persoon, de activiteit of zelfs het leven)  verdwenen of afgezwakt.

Je bent een bitch (m/v) of zeikerd

Andere mensen zijn best okay, maar jijzelf: nou nee. Je gebruikt misschien andere termen dan wij hierboven en zegt het misschien niet hardop… en toch voelt het ergens diep van binnen alsof je geen liefde waard bent of er niet toe in staat om het te geven.  

(Her)ontdek wat liefde in de weg staat

We hebben geleerd om liefde te koppelen aan een persoon. Of die persoon nu een ander is of jijzelf; we hebben het over liefde voor partners, kinderen, vrienden, familie en onszelf. Oh, en soms hebben we het over liefde voor ons werk, een hobby of dieren.

Bij dat soort liefde moet de ontvanger ervan aan allerlei voorwaarden voldoen. De partner moet zich een beetje gedragen zoals wij dat willen, de vrienden onze interesses delen, de familie ons waarderen om wie we zijn, het werk moet voldoening opleveren en de dieren op zijn minst een goed gevoel. En ook zelf-liefde is strevenswaardig om  één reden:  omdat het iets opbrengt; al is het ook maar weer dat goede gevoel.

Kan dat niet makkelijker en onvoorwaardelijker? Jazeker wel. Zodra je beseft waar de hindernissen die jou beletten om meer liefde te ervaren uit bestaan, kunnen ze ook verdwijnen. En moeitelozer dan je denkt! Wat overblijft is wie je werkelijk bent. De liefde die je steeds elders zocht.

 

 

 

Liefde is wat overblijft als je gaat zien wie je werkelijk bent

De zienswijze heeft mij geraakt. Het is gemakkelijker geworden.

Rob den Haan

De inzichten uit deze Shift-dag kunnen leiden tot:

vrijheid

De behoefte aan controle over de ander en zijn/ haar gedrag valt weg. Waar je je eerder zo aan ergerde zie je niet eens meer, of laat je makkelijk los. De verschillen tussen jullie lijken nu eerder interessant dan irritant. Je ervaart  vrijheid in al je relaties.

Voldoening & verbondenheid

De verbinding met andere mensen ontstaat makkelijker en lijkt sterker dan ooit. Je leert de ander steeds opnieuw te ontmoeten en begrijpt hem of haar (en jezelf!) veel vaker en veel beter. Je kunt makkelijker en effectiever communiceren. Er is weer veel meer ruimte voor plezier en voldoening op alle vlakken van je leven.

(zelf)liefde

Je oordeelt minder, stelt minder eisen en krijgt tegelijkertijd meer van waar je altijd naar verlangde: de rustige ontspanning van liefde die IS. Zonder voorwaarden, eisen of ‘strings attached’. Wat zich nu aandient bekijk je met heel andere ogen waardoor liefde eerder een gegeven is dan iets at bereikt moet worden. 

In het voorjaar heb ik me 3 dagen ondergedompeld in de 3 principes en recentelijk heb ik de Materclass Relaties bijgewoond. Ik ben al een poosje op het spoor van de 3 principes  en kort samengevat geeft dat me inzichten die het leven makkelijker maken waardoor ik:
* De stap heb durven zetten om een eigen praktijk te starten;
* Hier stap voor stap mee aan het werk ben en me daarbij heel bewust ben wat mijn gedachten zijn zodat zodra ik stress ervaar ik hier minder lang last van heb;
* Op relationeel vlak rustiger ben geworden en me vrijer voel;
* Verdieping ervaar in de relaties (familie, vrienden, kennissen e.d.) die ik heb;
* Veel meer vrijheid ervaar op alle vlakken in mijn leven;
* Veel meer beleef in plaats van dat ik geleefd wordt.

En zo kan ik nog wel poosje doorgaan. Het leven wordt gewoon makkelijker als je met de drie principes in aanraking komt en er is geen weg meer terug!

Loes Huijer

LET OP! Deze Shift-dag is mogelijk anders dan je verwacht

Alhoewel het onze volledige intentie is om je te laten zien wat de ‘belemmering’ vormt voor een liefdevolle relatie gaan we een aantal dingen expliciet NIET doen.

Geen voorschriften

Geen therapie

Geen oefeningen

Wél: Inzicht in hoe jij liefde & verbondenheid  terugvindt

We gaan deze dag met elkaar in gesprek over hoe de 3 principes het leven vormgeven. Op een dieper niveau dan we in de podcast/radioshow kunnen doen, verwijzen we naar de bron van elke ervaring. Bespreken we samen hoe het komt dat je tegen bepaalde zaken aanloopt, onderzoeken we of het klopt wat je tot nu toe hebt aangenomen over hoe het leven werkt en faciliteren we jouw eigen nieuwe inzichten waardoor leven & liefde makkelijker worden. 

Ik ervaar iedere dag meer helderheid, inzicht en rust na het beleven van de shiftdag. FIJN!!!
Manja de Jagher

Grijp je kans!

Ga voor meer plezier, meer ontspanning, meer liefde!

Waar, wanneer & hoeveel?

De Live Shift-dag ‘Meer liefde’ vindt plaats op zondag 14 februari 2021 op onze eigen locatie in Soest* van 9.30 tot 16.30 uur.

Deelname aan deze Shift-dag kost € 119,- exclusief BTW (inclusief BTW: 143,99) per persoon. Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met iDeal (of Bancontact/MrCash als je in België woont). Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk per e-mail een factuur ontvangt én alle benodigde informatie voor de Shift-dag zelf.

Op je inschrijving is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Na deze 14 dagen is er geen mogelijkheid tot restitutie als je onverwacht verhinderd bent. Wel is het te allen tijde mogelijk om iemand anders in jouw plaats deel te laten nemen aan deze Shift-dag. Het enige dat we in dat geval van je vragen, is dat je de gegevens van je vervanger doorgeeft.

Zo super dat Linda en Angela de 3 principes naar Nederland hebben gebracht. Niet dat ze hier niet al waren [ze zijn altijd overal] maar meer dat we er hier ook meer van bewust kunnen zijn.
Volgde al jaren leraren uit het buitenland maar wordt er echt blij van dat ik prachtige voorbeelden en metaforen en verdieping kan vinden zo dicht bij huis. Ook niet te versmaden is het vleugje Hollandse nuchterheid en dat het lekker doorspekt is met de nodige humor.
Anita Brouwers

http://www.anitabrouwers.nl/

De training heeft me enorm geholpen. Mijn leven is er eenvoudiger en vrolijker van geworden.
Alina Smit

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, oprichters van Shift Academy. Voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. Als Slagersdochters groeiden wij op met het besef dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte.

Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met fijne yoga-lessen of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, ongeveer evenveel dingen hebben wij gezien als de oplossing om gelukkig te worden.

Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht te vinden is. En dat blijkt zo hilarisch simpel, dat het moeilijk te geloven is. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training.

Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk in de weg staat. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodenloze methode ;-).

Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij cliënten en organisaties om moeitelozer te leven én werken.

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door mee te doen aan de Shift-dag!

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P facilitator. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P facilitator. 

Heb je nog vragen?

Wij staan voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

 

*Meer liefde in welke vorm dan ook

Iedereen die zijn of haar relatie(s) wil verbeteren is van harte welkom: lesbisch, homo, transgender, bi, hetero, monogaam of poly-amoureus, net bij elkaar of al 50 jaar samen, single, getrouwd, samenwonend, LAT of verre-afstand-relatie…. er is altijd een mogelijkheid voor meer liefde!

Share This