rust in je hoofd

Een dag lang inzicht vergaren zodat je meer ontspannen werkt & leeft. Voor mensen die last hebben van een onrustig en vol hoofd. Zaterdag 9 maart 2019, 9.30 – 16.30 uur te Soest (max. 16 deelnemers)

Moeite met (in-) slapen?

Je ligt regelmatig ’s nachts wakker of kunt niet in slaap komen. Je hoofd maalt. Ondanks het boekje naast je bed waar je in schrijft wat je wakker houdt, blijven de gedachten komen. Je weet dat je leven fijner zou zijn als je zaken makkelijker van je af zou kunnen schudden… maar tot nu toe lukt dat niet. 

gebrek aan concen-tratie?

Duizend dingen razen door je hoofd. Je betrapt jezelf er regelmatig op dat je “mm-mm” antwoordt als iemand iets vertelt omdat je eigenlijk niet hebt geluisterd. Je kunt vijf bladzijden lezen in een boek zonder te weten waar het over gaat omdat je aan iets anders dacht.

mediteren helpt matig?

Misschien zit je dagelijks een uur te mediteren en vind je dat heerlijk. Maar zodra je het ‘echte’ leven instapt ben je die rust alweer kwijt. Of je wilt wel mediteren, maar ’t lukt niet omdat de gedachtenstroom in je hoofd niet te stoppen is. Die breinruis alleen ‘waarnemen’ lijkt ook niet te werken.

Ga voor inzicht in de menselijke ervaring

Zodat je vanzelf meer rust in je hoofd krijgt

Het lijkt wel of we massaal last hebben van een overvol hoofd.  En daar komt ook nog eens een niet aflatende en gigantische stroom aan nieuwe input bij vanuit de omgeving waarin we leven en de technologie die tot onze beschikking staat. Onze hersens zijn daar niet op gebouwd waardoor we onszelf snel verliezen in verschillende gedachtesporen. En dat is balen, want een leeg hoofd lijkt veel fijner te voelen en voor meer inspiratie te zorgen. Je werkt ook effectiever en meer in flow zonder al die gedachten. Talloze technieken en trainingen leren je hoe je rust in je hoofd krijgt. Waardoor het lijkt alsof dit een vaardigheid is die je onder de knie moet krijgen. Wat er op neer komt dat je er nog een taakje bij hebt: jezelf en je gedachten onder controle houden of wegduwen.
Wij, Angela & Linda, maken het leven graag makkelijker. Met minder te doen in plaats van meer. Dus geen extra opdrachten die je thuis moet gaan uitvoeren. Je neemt van deze Shiftdag dan ook niets mee naar huis. Het kan wel zijn dat je iets – of véél – achterlaat (al was het maar het idee dat het voor jou niet weggelegd is om een leger hoofd te hebben!) We laten je tijdens deze dag graag zien dat inzicht in hoe je als mens psychologisch functioneert het grootste verschil maakt als het gaat om werken en leven met een leger hoofd. Je hoeft alleen maar ontspannen te luisteren en te zien hoe dit systeem voor jou werkt en altijd al gewerkt heeft. Er is dus niets bij te leren of te doen, terwijl rust in je hoofd (en daarmee flow en inspiratie) vanzelf kan ontstaan. Hoe ontspannen is dat?
Ik had last van een hoofd met een enorme stroom van gedachten die vooral ’s nachts naar boven kwamen! Als het vliegwiel eenmaal begon te draaien was er geen stoppen meer aan! Toen kwam de Shift Academy op mijn pad…. Een fantastische, ontspannen en liefdevolle dag met Linda en Angela gaf mij mooie inzichten! Ik neem in ieder geval mijn gedachten niet meer mee het bed in en slaap fantastisch! Een echte aanrader! Ingrid

Hoeveel fijner zou jij leven en werken met rust in je hoofd?

%

%

%

%

Dat ligt voor je binnen handbereik zodra je ziet hoe het werkt!

Wat ons betreft zijn de inzichten die we tijdens deze Shiftdag met je delen, de ‘missing link’ in ons leven. Zij zijn de schakel waarmee je van veel piekeren en hard nadenken moeiteloos beweegt naar geïnspireerd en in flow werken. De schakel die ervoor zorgt dat je de kennis, kunde en kracht die je al in je hebt, optimaal kunt gebruiken doordat je jezelf niet langer verliest in eindeloze gedachtesporen.. Inzichten zorgen als vanzelf voor een leger hoofd. Wij zijn om. Doe je met ons mee?
De training heeft me enorm geholpen. Mijn leven is er eenvoudiger en vrolijker van geworden. Alina Smit

Na járen me met grote interesse verdiept te hebben in Boeddhisme en non- dualiteit, kwam ik jullie site tegen. Dit kon wel eens de kers op de taart zijn! Vele overeenkomsten en vanuit een “andere” invalshoek  bekeken. De doorbraak voelde dichtbij en heb me ingeschreven voor jullie training. Dit had ik precies nodig! Zo leuk, toegankelijk en helder gebracht. Eindelijk komt de helderheid echt bij me binnen en elke keer meer. Ik zie nu vanuit een veel breder perspectief. Mijn grote zoektocht naar willen weten waar het in dit leven over gaat is ten einde gekomen. Wat een rust! De grote valkuil was de gedetailleerdheid waarmee ik te werk ging. Carla Hoeijmakers

Ga voor een leger hoofd

 zodat je weer & meer geniet

De inzichten uit deze shiftdag leiden tot:

Meer ontspannen en genieten

Rust in je hoofd betekent ontspanning middenin al je bezigheden. Of het nu op je werk is of thuis. Zonder zorgen over wat er allemaal nog meer moet gebeuren. Het echte wezenlijke genieten van wat je doet kan beginnen.

leven en werken in flow

Doordat je minder snel afgeleid bent door storende gedachten, rond je taken veel sneller af. Je bepaalt bijna gedachteloos wat eerst af moet en wat kan wachten. Leven en werken gebeurt in een veel ‘natuurlijker’ ritme.

helderheid & frisse ideeën

Er buitelt minder door je hoofd en er blijft minder ‘hangen’. Het is veel makkelijker om zaken naast je neer te leggen die belangrijk lijken maar het niet zijn. Waardoor er rust en helderheid ontstaat en daarmee meer ruimte voor inspiratie en splinternieuwe ideeën!
Zo super dat Linda en Angela de 3 principes naar Nederland hebben gebracht. Niet dat ze hier niet al waren [ze zijn altijd overal] maar meer dat we er hier ook meer van bewust kunnen zijn.
Volgde al jaren leraren uit het buitenland maar wordt er echt blij van dat ik prachtige voorbeelden en metaforen en verdieping kan vinden zo dicht bij huis. Ook niet te versmaden is het vleugje Hollandse nuchterheid en dat het lekker doorspekt is met de nodige humor.
Anita Brouwers

http://www.anitabrouwers.nl/

Ik ervaar iedere dag meer helderheid, inzicht en rust na het beleven van de shiftdag. FIJN!!! Manja de Jagher

LET OP! Deze shiftdag is mogelijk anders dan je verwacht

Alhoewel het onze volledige intentie is om je te laten zien wat ervoor zorgt dat je een leger hoofd krijgt, gaan we een aantal dingen expliciet NIET doen.

Geen Mindfulness

Geen Meditatie

Geen time-management

Wél: Inzicht in hoe jij met  kunt leven & werken met meer rust in je hoofd

Ik had last van een overvol hoofd met een ongelooflijke stroom aan gedachten die ik moeilijk kon stoppen en die regelmatig zoveel energie van mij vroeg dat ik niet toe kwam aan andere zaken. Wat dan weer extra stress veroorzaakte. Nu kan ik gewoon met iets anders aan de slag gaan waardoor ook mijn energie weer toeneemt en waardoor ik beter en geconcentreerd met zaken bezig kan zijn. Diana van der Hoek

Verkoopversneller.nl

Ik ervaarde een hoofd vol gedachten die mij tegenhouden, belemmeren te doen wat ik nu wil of moet doen. Na de training kan ik me beter focussen op het nu en ben ik meer ontspannen! Barbara Martinus

Quali-Tijd Personal Branding

Waar, wanneer & hoeveel?

De Live Shiftdag Rust in je Hoofd vindt plaats op zaterdag 9 maart 2019 op onze eigen locatie in Soest van 9.30 tot 16.30 uur. We willen de investering een no-brainer voor je maken omdat we weten hoeveel fijner deze inzichten je leven kunnen maken. Zodat geld in elk geval geen excuus kan zijn om weg te blijven ;-). Deelname aan deze Shiftdag kost € 119,- exclusief BTW (inclusief BTW: € 143,99). Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met iDeal. Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een factuur ontvangt per e-mail ontvangt én alle benodigde informatie voor de Shiftdag zelf.
Voorheen zocht ik verklaringen voor mijn negatieve/angstige gevoelens en gedachten. Ik zocht de oorzaak in mijn jeugd of buiten mijzelf. Dacht dat ik er hard aan moest werken om ervoor te zorgen dat ik die gevoelens niet meer had. Dat er iets mis was met mij, dat ik een “stoornis” had. Ik heb meerdere therapieën gevolgd, onder hypnose geweest, talloze zelfhulpboeken gelezen en uren gemediteerd. Sinds ik kennis heb gemaakt met de 3 principes is dit allemaal overbodig geworden. Door dit inzicht heb ik mij de afgelopen maanden gelukkiger gevoeld als in de 5 jaar hiervoor. De 3 principes hebben mij meer gegeven dan alle therapieën bij elkaar. Bedankt Linda en Angela! Hopelijk komen nog veel meer mensen te weten van de 3 principes! Sarah K.

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, oprichters van Shift Academy. Voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. Als Slagersdochters groeiden wij op met het besef dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte. Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met fijne yoga-lessen of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, ongeveer evenveel dingen hebben wij gezien als de oplossing om gelukkig te worden. Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht vandaan komt. En dat blijkt zo hilarisch simpel, dat het moeilijk te geloven is. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training. Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk in de weg staat. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodenloze methode ;-). Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij cliënten en organisaties om moeitelozer te leven én werken. Hieronder stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door mee te doen aan de Shiftdag!

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Heb je nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl
Share This