Podcast Geluk in de aanbieding

Meer ontspannen, meer genieten, meer vrijheid door inzicht in de 3 principes!

Elke week presenteren Linda Spaanbroek & Angela Mastwijk de internet-radioshow “De Slagersdochters – Geluk in de aanbieding!”. Dit zijn de meest recente afleveringen: 

 

Radioshow 15/2/2023: Omgaan met je hooggevoelige kind
Radioshow 15/2/2023: Omgaan met je hooggevoelige kind

Er lijken kinderen te zijn die wat moeilijker functioneren op school, binnen het gezin of andere sociale omstandigheden. Soms wordt er geconstateerd dat zo’n kind hooggevoelig is en volgt de vraag: hoe gaan we daarmee om? De Slagersdochters houden niet van labelen,...

Lees meer
Radioshow 22/2/2023: Stress de baas
Radioshow 22/2/2023: Stress de baas

Veel mensen ervaren stress en er lijken minstens evenveel mensen die je van goede adviezen kunnen voorzien om er weer vanaf te komen. Deze uitzending kijken De Slagersdochters naar de risico’s van stress, de adviezen die er in de regel gegeven worden om er weer vanaf...

Lees meer
Radioshow 8/2/2023: Psychologie versus de 3 Principes
Radioshow 8/2/2023: Psychologie versus de 3 Principes

De 3 principes lijken een psychologische methode en er zijn op het oog ook overeenkomsten met bijvoorbeeld Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance & Commitment Therapy (ACT) of Mindfulness. Toch zijn er grote verschillen waardoor dieper inzicht in de 3...

Lees meer
Radioshow 1/2/2023: Hoe houd je hoop?
Radioshow 1/2/2023: Hoe houd je hoop?

Hoop lijkt een fijn en behulpzaam idee. Want met hoop kun je volhouden, lijkt er licht aan het einde van de donkere tunnel te zijn en het idee dat dit – wat hier en nu zo verschrikkelijk is of voelt – voorbij zal gaan. Dat het goed komt. Binnen de wereldwijde 3...

Lees meer
Radioshow 25/1/2023: Jezelf serieus nemen
Radioshow 25/1/2023: Jezelf serieus nemen

Hij kreeg van zijn collega’s te horen dat hij wel een beetje speelser mag zijn. Dat hij de zaken en zichzelf minder serieus moet nemen. Wat dan nog niet zo makkelijk lijkt want hoe neem je iets minder serieus als het er hartstikke belangrijk voor je uitziet? Zonder...

Lees meer
Radioshow 18/1/2023: Het zijn de kleine dingen
Radioshow 18/1/2023: Het zijn de kleine dingen

Natuurlijk hopen we allemaal stiekem op een enorme shift, een allesveranderend inzicht, een verlichtingservaring die zijn weerga niet kent. Maar zou het kunnen zijn dat groeiend inzicht juist te merken is in die kleine, dagelijkse dingen?

Lees meer
Radioshow 11/1/2023: 3 principes & hands-off learning
Radioshow 11/1/2023: 3 principes & hands-off learning

Als er iets te leren valt of te leren lijkt, gaan we meestal hard aan de slag. We monitoren onze vooruitgang en stellen bij waar het nog niet ‘goed’ gaat. Hands on. Zo kan het ook gaan bij het ontdekken van de 3 principes. Er is zoveel te leren, te luisteren, te...

Lees meer
Radioshow 21/12/2022: Ik erger me kapot
Radioshow 21/12/2022: Ik erger me kapot

De één heeft er meer last van dan de ander maar wij vermoeden zomaar dat het voor de meeste mensen een herkenbare emotie is: je ergeren. Aan een situatie, aan gedrag van een ander of soms zelfs aan jezelf. Het kan voelen alsof de ergernis je overneemt of overgaat in...

Lees meer

Alle podcast afleveringen hebben inzicht in de 3 principes van Sydney Banks als uitgangspunt. Je zult merken dat door regelmatig te luisteren en je eigen inzicht in die 3 principes te krijgen, het leven makkelijker wordt. Ongeacht waar je nu meer worstelt of welke dilemma’s je ervaart. Linda & Angela maken luchtig wat nu zwaar lijkt, vrolijk wat er nu vreselijk uitziet en fris wat onder een dikke laag stof lag. Zonder methode, zonder ingewikkelde stappen of zware processen… inzicht in de 3 principes (of 3 principles) van Sydney Banks blijkt het enige dat nodig is om een heel nieuwe ervaring van het leven te hebben! 

Podcast

Alle afleveringen sinds 2015, ook die destijds live via internetradio werden uitgezonden, zijn gratis voor je beschikbaar als podcast.

Reacties van luisteraars

“De lichtheid, humor en diepgang zijn heerlijk!”
Erna

“Ik luister elke week met heel veel plezier naar jullie. Het is heel erg leerzaam en plezierig.”
Lidia

“Heerlijke nuchtere inkijk in de gedachtenwereld. Ik heb er zeker wat aan en luister regelmatig, ook de ‘oude’ uitzendingen.”

“Leuk, creatief en vernieuwend! Scherp met mooie humor. Geluid is prima (als dat niet zo is, ligt dat aan je telefoon; je moet een vegetarische variant hebben?)”

“Complimenten voor jullie radioshow, ik vind het erg leuk om jullie inzichten te horen. Het helpt me ook iedere keer weer de juiste relativering in te steken en niet zo serieus naar mijn gedachten te luisteren.”

“Luister er vaak naar en geef door van het bestaan van deze podcast. Zeer leerzaam”

“Wil jullie bedanken. Gedurende de crisis met mijn man heb ik urenlang ’s nachts naar jullie podcast geluisterd. Ik werd er kalm en hoopvol van.”

“Door mijn lieve vrouw ben ik aanraking gekomen met de 3 Principles. Zoekend naar meer meer meer kwamen we op jullie podcasts en jawel: we zijn aan het ‘bingen’! Heer-lijk. Puur genieten. Erg bedankt daarvoor.”

“Een echte aanrader (5 sterren) ”
Tineke van W.

“Ik luister al een tijdje via de Podcast jullie radio-uitzending. Heel inspirerend en verhelderend! Fijn dat jullie dit doen ?”
Ilse Ruijters

“Deze podcast is een mooie aanvulling op het Engelse aanbod op het gebied van de Three Principles. Ik vind het erg fijn om de concepten (en het praktische geouwehoer want zweverig is het geenszins) in mijn eigen taal te horen, dat verdiept mijn inzicht weer verder. Iedereen die echt minder drama in zijn leven wil, en bereid is zijn eigen gedachten daarvoor wat minder serieus te nemen, raad ik deze podcast aan.”

‘geluk in de aanbieding’ wordt gepresenteerd door Linda Spaanbroek & Angela Mastwijk

Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk presenteren elke week een nieuwe podcast als De Slagersdochters. Zij geven je een kijkje achter de toonbank van de menselijke ervaring; hoe werkt het daar nu echt? en fileren met liefde jouw leven. Luister en leer hoe je geluk, inspiratie, ontspanning, creativiteit en vrijheid van binnenuit komen. De Slagersdochters delen inzicht in de 3 principes, een paradigma dat alles anders maakt terwijl er niets verandert. Het gevolg? Inzicht in de 3 principes zorgt voor rust, ontspanning, meer genieten, meer verbinding en meer gemak… kortom: leven & werken worden er makkelijk van! 

Hidden Content
Share This