Shift in Opvoeding

Omdat opvoeden altijd makkelijker mag!

Deze pagina is jouw ‘portal’ naar moeitelozer opvoeden. Opvoeden zonder stress en gedoe is absoluut mogelijk. Je kunt bij ons terecht als je je zorgen maakt over je kind of af wilt van de ruzies. Ook als jouw zorgen gaan over zaken die uit de hand zijn gelopen of dreigen te lopen, zoals een eetstoornis (anorexia, boulimia, binge-eating, orthorexia), automutilatie of depressie. Laat ons jou helpen om je kind effectiever en moeitelozer te helpen een evenwichtige volwassene te worden.

Onderaan deze pagina vind je een link naar onze blogs in het kader van opvoeden. Wil je onze hulp bij het moeitelozer maken van de opvoeding van je kind(eren) en het verdiepen van je relatie met hen? Dat kan! Direct hieronder lees je meer over onze dienstverlening.

Online training Anders omgaan met eetstoornissen

Frisse inzichten voor de begeleiding van kinderen met een eetstoornis. Een online training waarin je leert volgens welke principes ieder mens functioneert. Je leert hoe deze inzichten jou kunnen helpen in het kader van de eetstoornis van je kind en hoop bieden op een alternatieve oplossing die in de praktijk zeer effectief is gebleken.

Persoonlijke coaching en mentoring

Ervaar je een groot probleem in je opvoeden of je relatie(s) met je kind(eren) waar je al tijden geen oplossing voor kunt vinden? Of vind je opvoeden maar ingewikkeld, terwijl je het gevoel hebt dat het toch makkelijker moet kunnen. Wij zijn dat met je eens. Daarom bieden we je naast onze live en online trainingen ook persoonlijke coaching en mentoring aan. 

Opvoeding in blogjes

Radioshow 9/11/2022: Ben je een product van je opvoeding?

Radioshow 9/11/2022: Ben je een product van je opvoeding?

Het lijkt een logische opvatting: “Je opvoeding bepaalt hoe je bent en wie je bent, dat kun je niet uitvlakken.” Wat fijn is als je nu helemaal lekker in je vel zit en fluitend door het leven gaat en dat toeschrijft aan je jeugd. Maar als je jeugd niet zo fijn was of...

Lees meer
Radioshow 19/10/2022: Je leven vormgeven

Radioshow 19/10/2022: Je leven vormgeven

Kinderen en jongeren krijgen het tegenwoordig al vroeg te horen, de woorden “je moet je leven vormgeven”. Misschien niet altijd zo letterlijk. Soms in de vorm van “je moet een goede studie kiezen zodat je een goede baan krijgt” of iets wat daar op lijkt. Ook als...

Lees meer
Gedachtentreintjes uitspreken

Gedachtentreintjes uitspreken

Het kan voorkomen dat we iets zeggen en dat ook gelijk willen verklaren. Zodat het voor de ander duidelijk is waar onze uitspraak vandaan komt, en welke gedachtentreintjes erbij horen. Is dit nodig? Of kunnen we gewoon spreken zonder die gedachten erbij te halen?

Lees meer
Share This