moeiteloos opvoeden

3 Principles en pubers; (hoe) werkt dat? Het leven met en voor een puber kan makkelijker dan je denkt. Kom een dag lang inzicht vergaren waarmee de verbinding met puber(s) verbetert en je weer lekker samen leeft. Zelfs (of juist!) als je je regelmatig grote zorgen maakt over de toekomst.

13 april 2018, 9.30 – 16.30 uur te Soest

Leer wat jij als opvoeder anders kan doen

niet langer touwtrekken met je puber

Kopzorgen over de toekomst?

Je ligt letterlijk wakker over het gedrag en de toekomst van je nageslacht. Misschien met grote twijfels over het pad waarop je puber zich begeeft. Misschien omdat je niet weet hoe je de zaken moet aanpakken of hoe je (weer) verbinding met hem of haar krijgt.

mislukt als ouder?

Het leek je zo leuk als je kinderen wat groter en mondiger zouden zijn. Maar nu merk je dat je je vaak ergert en/of wenste dat ze weer klein waren. Je vind jezelf regelmatig schreeuwend terug tegenover een al even boze puber. Je wilt van ze houden maar soms is dat zo lastig…

Een groot (moeizaam) probleem?

Het lijkt (heel erg) mis te gaan met je schoolkind/puber en je komt er via de reguliere weg niet uit. School, GGZ of jeugdzorg geven slechts matige ondersteuning. Je weet dat er een oplossing moet zijn maar kan die tot je grote frustratie niet vinden.

Het mag ook makkelijk

Vind de rust terug in je gezin

Opvoeden, en dan vooral van pubers, is omgeven met het idee dat je enorm veel schade kan berokkenen als je het fout doet.  Boeken vol zijn er geschreven over die ingewikkelde puberbreinen en je kunt geen tijdschrift openslaan of de opvoedtips vliegen je om de oren.

Tegelijkertijd zijn er steeds meer kinderen die op enig moment in hun leven een label krijgen omdat er iets ‘mis’ met hen is. Wat extra inzet van jou als ouder vraagt om dit kind op het ‘rechte pad te houden’.

Maar ondertussen heb je zelf ook nog een leven. Wil je een fijne relatie met je partner onderhouden en wellicht ook een carrière opbouwen terwijl je ondertussen je hulpbehoevende ouders bijstaat.

Wij, Linda & Angela, hebben ervaren dat de opvoeddogma’s waar wij als ouders aan probeerden te voldoen, niet werkten. De labels, de regels en de ‘omdat-het-nu-eenmaal-zo-hoort’s bleken onze kinderen niet gelukkig te maken.

Wij hebben ervaren dat het gedrag van onze kinderen sterk wordt beïnvloed door hoe wij als ouder in ons vel zitten. Wat wij (onbewust) denken, vinden en willen controleren, heeft direct weerslag op het gedrag van ons kind. En ja, soms leidde dat tot een label, soms alleen tot grote heibel.

Zodra wij gingen zien dat wij de sleutel waren tot de oplossing van de opvoedingsproblemen (niet omdat we ‘slechte ouders’ waren maar omdat we hier en daar een inzicht misten), werd alles anders. Makkelijker. Meer ontspannen. ‘Gezonder’.

Jouw inzichten veranderen de opvoeding

Jij hebt de sleutel tot het welzijn van je kind

De training heeft me enorm geholpen. Mijn leven is er eenvoudiger en vrolijker van geworden. Alina Smit

De inzichten uit deze Masterclass leiden tot:

genieten van je puber

De rust is weergekeerd in je gezin. Natuurlijk zijn er nog ‘momentjes’ maar steeds vaker kun je ontspannen toekijken hoe je kind volwassen wordt zonder de angst dat er elk ogenblik iets mis kan gaan.

verbeterde relatie

De verbinding met je kind(eren) is sterker dan ooit. Wat onmiddelijk zijn positieve weerslag heeft op de relatie met de andere ouder en je liefdesrelatie. Je kunt vrijlaten én in verbinding blijven waardoor iedereen zich lekkerder voelt.

Rust in je hoofd

Je maakt je veel minder zorgen over je puber omdat je helder ziet wat er nodig is en wat niet. Daardoor is er weer ruimte voor inspiratie en plezier. Je kunt beslissingen nemen zonder daarvoor ‘deskundigen’ nodig te hebben. Niet langer draait alles om je kind – je komt weer toe aan jezelf!

Nogmaals heel erg bedankt voor de waardevolle dag van gisteren. Ik hoopte dat jullie masterclass me zou helpen om de stress rondom het avondeten op te lossen. En direct dezelfde avond ging het eten prima! Ze hebben alles lekker opgegeten maar vooral de energie was anders. ’s Avonds ontstond een prachtig gesprek met mijn zoon over de inzichten die gedurende de masterclass ter sprake waren gekomen. Ik voelde zo’n diepe verbinding tussen ons, bij elk inzicht dat hij had, begon hij helemaal te stralen en gaf hij mij een dikke knuffel!

Nicole Makker

http://lifechangingbusiness.nl

 

LET OP! Deze Masterclass is mogelijk anders dan je verwacht

Alhoewel het onze volledige intentie is om je te laten zien wat maakt dat je moeiteloos kunt opvoeden, gaan we een aantal dingen expliciet NIET doen.

Geen opvoedtips

 

Geen labels plakken

 

Geen therapie

 

Wél: Inzicht in hoe jij met kalmte & enthousiasme kunt opvoeden

Grijp je kans!

Ga voor meer ontspannen opvoeden!

Waar, wanneer & hoeveel?

De Live Masterclass Moeiteloos Opvoeden vindt plaats op vrijdag 13 april op onze eigen locatie in Soest van 9.30 tot 16.30 uur.

Een dag als dit is eigenlijk onbetaalbaar als je ziet wat het je op gaat brengen. € 1.500 zou nog een koopje zijn. Maar… we weten ook dat het lastig kan zijn te investeren in iets dat zo nieuw is als dit. Daarom willen we de investering een no-brainer voor je maken. Zodat geld in elk geval geen excuus kan zijn om moeitelozer op te voeden ;-).

Deelname aan deze Masterclass is slechts € 119,- exclusief BTW (inclusief BTW: 143,99). Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met iDeal. Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een factuur ontvangt per e-mail ontvangt én alle benodigde informatie voor de Masterclass zelf.

Op je inschrijving is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Na deze 14 dagen is er geen mogelijkheid tot restitutie als je onverwacht verhinderd bent. Wel is het te allen tijde mogelijk om iemand anders in jouw plaats deel te laten nemen aan deze Masterclass. Het enige dat we in dat geval van je vragen, is dat je de gegevens van je vervanger doorgeeft.

Zo super dat Linda en Angela de 3 principes naar Nederland hebben gebracht. Niet dat ze hier niet al waren [ze zijn altijd overal] maar meer dat we er hier ook meer van bewust kunnen zijn.
 
Volgde al jaren leraren uit het buitenland maar wordt er echt blij van dat ik prachtige voorbeelden en metaforen en verdieping kan vinden zo dicht bij huis. Ook niet te versmaden is het vleugje Hollandse nuchterheid en dat het lekker doorspekt is met de nodige humor.
Anita Brouwers

http://www.anitabrouwers.nl/

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, oprichters van Shift Academy. Voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. Als Slagersdochters groeiden wij op met het besef dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte.

Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met fijne yoga-lessen of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, ongeveer evenveel dingen hebben wij gezien als de oplossing om gelukkig te worden.

Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht vandaan komt. En dat blijkt zo hilarisch simpel, dat het moeilijk te geloven is. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training.

Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk in de weg staat. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodenloze methode ;-).

Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij cliënten en organisaties om moeitelozer te leven én werken.

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door mee te doen aan de MasterClass!

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Heb je nog vragen?

Wij staan voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Share This