Shiftdag ‘Minder Stress’

Een dag lang praten we over inzichten die ertoe kunnen leiden dat je  makkelijker en meer ontspannen leeft. Zelfs (of juist!) als je veel stressvolle situaties in je leven hebt.

 18 juni 2021  van 9.30 tot 16.30 uur

Slapeloze nachten?

Je ligt regelmatig ’s nachts wakker of kunt niet in slaap komen. Je hoofd maalt. Misschien heb je buikpijn of een soort ademnood omdat je ergens het idee hebt dat er iets mis kan gaan.

Teveel dat af moet?

Je hebt enorm veel op je bordje liggen. En het moet eigenlijk allemaal af want anders raak je je baan kwijt of kun je je hypotheek niet meer betalen. De druk is dus hoog.

Een groot probleem?

Er is iets heel erg mis met je kind. Of je partner gaat vreemd. Of er hangt ontslag boven je hoofd. Wat het ook is – het is een groot probleem dat je enorme stress oplevert.

Leer hoe je stress vermindert

Blijvend meer ontspannen in het leven staan

Stress is een bekend fenomeen en gespreksonderwerp. Het dreigt volksziekte nummer 1 te worden. Natuurlijk zijn er inmiddels talloze technieken en trainingen die jou leren met stress om te gaan of er vanaf te komen. Die kunnen allemaal helpen, maar vaak betekent het extra werk en is het maar tijdelijk effectief. Inzicht in de werking van de menselijke ervaring kan een fundamenteel verschil maken. Ongeacht je omstandigheden of ‘aanleg’ is ontspannen en makkelijk(er) leven mogelijk.

Als voormalig stresskippen willen wij, Linda & Angela, je tijdens deze dag graag laten zien dat je fris, fruitig en zen kunt blijven als de druk lijkt op te lopen – en waar je als vanzelf ontspanning vindt als je onverhoopt toch door stress wordt overvallen. De inzichten die we met je zullen delen hebben er voor gezorgd dat:

  • Wij zelden stress ervaren (terwijl er nog steeds dingen ‘mis’ gaan in ons leven)
  • We nooit meer ‘s nachts wakker liggen met een onbestemde angst voor alles wat er mis kan gaan.
  • Tegenvallers even weinig impact hebben als de constatering “Goh, het brood is beschimmeld”. En dat terwijl het enthousiasme om door te gaan, blijft.

Voorheen zocht ik verklaringen voor mijn negatieve/angstige gevoelens en gedachten. Ik zocht de oorzaak in mijn jeugd of buiten mijzelf. Dacht dat ik er hard aan moest werken om ervoor te zorgen dat ik die gevoelens niet meer had. Dat er iets mis was met mij, dat ik een “stoornis” had. Ik heb meerdere therapieën gevolgd, onder hypnose geweest, talloze zelfhulpboeken gelezen en uren gemediteerd. Sinds ik kennis heb gemaakt met de 3 principes is dit allemaal overbodig geworden. Door dit inzicht heb ik mij de afgelopen maanden gelukkiger gevoeld als in de 5 jaar hiervoor. De 3 principes hebben mij meer gegeven dan alle therapieën bij elkaar. Bedankt Linda en Angela! Hopelijk komen nog veel meer mensen te weten van de 3 principes!

Sarah K.

De zienswijze heeft mij geraakt. Het is gemakkelijker geworden.

Rob den Haan

Hoeveel procent minder stress wil jij?

%

%

%

%

meer ontspanning ligt  binnen handbereik!

Wat ons betreft zijn de inzichten die we tijdens deze Shift-retraite-dag met je delen, de ‘missing link’; de schakel waarmee je van voortjagen & streven overstapt naar geïnspireerd doelen bereiken. De schakel die ervoor zorgt dat omstandigheden die je eerder als stressvol bestempelde minder invloed op je hebben. Het is de schakel waarmee er vrij baan gegeven wordt aan de kennis, kunde en kracht die je al in je hebt. Wij zijn om. Doe je met ons mee?

het is tijd voor een shift!

Ga voor meer plezier, meer genieten, meer ontspannen leven!

Ik ervaar iedere dag meer helderheid, inzicht en rust na het beleven van de shiftdag. FIJN!!!

Manja de Jagher

De 3P’s hebben voor mij al veel veranderd, ik voel me al veel minder gestrest en angstig. Daar ben ik super blij mee.

Gerda van der Zande

De inzichten uit deze Shift-dag leiden tot:

Meer genieten

Je ontdekt de belangrijkste factor waardoor stress ongewild altijd erger is dan nodig.

Minder stress-klachten

Je slaapt weer. Zonder daar uren voor te hoeven mediteren of een jarenlange therapie te ondergaan.

Rust in je hoofd

Ook buiten het wekend en de vakanties! Zodat er meer ruimte komt voor inspiratie, plezier en wezenlijk contact met de mensen om je heen.

Na járen me met grote interesse verdiept te hebben in Boeddhisme en non- dualiteit, kwam ik jullie site tegen. Dit kon wel eens de kers op de taart zijn! Vele overeenkomsten en vanuit een “andere” invalshoek  bekeken. De doorbraak voelde dichtbij en heb me ingeschreven voor jullie training. Dit had ik precies nodig! Zo leuk, toegankelijk en helder gebracht. Eindelijk komt de helderheid echt bij me binnen en elke keer meer. Ik zie nu vanuit een veel breder perspectief. Mijn grote zoektocht naar willen weten waar het in dit leven over gaat is ten einde gekomen. Wat een rust! De grote valkuil was de gedetailleerdheid waarmee ik te werk ging.

Carla Hoeijmakers

LET OP! Deze dag verloopt mogelijk anders dan je verwacht

Alhoewel het onze volledige intentie is om je te laten zien wat maakt dat je met kalmte én enthousiasme kunt leven en werken, gaan we een aantal dingen expliciet NIET doen.

Geen Mindfulness

Geen Meditatie

Geen oefeningen om denkpatronen te wijzingen

Wél: Inzicht in hoe jij met rust & enthousiasme kunt leven & werken

Via Libelle ontdekte ik het, En dat was een goede zet. Een eye-opener echt waar, Energie, ervaren, denken het hoort bij elkaar. Shiftdag ‘Minder stress’ gevolgd met Linda en Angela erbij, En alle principes van Shift Academy op een rij. Ik zou zeggen: lees erover en luister ernaar, Dan ga je moeitelozer leven echt waar.

Nelie van de Groep

Servicemedewerker

Ik ervaarde een hoofd vol gedachten die mij tegenhouden, belemmeren te doen wat ik nu wil of moet doen. Na de training kan ik me beter focussen op het nu en ben ik meer ontspannen!

Barbara Martinus

Quali-Tijd Personal Branding

Waar, wanneer & hoeveel?

De Live Shiftdag Minder Stress vindt plaats op vrijdag 18 juni 2021 van 9.30 tot 16.30 uur op onze eigen locatie in Soest*. Kosten voor deelname aan deze Shiftdag bedragen € 145,- inclusief BTW (exclusief BTW: € 119,83). Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met iDeal (of MrCash/Bancontact als je in België woont). Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een factuur ontvangt per e-mail ontvangt én alle benodigde informatie voor de dag zelf.

Op je inschrijving is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Na deze 14 dagen is er geen mogelijkheid tot restitutie als je onverwacht verhinderd bent. Wel is het te allen tijde mogelijk om iemand anders in jouw plaats deel te laten nemen. Het enige wat we in dat geval van je vragen, is dat je de gegevens van je vervanger doorgeeft.

* We behouden ons het recht voor om live bijeenkomsten om te zetten naar online bijeenkomsten in die gevallen dat door overheidsmaatregelen samenkomsten verboden zijn.

Ik had last van een overvol hoofd met een ongelooflijke stroom aan gedachten die ik moeilijk kon stoppen en die regelmatig zoveel energie van mij vroeg dat ik niet toe kwam aan andere zaken. Wat dan weer extra stress veroorzaakte.  Nu kan ik gewoon met iets anders aan de slag gaan waardoor ook mijn energie weer toeneemt en waardoor ik beter en geconcentreerd met zaken bezig kan zijn.

Diana van der Hoek

Verkoopversneller.nl

Ik had last van een hoofd met een enorme stroom van gedachten die vooral ’s nachts naar boven kwamen! Als het vliegwiel eenmaal begon te draaien was er geen stoppen meer aan! Toen kwam de Shift Academy op mijn pad…. Een fantastische, ontspannen en liefdevolle dag “Minder stress” met Linda en Angela gaf mij mooie inzichten! Ik neem in ieder geval mijn gedachten niet meer mee het bed in en slaap fantastisch! Een echte aanrader!

Ingrid

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, oprichters van Shift Academy. Voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. Als Slagersdochters groeiden op met het idee dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte. Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met psychologische trajecten en spirituele zoektochten of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, zoveel dingen hebben wij gezien en geprobeerd als manieren om gelukkig te worden. Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht te vinden is. En dat blijkt hilarisch eenvoudig. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training. Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk in de weg staat. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodeloze methode ;-). Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij cliënten en organisaties om moeitelozer te leven én werken. Hieronder stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door mee te doen aan de Shiftdag!

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Heb je nog vragen?

We staan voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Share This