Meer liefde in je relatie

 

Een dag lang praten we over hoe en waar je moeiteloos de liefde in je relatie terugvindt. Nieuwe inzichten zorgen ervoor dat je elkaar weer met een frisse blik kunt bekijken. En wie weet worden ook andere relaties er beter op!

Zondag 14 februari 2021, 9.30 – 16.30 uur te Soest* (max. 16 deelnemers)

zijn er (te) veel dagelijkse ergernissen?

Jullie houden van elkaar, maar…Hij houdt zich niet aan afspraken. Zij is nooit thuis. Hij ergert zich aan haar rondslingerende troep. Zij vindt dat hij wel wat meer begrip voor haar mag hebben. Jullie ideeën over de opvoeding liggen mijlenver uit elkaar. Kortom; er zijn veel kleine en grote ergernissen.

Je hebt 't best leuk, maar er mist iets?

Het leven samen is comfortabel. Er zijn geen grote problemen maar je leeft een beetje langs elkaar heen. Of als broer en zus. En je vermoedt dat dát niet de bedoeling kan zijn. Je mist de spanning, nieuwsgierigheid (en de seks!) van ’t begin van jullie relatie.

Vecht je elkaar vaak de tent uit?

Er is een terugkerend struikelblok of probleem dat maar blijft opspelen. Af en toe (of vaak) zijn er grote ruzies met steeds dezelfde verwijten over en weer. Je komt er samen niet uit. Dit gedoe kleurt je hele relatie en eigenlijk lijkt een scheiding de enige optie. Dan ben je er maar vanaf.

Leer hoe en waar jullie de liefde terugvinden

zodat je met een frisse blik
en in verbinding verder kunt

In klassieke relatietherapie wordt er van uit gegaan dat een relatie verslechtert door onderliggende problemen die moeten worden opgelost. Dus wordt er gegraven in het verleden en moet je pijnlijke momenten opnieuw beleven. Alle ellende mag nog een keer omhoog komen met het idee dat daar een oplossing in te vinden is.

Dat lijkt totaal plausibel, ware het niet dat dergelijke therapie is gebaseerd op een fundamentele fout. Klassieke therapie gaat er namelijk van uit dat het WAAR is wat je zegt, ervaart en voelt. En dat je moet werken aan (andere) gedachten, gevoelens en gedrag.

Dit gaat echter volledig voorbij aan de onderliggende wetmatigheid van de werking van onze psyche: alle emoties worden veroorzaakt door (soms diep verborgen) onzekere gedachten. Die zorgen ervoor dat het ervaren van verbondenheid uitermate lastig is en ruzies snel opvlammen, waarvan we de schuld bij de ander leggen of een onveranderlijke eigenschap in onszelf aanwijzen als oorzaak.

Het enige wat je nodig hebt om dit patroon te doorbreken, is inzicht in hoe wij als mensen écht in elkaar zitten. Doorzie je eenmaal hoe elke ervaring gecreëerd wordt, dan herken je ook wat er bij je partner plaatsvindt. En zul je een heel ander uitgangspunt hebben, andere emoties ervaren en helderheid krijgen waar nu vooral verwarring heerst.

Het is hierbij onnodig om te graven in die onzekerheden of onderliggende oud-zeer patronen. Die vallen weg, net als de rancune en pijn van oude incidenten tussen jou en je partner. Wat blijft (of terugkomt) is een onderlinge warmte en eerlijke liefde die niet langer gebaseerd is op onzekerheden maar op innerlijke kracht.

Wij, Linda & Angela, vinden relaties één van de leukste onderwerpen om mee aan de slag te gaan. Omdat we zelf verschillende keren goed op ons gezicht zijn gegaan in en met relaties. En we vervolgens ook hebben ervaren hoe moeiteloos je samen kunt zijn als je inziet hoe het werkt.

Bovendien hebben deze inzichten ervoor gezorgd dat niet alleen de relatie met onze partners, maar ook die met kinderen en vrienden veel positiever voelen. Er is meer rust, ruimte en verbondenheid…

Zodra wij zagen dat wij de sleutel in handen hadden tot de oplossing van relatieproblemen, werd alles anders. Makkelijker. Meer ontspannen. Liefdevoller. ‘Gezonder’.

De zienswijze heeft mij geraakt. Het is gemakkelijker geworden.

Rob den Haan

Jouw inzichten veranderen de relatie

Jij hebt de sleutel waarmee je relatie(s) transformeert

De inzichten uit deze Shift-dag kunnen leiden tot:

vrijheid

De behoefte aan controle over de ander en zijn/ haar gedrag valt weg. Waar je je eerder zo aan ergerde zie je niet eens meer, of laat je makkelijk los. De verschillen tussen jullie lijken nu eerder interessant dan irritant. Je ervaart  vrijheid in je relatie

verbondenheid

De verbinding met je partner is sterker dan ooit. Je leert de ander steeds opnieuw te ontmoeten en begrijpt hem of haar (en jezelf!) veel vaker en veel beter. Je bent weer echt ‘samen’ en er is ruimte voor plezier.

liefde

Wat er gebeurd is achtervolgt je niet langer. Wat zich nu aandient bekijk je met heel andere ogen. Je kunt makkelijker en liefdevoller communiceren. Je ontdekt dat, onder alle ruis en ruzie, de liefde nooit weg is geweest.

In het voorjaar heb ik me 3 dagen ondergedompeld in de 3 principes en recentelijk heb ik de Materclass Relaties bijgewoond. Ik ben al een poosje op het spoor van de 3 principes  en kort samengevat geeft dat me inzichten die het leven makkelijker maken waardoor ik:
* De stap heb durven zetten om een eigen praktijk te starten;
* Hier stap voor stap mee aan het werk ben en me daarbij heel bewust ben wat mijn gedachten zijn zodat zodra ik stress ervaar ik hier minder lang last van heb;
* Op relationeel vlak rustiger ben geworden en me vrijer voel;
* Verdieping ervaar in de relaties (familie, vrienden, kennissen e.d.) die ik heb;
* Veel meer vrijheid ervaar op alle vlakken in mijn leven;
* Veel meer beleef in plaats van dat ik geleefd wordt.

En zo kan ik nog wel poosje doorgaan. Het leven wordt gewoon makkelijker als je met de drie principes in aanraking komt en er is geen weg meer terug!

Loes Huijer

LET OP! Deze Shift-dag is mogelijk anders dan je verwacht

Alhoewel het onze volledige intentie is om je te laten zien wat de ‘belemmering’ vormt voor een liefdevolle relatie gaan we een aantal dingen expliciet NIET doen.

Geen voorschriften

Geen therapie

Geen oefeningen

Wél: Inzicht in hoe jij liefde & verbondenheid in je relatie(s) terugvindt

Ik ervaar iedere dag meer helderheid, inzicht en rust na het beleven van de shiftdag. FIJN!!!
Manja de Jagher

Grijp je kans!

Ga voor meer plezier, meer ontspanning, meer liefde!

Waar, wanneer & hoeveel?

De Live Shift-dag ‘Betere relaties’ vindt plaats op zondag 14 februari 2021 op onze eigen locatie in Soest* van 9.30 tot 16.30 uur.

Deelname aan deze Shift-dag kost € 119,- exclusief BTW (inclusief BTW: 143,99) per persoon. Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met iDeal (of Bancontact/MrCash als je in België woont). Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk per e-mail een factuur ontvangt én alle benodigde informatie voor de Shift-dag zelf.

Op je inschrijving is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Na deze 14 dagen is er geen mogelijkheid tot restitutie als je onverwacht verhinderd bent. Wel is het te allen tijde mogelijk om iemand anders in jouw plaats deel te laten nemen aan deze Shift-dag. Het enige dat we in dat geval van je vragen, is dat je de gegevens van je vervanger doorgeeft.

* We behouden ons het recht voor om live bijeenkomsten om te zetten naar online bijeenkomsten in die gevallen dat door overheidsmaatregelen samenkomsten verboden zijn.

Zo super dat Linda en Angela de 3 principes naar Nederland hebben gebracht. Niet dat ze hier niet al waren [ze zijn altijd overal] maar meer dat we er hier ook meer van bewust kunnen zijn.
Volgde al jaren leraren uit het buitenland maar wordt er echt blij van dat ik prachtige voorbeelden en metaforen en verdieping kan vinden zo dicht bij huis. Ook niet te versmaden is het vleugje Hollandse nuchterheid en dat het lekker doorspekt is met de nodige humor.
Anita Brouwers

http://www.anitabrouwers.nl/

De training heeft me enorm geholpen. Mijn leven is er eenvoudiger en vrolijker van geworden.
Alina Smit

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, oprichters van Shift Academy. Voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. Als Slagersdochters groeiden wij op met het besef dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte.

Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met fijne yoga-lessen of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, ongeveer evenveel dingen hebben wij gezien als de oplossing om gelukkig te worden.

Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht te vinden is. En dat blijkt zo hilarisch simpel, dat het moeilijk te geloven is. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training.

Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk in de weg staat. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodenloze methode ;-).

Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij cliënten en organisaties om moeitelozer te leven én werken.

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door mee te doen aan de Shift-dag!

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Heb je nog vragen?

Wij staan voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

 

*Relatie in welke vorm dan ook

Iedereen die zijn of haar relatie(s) wil verbeteren is van harte welkom: lesbisch, homo, transgender, bi, hetero, monogaam of poly-amoureus, net bij elkaar of al 50 jaar samen, getrouwd, samenwonend, LAT of verre-afstand-relatie…. er is altijd een mogelijkheid voor meer liefde!

Share This