3 principles facilitator worden?

introductie-workshop in soest

De 3 principes delen met andere mensen

Omdat het vorig jaar zo goed is bevallen, bieden we ook in 2023 een gratis live introductie-workshop aan voor iedereen die overweegt mee te doen met de opleiding tot 3 Principles Facilitator. Zodat je op je gemak kunt voelen, ervaren & ontdekken of jij een jaar met ons ‘aan de slag’ wilt.  Het thema is ‘de 3 principes delen met andere mensen’ en je bent van harte welkom bij ons op kantoor. 

  Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk twee vrouwen met witte schorten om voor een zwarte achtergrond
  Dit zal o.a. aan bod komen:

   • Wat wél en zeker weten niet werkt wanneer je dit paradigma deelt met anderen (en voor welke problemen het wel of niet een oplossing biedt).
   • Wat het grootste verschil is tussen mensen die wel en die geen effect van inzicht in de 3 principes ervaren. 
   • Of en hoe je jouw inzicht in de 3 principes kunt integreren in je huidige werk.
   • Wat je wel en niet kunt verwachten van onze opleiding tot 3P Facilitator.
   • In hoeverre de opleiding ook nuttig is als je die alleen voor jezelf wilt doen (spoiler: heel nuttig!).  
   • Hoe ‘ver’ je zelf moet zijn om mee te kunnen doen aan de opleiding.
   • Al je vragen over het nut van inzicht in de 3 Principes in het algemeen en voor jouzelf en de mensen waar je mee werkt in het bijzonder.

   Een fijne workshop als je geïnteresseerd bent in onze 3P jaaropleiding die eind september start. Er is alle ruimte voor jouw eigen vragen – we maken er graag een interactieve bijeenkomst van!

   gratis inschrijving

   De workshop vindt plaats op zondag 3 september 2023 van 11.00 – 13.00 uur in onze gezellige huiskamerkantoor in Soest. Details ontvang je volautomatisch direct na inschrijving.

   Je kunt kosteloos meedoen aan deze introductie-workshop maar we vragen je wel om je in te schrijven. We hebben een beperkte capaciteit van maximaal 20 deelnemers. Zodra het maximum van 20 deelnemers is bereikt, zullen we een wachtlijst maken voor het geval er op het laatste moment nog deelnemers afzeggen.

   Deelname aan deze workshop verplicht je uiteraard tot niets. Ons lijkt het een fijne manier om erachter te komen of jij, wij en de opleiding bij elkaar passen. We zullen je geen beslissing vragen aan het einde van de workshop (maar als jij aan het einde zeker weet dat je mee wilt doen, zijn we ook niet te beroerd om je een inschrijfformulier te overhandigen 😉 ).

    

    Ja, ik ben er graag bij!
    dit veld niet invullen s.v.p.
    Wél belangstelling voor de opleiding maar kun je deze datum niet?

    Neem dan contact met ons op en we zoeken een oplossing! Mail naar welkom@shiftacademy.nl of bel naar 035-5885149.

    Wie zijn wij?

    Linda Spaanbroek lachende vrouw met grijs blond haar in paarse jurk

    Linda Spaanbroek

    Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P facilitator. 

    Angela Mastwijk lachende vrouw met grijs haar in een zwart tshirt

    Angela Mastwijk

    Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P facilitator. 

    Heb je nog vragen?

    Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

    Share This