Dieper Inzicht

Gratis Webinar “probleemloos verder”
Gratis en vrijblijvende introductie bijeenkomst

“Er is nog niets veranderd, maar alles is anders” is een uitspraak die we meer dan eens hebben gehoord van deelnemers aan een driedaagse bij Shift Academy. Hoe mooi is dat. Moeiteloos laveren door het leven dat je nu hebt, door een innerlijke shift. Probleemloos verder leven waar je nu het gevoel hebt dat de boel stagneert door problemen. In dit gratis webinar gaan we graag met je in gesprek over hoe Dieper Inzicht in de 3 principes je kan helpen makkelijker te leven zonder dat je een volledige karakterverandering hoeft te ondergaan of je hele leven moet omgooien.

19.30 – 20.30/21.00 uur

Schrijf je in en ontvang direct daarna de inloggegevens!

De bijeenkomst vindt online plaats. Je kunt eenvoudig toegang krijgen via computer, tablet of smartphone.

Meld je hieronder gratis aan om mee te doen!
  • Voor jou als je het gevoel hebt dat het leven makkelijker moet kunnen en je graag wilt achterhalen of de 3 Principes daarvoor een ingang zijn.
  • Of als je worstelt met een (groot) probleem dat je tot nu toe niet opgelost kreeg en open staat voor een vernieuwende aanpak.
  • Face-to-face online bijeenkomst met Linda & Angela om te ontdekken of de driedaagse ‘Dieper Inzicht’ in november iets voor jou is.
Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.

Heb je nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Wie zijn wij?

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor:

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Shift Academy

Birkstraat 95-12
3768 HD Soest
Welkom@shiftacademy.nl
Tel. 035-588.51.49

Share This