Het 3P ondernemers-spel

intro-sessie

Interessant voor jou als:
  • je meer mensen wilt helpen als 3P Facilitator en dit graag als zelfstandig ondernemer wilt doen.
  • Je niet goed voor ogen hebt hoe je het ondernemersspel kunt spelen vanuit je grounding.
  • Je benieuwd bent hoe Linda en Natasja dit, allebei op een andere manier, doen.
  • Je interesse hebt om een jaar lang met een groep 3P’ers aan de slag te gaan om het ondernemersspel te (leren) spelen.

Wie & waarom deze intro-sessie?

Linda & Natasja: 3P ondernemen kan!

Linda Spaanbroek werd ooit “één van de beste marketingcoaches van Nederland genoemd” en Natasja Hoogenboom “starter van het jaar” (volgens de KvK). Allebei hebben we meerdere bedrijven opgezet en daarvoor succesvol klanten gevonden. Daarbij zijn we allebei ervaren 3P Facilitators.

We menen te zien dat er veel collega-facilitators zijn die graag méér mensen zouden willen helpen. Maar daar niet toe komen. Omdat zij de praktische skills missen, de tactieken niet kennen of de dingen niet durven te doen waarvan ze denken dat die nodig zijn om te ondernemen. Kortom: ze weten niet goed hoe het Ondernemersspel te spelen of er mee te starten.

Het lijkt ons tof als meer 3P facilitators zichtbaar en vindbaar zijn voor de mensen die denken ‘hulp’ te kunnen gebruiken. Daarom hebben we een programma ontwikkeld dat binnenkort start. Tijdens deze Intro-sessie vertellen we je daar graag meer over én beantwoorden we graag je (inhoudelijke) vragen over ondernemen, ondernemerschap en de paradox die lijkt te ontstaan als je geld wilt verdienen vanuit je grounding.

dit veld niet invullen s.v.p.
Share This