de 3 principles delen met anderen

gratis online intro-bijeenkomst

Gratis toegang tot de opname

De live bijeenkomst vond plaats op 27 november 2019. Schrijf je in en ontvang direct de link naar de opname zodat je alsnog kunt kijken!

 

Interactieve online bijeenkomst (gratis)

Voor jou als je één van deze dingen herkent:

  • Je hebt gemerkt dat inzicht in de 3 principes een positief effect op je leven heeft en dat gun je anderen ook.
  • Je zou de juiste woorden willen hebben om anderen te doordringen van het nut van inzicht in de 3 principes.
  • Je bent geïnteresseerd in wat wél en zeker weten niet werkt wanneer je dit paradigma deelt met anderen (en voor welke problemen het wel of niet een oplossing biedt).
  • En misschien ben je ook benieuwd of en hoe je inzicht in de 3 principes kunt integreren in je werk ( of misschien mijmer je zelfs over het van werk veranderen zodat je de 3P’s kunt delen).
Ja, ik meld me aan
dit veld niet invullen s.v.p.
Deze bijeenkomst is een introductie op de Nederlandstalige 3P Practitioner Opleiding die in januari 2020 start en zodoende uitermate geschikt voor iedereen die de 3 Principes professioneel wil delen (al dan niet geïntegreerd in je huidige werk). Ongeacht het type werk dat je momenteel doet.

We maken er graag een interactieve bijeenkomst van waarin je al je vragen aan ons kwijt kan!

 

Wél belangstelling maar kun je deze datum niet?

Schrijf je dan toch in. We nemen de bijeenkomst op en sturen je naderhand een link naar de opname. Zodat je op een moment dat je wel uitkomt, alsnog kunt kijken. Je vragen zijn welkom@shiftacademy.nl. Stuur ze ons gerust van te voren toe zodat we die tijdens de bijeenkomst kunnen beantwoorden.

Wie zijn wij?

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor:

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Heb je nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Share This