Tweeëntwintig

Inzichten in ontspannen leven
Auteur: Pauline Miezenbeek | Taal: Nederlands | 100 pagina’s | ISBN 9780244914059
Bindwijze: Paperback

€ 10,-

Je bestelling wordt binnen twee werkdagen aan je toegestuurd via PostNL 

€1,95 verzending binnen Nederland

Bestellingen vanuit het buitenland kun je doen via deze link.

Stress is een steeds groter wordend probleem in onze huidige maatschappij. Het bedreigt zowel onze geestelijke als onze lichamelijk gezondheid. Dit boekt biedt een oplossing. Maar op een andere manier dan je wellicht verwacht. We zijn zó gewend om dingen te doen, dat we het haast niet kunnen laten om op zoek te gaan naar een stappenplan. Dat biedt dit boek je niet. Deze bundel verwijst naar inzicht en begrip. Dat is het enige wat daadwerkelijk antwoorden oplevert in alle situaties die je in het leven tegen kunt komen. Door inzicht verandert je ervaring vanzelf, lossen problemen vanzelf op. Je ervaring verandert doordat je denken verandert. En je hoeft niets anders te doen dat dit fenomeen te begrijpen. Inzicht is de enige ‘toepassing’. Deze bundel biedt je simpelweg de gelegenheid om je eigen, unieke inzichten te krijgen die in jouw leven het verschil maken. Inzichten die van toepassing zullen zijn op alle vlakken van jouw leven, omdat alle ervaringen op dezelfde manier gecreëerd worden.

Pauline Miezenbeek MSc. (1995) behoort tot de generatie die “de Millennials” wordt genoemd. Een generatie die meer dan hun voorouders gebukt zou gaan onder stress. Pauline ontdekte dat er iets anders in het spel is dat ontspannen leven in de weg staat. In deze bundel combineert zij wetenschappelijke psychologische kennis met spirituele inzichten uit de 3 Principles om te laten zien hoe ontspanning voor jong én oud binnen handbereik is.

Pauline is van kindsbeen af aan geïntrigeerd door menselijk gedrag en heeft daar haar beroep van gemaakt. Al op jonge leeftijd ervoer ze het verschil tussen échte vrijheid en net-alsof-vrijheid. Pauline is blogger en Happiness- & Helderheidsfacilitator bij Shift Academy.

Auteur: Pauline Miezenbeek
Taal: Nederlands
Afmetingen: 108x174x90 mm
Gewicht: 103,00 gram
Verschijningsdatum: 8 november 2017
Druk: 1
ISBN: 9780244914059
Share This