(Met) de 3 Principes aan het werk

Gratis Online Intro-bijeenkomst
Direct inschrijven
Gratis toegang tot de opname

De live bijeenkomst vond plaats op 5 juli 2022. Schrijf je in en ontvang direct de link naar de opname zodat je alsnog kunt kijken!

 

Merk je regelmatig dat je het lastig vindt jouw inzicht in de 3 principes te delen met anderen? En/of heb je belangstelling om de 3 principes te integreren in je werk (bijvoorbeeld als coach, therapeut, (sociaal) begeleider, docent of leidinggevende)? Dan is deze gratis intro-bijeenkomst iets voor jou!

In deze online sessie verkennen we:

  • Welke paradox altijd speelt zodra je gaat praten over de 3 principes en hoe je daar het makkelijkste mee om kunt gaan zodat hij je niet in de weg zit.
  • Wat maakt dat je het meest effectief kunt zijn in het delen van de 3 principes met cliënten, medewerkers, kinderen & jongeren en vrienden waardoor blijvende transformatie ontstaat.
  • De vijf standaardvragen die je vrijwel altijd tegenkomt als je de 3p’s deelt en hoe die nooit relevant zijn voor het gesprek dat vervolgens ontstaat.
  • Wat het faciliteren van inzicht in de 3 principes ingewikkeld kan maken terwijl het eigenlijk juist heel eenvoudig en ontspannen ‘werk’ is.

De bijeenkomst vindt online plaats. Je kunt eenvoudig toegang krijgen via computer, tablet of smartphone via een link die je direct na je inschrijving ontvangt. 

JA, STUUR ME DE INLOGGEGEVENS
dit veld niet invullen s.v.p.

Deze bijeenkomst is een introductie op de Nederlandstalige 3P Facilitator Opleiding die in september 2022 start en zodoende uitermate geschikt voor iedereen die de 3 Principes professioneel wil delen (al dan niet geïntegreerd in je huidige werk). Ongeacht het type werk dat je momenteel doet.

We maken er graag een interactieve bijeenkomst van waarin je al je vragen aan ons kwijt kan!

Wie zijn wij?

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor:

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P Facilitator. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P Facilitator. 

Heb je nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Share This