Het spirituele, wat kan mij dat schelen?

3 Principes Online Intro-bijeenkomst

in het kader van de 3P Facilitator Opleiding 2021

 

Gratis toegang tot de opname

De live bijeenkomst vond plaats op  14 oktober 2020. Schrijf je in en ontvang direct de link naar de opname zodat je alsnog kunt kijken!

 

Gratis toegankelijk voor iedereen en vooral leuk als je:
  • Graag een laagje dieper in de 3 principes wilt duiken en/of
  • Je afvraagt waarom het zinvol is om voorbij het psychologische inzicht “het is maar een gedachte” te kijken en/of
  • Handvatten zoekt om makkelijker met andere mensen over de 3 principes te praten en/of
  • Overweegt de 3 principes in je werk te integreren c.q. als 3P Facilitator aan de slag wilt.
Ja, ik ontvang graag de opname
dit veld niet invullen s.v.p.

Inzicht in de 3 Principles blijkt een groot verschil te maken in het leven van mensen. Trauma’s, fobieën, stress en (psychiatrische) problemen kunnen als zodanig wegvallen waardoor ontspanning, moeiteloosheid, helderheid en verbinding overblijven. Precies díe dingen waar we allemaal, bewust of onbewust, naar op zoek zijn. 

Dat grotere gemak ontstaat vaak al snel zodra mensen een beetje gevoel krijgen voor het feit dat hun denken vloeibaar en veranderlijk is en ze gaan herkennen wat de rol van bewustzijn is in het ‘echt’ maken van hun gedachten. Inzicht op zo’n psychologische laag is dus heel fijn maar vaak blijft er werk aan de winkel. 

Wij hebben de afgelopen vijf jaar, sinds we begonnen om de 3 principes naar Nederland te brengen, steeds meer herkend dat de werkelijke moeiteloosheid voorbij het psychologische ligt, in wat wij voor het gemak even “de spirituele laag” van de 3 principles noemen. 

In dit Introductiewebinar verkennen we graag met je wat inzicht in die spirituele laag voor verschil kan betekenen, waarom het in onze ogen onmisbaar is voor een 3P coach/facilitator én hoe het ervoor zorgt dat je als coach of facilitator veel effectiever bent dan wanneer je je tot het psychologische beperkt. En, niet te vergeten: hoe het ook jouw leven lichter en luchtiger maakt dan je ooit had kunnen dromen ;-).

Deze bijeenkomst is een introductie op de Nederlandstalige 3P Coach/Facilitator Opleiding die in januari 2021 start en zodoende uitermate geschikt voor iedereen die de 3 Principes professioneel wil delen (al dan niet geïntegreerd in je huidige werk). Ongeacht het type werk dat je momenteel doet.

Wie zijn wij?

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor:

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P facilitator. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P facilitator. 

Heb je nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Share This