Onze favoriete thema's

Omdat leven & werk altijd makkelijker mogen!

Shift Academy: geluk op alle vlakken van je leven

Wij van Shift Academy helpen je om moeitelozer te leven en makkelijker te werken. Wij brengen je in contact met de bron van ontspanning en inspiratie. Van creativiteit en welzijn. Van lekker in je vel zitten en genieten. Van beter en sneller resultaten behalen.

Toch hebben wij ervoor gekozen deze website in te delen in thema’s. Het zijn de thema’s die ons het makkelijkste komen aanwaaien en waarover wij spontaan schrijven. Het werk dat wij doen heeft echter een enorm positief effect op alle vlakken van het leven – inclusief werk. En als team hebben wij hands-on ervaring met veel meer dan de hier genoemde thema’s. Je kunt ons zodoende altijd benaderen als je een vraag hebt die niet expliciet binnen één van onze favoriete thema’s lijkt te vallen. We gaan graag met je in gesprek om samen uit te vinden of wij je kunnen helpen!

Onze favoriete thema’s

Relaties

Relaties worden gezien als noodzakelijk voor ons welzijn én tegelijkertijd als het moeilijkste dat er is. Wij laten je graag zien hoe je jouw liefdesrelatie nieuw leven inblaast, goed houdt en/of uitbouwt tot de geweldige verbinding waar je naar verlangt. Ook voor singles die graag succesvol een relatie willen aangaan.

Opvoeding

Voor ouders en professionele opvoeders die opvoedings-problemen op een nieuwe, natuurlijker en efficiëntere manier willen oplossen. Vernieuwende oplossingen voor hevige gedragsproblemen en kleine ruzies, peuters die een drama maken van etenstijd en adolescenten die aan een eetstoornis leiden, dwarse pubers en depressieve/agressieve jongeren. Opvoeden kan makkelijker, zelfs (of juist!) als je zelf met de handen in het haar zit.

Persoonlijke groei

Voor iedereen die merkt dat er meer in zit dan eruit komt. Bijvoorbeeld doordat je kampt met ‘iets’ waarvoor je een label hebt (depressie, angststoornis, verslaving, ODD, OCD, eetstoornis, etc.) of ‘iets’ waar je vanaf wilt (zoals agressie, boosheid, slecht communiceren, ruzie, niet bij je gevoel kunnen, etc.). Wij helpen je graag het beste in jezelf (terug) te vinden!

Werk & Ondernemen

Durf jij te gaan voor minder stress, meer genieten, hogere productiviteit en (nog) beter contact met je klanten? Wij laten je graag zien hoe werk en/of ondernemen, een stuk makkelijker kunnen!

Stress & Ontspanning

Stress speelt een grote rol in onze maatschappij en in ons leven. Het dreigt volksziekte nummer 1 te worden. Talloze technieken en trainingen leren jou er mee om te gaan. Maar alles helpt maar een klein beetje en tijdelijk. Ongeacht je omstandigheden: jij als persoon maakt het grootste verschil als het gaat om ontspannen succesvol zijn, relaxt en gelukkig leven. Hoe? Dat laten we je graag zien!

Share This