Slagersdochters On Stage

Zondag 17 december 2017

Unieke theatershow

SOS! Geluk in de Aanbieding!

Na ruim twee jaar lang een wekelijkse radioshow live te hebben gepresenteerd besloten de Slagersdochters dat het tijd was om ook in levende lijve te verschijnen. En wel op het toneel. Om op hun unieke en vrolijke wijze te vertellen over waar geluk écht zit en waar je het tevergeefs zoekt. Om nog wat meer ‘levenswijsheden’ tot gehakt te vermalen en natuurlijk; om vragen van hun klanten te beantwoorden.

SOS: Slagersdochters On Stage. De try-out, de première, de jubileumvoorstelling en de slotuitvoering ineen. Grijp die kans. Het geluk is in de aanbieding deze middag!

Wanneer: 17 december 2017, 14.00 uur

Waar: Theater Idea, Willaertstraat 49, 3766 CP Soest

Prijs: euro; 15,- per kaartje

Kaarten bestellen via de website van het theater – zie de button hieronder

radioshows

podcasts

Downloads per maand

brok genieten

Complimenten voor de slagersdochters

“Ik luister elke week met heel veel plezier naar jullie. Het is heel erg leerzaam en plezierig.”

Lidia

“Heerlijke nuchtere inkijk in de gedachtenwereld. Ik heb er zeker wat aan en luister regelmatig, ook de ‘oude’ uitzendingen.”

“Ik luister al een tijdje via de Podcast jullie radio-uitzending. Heel inspirerend en verhelderend! Fijn dat jullie dit doen 😊.”

Ilse Ruijters

“Leuk, creatief en vernieuwend! Scherp met mooie humor. Geluid is prima (als dat niet zo is, ligt dat aan je telefoon; je moet een vegetarische variant hebben 😊).”

“Complimenten voor jullie radioshow, ik vind het erg leuk om jullie inzichten te horen. Het helpt me ook iedere keer weer de juiste relativering in te steken en niet zo serieus naar mijn gedachten te luisteren.”

“Wil jullie bedanken. Gedurende de crisis met mijn man heb ik urenlang ’s nachts naar jullie podcast geluisterd. Ik werd er kalm en hoopvol van.”

“Door mijn lieve vrouw ben ik aanraking gekomen met de 3 Principles. Zoekend naar meer ‘meer meer’ kwamen we op jullie podcasts en jawel: we zijn aan het ‘bingen’! Heer-lijk. Puur genieten. Erg bedankt daarvoor.”

“Een echte aanrader (5 sterren).”

Tineke van W.

“Deze podcast is een mooie aanvulling op het Engelse aanbod op het gebied van de Three Principles. Ik vind het erg fijn om de concepten (en het praktische geouwehoer want zweverig is het geenszins) in mijn eigen taal te horen, dat verdiept mijn inzicht weer verder. Iedereen die echt minder drama in zijn leven wil – en bereid is zijn eigen gedachten daarvoor wat minder serieus te nemen – raad ik deze podcast aan.”

“Luister er vaak naar en geef het bestaan van deze podcast door. Zeer leerzaam!”

Wie zijn de slagersdochters?

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Radio-Archief
Podcast

Alle voorgaande afleveringen van de Radioshow  ‘Geluk in de Aanbieding!’ zijn gratis voor je beschikbaar als podcast.

MP3’s

Hier kun je een aflevering als voorproefje beluisteren:

11 oktober: Jouw realiteit of de mijne?

Voor oudere afleveringen kun je terecht in onze ‘Koelkast’ (daar blijven ze namelijk lekker vers). Schrijf je in voor onze wekelijkse updates en vind de link naar de Koelkast in elke mail die je van ons ontvangt.

Share This