Cabo de Saõ Vicente in Portugal ; zo ver je kunt zien is er water. Eeuwen geleden vermoedden West-Europeanen hier het einde van hun (platte) wereld. Toch besloten dappere lieden in een boot te stappen om te kijken of er niet méér was. Zij durfden de waarnemingen die op het eerste gezicht en op dat moment de waarheid leken (de aarde is plat!) en waar iedereen heilig in geloofde, in twijfel te trekken.

Zo ontdekten ze een nieuwe (ronde) wereld en beleefden spannende avonturen. Op dezelfde manier kunnen wij tot nu toe onbekende werelden en mogelijkheden ontdekken. Door een stap in het ongewisse te zetten. Nieuwsgierig en met vertrouwen. In relaties, op het gebied van ondernemerschap, opvoeding of wat dan ook. Want wat op het eerste gezicht het einde van de wereld lijkt, kan net zo goed het startpunt van een opwindende reis zijn.

Ga je met ons mee het onbekende verkennen en de grenzen van je wereld verleggen? Het menselijk potentieel is oneindig; er kan in elk moment een gedachte opkomen die nog nooit gedacht is. Een idee waar we vorm aan kunnen geven en een nieuwe realiteit mee kunnen ervaren.

En o ja; graag tot vanavond!

Foto © Rob Tol

 

Share This