concentratie en focus verbeteren

Een dag lang inzicht vergaren zodat je effectiever en meer ontspannen werkt & leeft. Zelfs (of juist!) als je een onrustig en vol hoofd hebt.

8 september 2017, 9.30 – 16.30 uur

Moeite met (in-) slapen?

Je ligt regelmatig ’s nachts wakker of kunt niet in slaap komen. Je hoofd maalt. Ondanks het boekje naast je bed waar je in schrijft wat je wakker houdt, blijven de gedachten komen. Je weet dat je leven fijner zou zijn als je zaken makkelijker van je af zou kunnen schudden… maar tot nu toe lukt dat niet. 

last van een vol hoofd?

Duizend dingen razen door je hoofd. Je betrapt jezelf er regelmatig op dat je “mm-mm” antwoordt als iemand iets vertelt omdat je eigenlijk niet hebt geluisterd. Je kunt vijf bladzijden lezen in een boek zonder te weten waar het over gaat omdat je aan iets anders dacht.

te veel dat niet af komt?

Met een vol hoofd en een lange, lange to-do lijst is focus houden onmogelijk. Waardoor je veel te weinig toekomt aan wat je écht belangrijk vindt. Zodra je begint met een taak ben je alweer afgeleid.

inzicht in concentratie & focus

Zodat je meer bereikt en meer afkrijgt

Het lijkt wel of we massaal aan ADHD of ADD lijden doordat we onze aandacht moeten verdelen over een grote verscheidenheid aan taken. Waarbij we voortdurend een enorme hoeveelheid nieuwe input binnen krijgen.

Onze hersens zijn daar niet op gebouwd waardoor we snel de focus en onze concentratie verliezen. En dat is balen omdat juist concentratie en focus de manier lijken te zijn om voldoende voor elkaar te krijgen.

Talloze technieken en trainingen leren je hoe je een leger hoofd krijgt. Waardoor het lijkt alsof concentreren en focus houden vaardigheden zijn die je onder de knie moet krijgen. Wat er op neer komt dat je er nog een taakje bij hebt: jezelf onder controle houden.

Wij, Angela & Linda, maken het leven graag makkelijker. Met minder te doen in plaats van meer. Dus geen extra opdrachten die je thuis moet gaan uitvoeren. Je neemt van deze Masterclass dan ook niets mee naar huis. Het kan wel zijn dat je iets – of véél – achterlaat (al was het maar het idee dat jij niet de capaciteiten hebt om geconcentreerd en gefocust te werken!)

We laten je tijdens deze dag graag zien dat jij als persoon het grootste verschil maakt als het gaat om werken en leven met een leger hoofd.

Dat je niet iets bij hoeft te leren om je beter te concentreren, maar juist iets na mag laten. Minder doen dus en toch meer bereiken. Hoe spannend en leuk is dat?

Hoeveel meer zou jij bereiken met betere concentratie en focus?

%

%

%

%

Dat ligt voor je binnen handbereik zodra je een leger hoofd hebt!

Wat ons betreft zijn de inzichten die we tijdens deze MasterClass met je delen, de ‘missing link’ in ons leven. Zij zijn de schakel waarmee je van hard werken moeiteloos beweegt naar geïnspireerd en geconcentreerd werken. De schakel die ervoor zorgt dat je de kennis, kunde en kracht die je al in je hebt, optimaal kunt gebruiken doordat je niet langer vastloopt op gebrek aan concentratie en focus. De inzichten zorgen voor een leger hoofd… waarmee concentreren en focus een makkie worden.

Wij zijn om. Doe je met ons mee?

Ga voor een leger hoofd

 zodat je weer & meer geniet

De inzichten uit deze Masterclass leiden tot:

Meer genieten

Concentratie & focus brengen ‘flow’ met zich mee. Dat lekkere gevoel van helemaal opgaan in waar je mee bezig bent. Zonder zorgen over wat er allemaal nog meer moet gebeuren. Het echte wezenlijke genieten van wat je doet.

afkrijgen wat af moet

Doordat je focus houdt op wat belangrijk is en veel minder snel afgeleid bent, rond je taken veel sneller af. Bovendien is het makkelijker geworden om prioriteiten te stellen, waardoor je bijna gedachteloos bepaalt wat eerst af moet en wat kan wachten.

Rust in je hoofd

Er buitelt minder door je hoofd en er blijft minder ‘hangen’. Het is makkelijker zaken naast je neer te leggen die belangrijk lijken maar het niet zijn. Waardoor er meer rust ontstaat, ontspanning en – tadaa! – concentratie!

LET OP! Deze Masterclass is mogelijk anders dan je verwacht

Alhoewel het onze volledige intentie is om je te laten zien wat maakt dat je je makkelijker concentreert en je beter kunt focussen, gaan we een aantal dingen expliciet NIET doen.

Geen Mindfulness

Geen Meditatie

Geen time-management

Wél: Inzicht in hoe jij met aandacht en concentratie kunt leven & werken

“Ik had last van een overvol hoofd met een ongelooflijke stroom aan gedachten die ik moeilijk kon stoppen en die regelmatig zoveel energie van mij vroeg dat ik niet toe kwam aan andere zaken. Wat dan weer extra stress veroorzaakte. Nu kan ik gewoon met iets anders aan de slag gaan waardoor ook mijn energie weer toeneemt en waardoor ik beter en geconcentreerd met zaken bezig kan zijn.”

Diana van der Hoek

Verkoopversneller.nl

“Ik ervaarde een hoofd vol gedachten die mij tegenhouden, belemmeren te doen wat ik nu wil of moet doen. Na de training kan ik me beter focussen op het nu en ben ik meer ontspannen!”

Barbara Martinus

Quali-Tijd Personal Branding

Waar, wanneer & hoeveel?

De Live Masterclass Concentratie & Focus Verbeteren vindt plaats op vrijdag 8 september op onze eigen locatie in Soest van 9.30 tot 16.30 uur.

Een dag als dit is eigenlijk onbetaalbaar als je ziet wat het je op gaat brengen. € 500 zou nog een koopje zijn. Maar, we willen de investering een no-brainer voor je maken omdat we weten hoeveel fijner deze inzichten je leven kunnen maken. Zodat geld in elk geval geen excuus kan zijn om weg te blijven ;-).

Deelname aan deze Masterclass is slechts € 119,- exclusief BTW (inclusief BTW: € 143,99). Dat is inclusief koffie, thee en versnaperingen. Aanmelding en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met iDeal. Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een factuur ontvangt per e-mail ontvangt én alle benodigde informatie voor de Masterclass zelf.

Op je inschrijving is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen van toepassing. Na deze 14 dagen is er geen mogelijkheid tot restitutie als je onverwacht verhinderd bent. Wel is het te allen tijde mogelijk om iemand anders in jouw plaats deel te laten nemen aan deze Masterclass. Het enige dat we in dat geval van je vragen, is dat je de gegevens van je vervanger doorgeeft.

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk, oprichters van Shift Academy. Voormalige controlefreaks, perfectionisten, stresskippen en somberaars. Wij kennen het gevoel van ploeteren voor je geluk. Als Slagersdochters groeiden wij op met het besef dat hard werken de manier is om te bereiken wat je gelukkig maakt. Waarna we carrières najaagden, huwelijken sloten en kinderen kregen in de veronderstelling dat dat ons gelukkig maakte.

Dat ploeteren werkte… soms. Maar heel vaak totaal niet. Wat er toe leidde dat we een burn-out en depressie probeerden te voorkomen of te genezen met fijne yoga-lessen of nog maar weer eens een nieuwe baan in een nieuw vakgebied. Zoveel soorten weer als er zijn, ongeveer evenveel dingen hebben wij gezien als de oplossing om gelukkig te worden.

Tot we er, los van elkaar, achter kwamen waar geluk écht vandaan komt. En dat blijkt zo hilarisch simpel, dat het moeilijk te geloven is. Dus laten we het je graag zien. Via de blogs op deze website, via onze wekelijkse radioshow ‘Geluk in de aanbieding’ (onder de naam ‘De Slagersdochters), de gelijknamige podcasts, onze video’s en onze coaching & training.

Het blijkt een simpel misverstand dat het menselijk geluk in de weg staat. Een misverstand dat wij graag helpen uit de weg te ruimen! Dat gaat het makkelijkste door je een nieuw paradigma te laten zien dat ‘The 3 principles‘ of ‘De 3 principes’ wordt genoemd. En ja, je leest het goed: er is geen sprake van een methode maar van een paradigma. Of, zoals wij het zelf graag noemen: een methodenloze methode ;-).

Vanuit dit nieuwe paradigma helpen wij cliënten en organisaties om moeitelozer te leven én werken.

Hieronder stellen wij ons kort aan je voor – maar écht kennismaken gaat natuurlijk veel makkelijker door mee te doen aan de MasterClass!

Linda Spaanbroek

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner. 

Angela Mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Heb je nog vragen?

Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Bel 035 588 51 49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl

Share This