Live Trainingen & MasterClasses

Omdat leven & werk altijd makkelijker mogen!

Shift Trainingen: lichter leven en werken

 

Wij van Shift Academy helpen je om moeitelozer te leven en makkelijker te werken. Wij brengen je in contact met de bron van ontspanning en inspiratie. Van creativiteit en welzijn. Van lekker in je vel zitten en genieten. Van beter en sneller resultaten behalen.

Onderstaand vind je de verschillende groepstrainingen die we aanbieden. Alle trainingen zijn ontwikkeld om je te helpen inzicht te krijgen in een nieuw paradigma. Een paradigma dat – zodra je ziet hoe het voor jou persoonlijk werkt – de mogelijkheid biedt om, stukje bij beetje of in één klap, een totaal andere beleving van je leven, je relaties en je werk te ervaren. Op te bloeien en meer vrijheid te ervaren. Dat hebben wij gezien bij onszelf en de vele anderen die ons voorgingen of van ons geleerd hebben.

Alhoewel de trainingen verschillen in thema en tijdsduur geldt steeds dat we op een ontspannen manier met elkaar in gesprek gaan, zonder ‘aan jezelf te werken’.

Meerdaagse Trainingen

Verdiepings-3-daagse

Een driedaagse onderdompeling om dieper inzicht te krijgen in de werking van de menselijke ervaring. Met voldoende tijd en ruimte voor het bespreken van jouw eventuele struikelpunten. Je krijgt inzichten die voor oplossingen zorgen. Op een ontspannen manier, zonder aan jezelf te werken. Maar wel met als resultaat dat je lichter, meer ontspannen en gelukkiger door het leven gaat. Ideaal voor iedereen die zichzelf lekkerder wil voelen en relaties wil verbeteren/verrijken.

 

Drie dagen van 9.30 tot 16.30 uur: 16, 17 & 18 juni 2017. Koffie, thee & versnaperingen inbegrepen. Deelname: 997,- euro exclusief btw (1206,37 incl. btw)

Bel (035-5885149) of mail (welkom@shiftacademy.nl) voor meer informatie. Inschrijven kan via mail tot 14 juni 2017. Je ontvangt dan per omgaande een factuur zodat je verzekerd bent van je plek!

1-daagse Masterclasses

MasterClass Stress made simple

Stress speelt een grote rol in onze maatschappij en in ons leven. Het dreigt volksziekte nummer 1 te worden. Talloze technieken en trainingen leren jou er mee om te gaan. Maar alles helpt maar een klein beetje en tijdelijk. Ongeacht je omstandigheden: jij als persoon maakt het grootste verschil als het gaat om ontspannen succesvol zijn, relaxt en gelukkig leven. Hoe? Dat laten we je graag zien!

Masterclass Concentratie en focus verbeteren

Durf jij te gaan voor minder stress, meer genieten, hogere productiviteit en (nog) beter contact met je klanten? Wij laten je graag zien hoe werk en/of ondernemen, een stuk makkelijker kunnen!

Masterclass
meer liefde in je relatie

Relaties worden gezien als noodzakelijk voor ons welzijn én tegelijkertijd als het moeilijkste dat er is. Wij laten je graag zien hoe je jouw liefdesrelatie nieuw leven inblaast, goed houdt en/of uitbouwt tot de geweldige verbinding waar je naar verlangt. Ook voor singles die graag succesvol een relatie willen aangaan.

Masterclass MOeitelozer opvoeden

Voor ouders en professionele opvoeders die opvoedings-problemen op een nieuwe, natuurlijker en efficiëntere manier willen oplossen. Vernieuwende oplossingen voor hevige gedragsproblemen en kleine ruzies, peuters die een drama maken van etenstijd en adolescenten die aan een eetstoornis leiden, dwarse pubers en depressieve/agressieve jongeren. Opvoeden kan makkelijker, zelfs (of juist!) als je zelf met de handen in het haar zit.

Share This