Live Trainingen & MasterClasses

Omdat leven & werk altijd makkelijker mogen!

 

Wij van Shift Academy helpen je om moeitelozer te leven en makkelijker te werken. Wij brengen je in contact met de bron van ontspanning en inspiratie. Van creativiteit en welzijn. Van lekker in je vel zitten en genieten. Van beter en sneller resultaten behalen.

Onderstaand vind je de verschillende groepstrainingen die we aanbieden. Alle trainingen zijn ontwikkeld om je te helpen inzicht te krijgen in een nieuw paradigma. Een paradigma dat – zodra je ziet hoe het voor jou persoonlijk werkt – de mogelijkheid biedt om, stukje bij beetje of in één klap, een totaal andere beleving van je leven, je relaties en je werk te ervaren. Op te bloeien en meer vrijheid te ervaren. Dat hebben wij gezien bij onszelf en de vele anderen die ons voorgingen of van ons geleerd hebben.

Alhoewel de trainingen verschillen in thema en tijdsduur geldt steeds dat we op een ontspannen manier met elkaar in gesprek gaan, zonder ‘aan jezelf te werken’.

Meerdaagse Trainingen

Dieper Inzicht

Een driedaagse onderdompeling voor mensen die méér willen van de lichtheid en ontspanning die inzicht in de 3 principes teweeg kan brengen. Je bent nieuwsgierig geraakt en wilt je inzicht verdiepen. Daar krijg je tijdens deze relaxte drie dagen alle ruimte voor!

1-daagse masterclasses

breaking bad

Een dag lang inzichten vergaren rondom Burnout, Angststoornissen en Depressies. Wij wijzen je op de ontbrekende schakel in de huidige, gebruikelijke visie op deze verlammende symptomen. Daarmee krijg je een ander perspectief en blijvende oplossingen aangeboden. Ook al zit je er momenteel nóg zo diep in en ook al voel je je nog zo beroerd.

Shift-dag

betere relaties

Relaties worden gezien als noodzakelijk voor ons welzijn én tegelijkertijd als het moeilijkste dat er is. Wij laten je graag zien hoe je jouw liefdesrelatie nieuw leven inblaast, goed houdt en/of uitbouwt tot de geweldige verbinding waar je naar verlangt. Ook voor singles die graag succesvol een relatie willen aangaan.

Shift-dag
Minder Stress

Stress speelt een grote rol in onze maatschappij en in ons leven. Het dreigt volksziekte nummer 1 te worden. Talloze technieken en trainingen leren jou er mee om te gaan. Maar alles helpt maar een klein beetje en tijdelijk. Ongeacht je omstandigheden: jij als persoon maakt het grootste verschil als het gaat om ontspannen succesvol zijn, relaxt en gelukkig leven. Hoe? Dat laten we je graag zien!

Shift-dag rust in je hoofd

Het lijkt wel of we massaal last hebben van een overvol hoofd. Onrustig slapen, piekeren en/of te weinig aandacht voor je omgeving… je wilt er graag vanaf maar alles wat je tot nu toe probeerde lijkt niet of matig te werken. Deze Shift-dag geeft je een introductie tot een alternatief dat wél rust geeft.

Online Trainingen

Naast onze live trainingen is het ook mogelijk een online training te volgen. Klik hier voor een overzicht van onze online trainingen. 

(telefonische) mentoring/coaching

Soms heb je meer behoefte aan 1-op-1 mentoring of coaching. Ook die mogelijkheid bieden we. Bel naar 035-588.51.49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl zodat we kunnen bespreken wat voor jou de beste optie is.

 

Share This