Online Trainingen

Omdat leven & werk altijd makkelijker mogen!

Online Trainingen om je te helpen moeitelozer te leven en makkelijker te werken. Wij brengen je in contact met de bron van ontspanning en inspiratie. Van creativiteit en welzijn. Van lekker in je vel zitten en genieten. Van beter en sneller resultaten behalen.

Onderstaand vind je de verschillende online trainingen die we aanbieden. Alle trainingen zijn ontwikkeld om je te helpen inzicht te krijgen in een nieuw paradigma. Een paradigma dat – zodra je ziet hoe het voor jou persoonlijk werkt – de mogelijkheid biedt om, stukje bij beetje of in één klap, een totaal andere beleving van je leven, je relaties en je werk te ervaren. Op te bloeien en meer vrijheid te ervaren. Dat hebben wij gezien bij onszelf en de vele anderen die ons voorgingen of van ons geleerd hebben.

Alle online trainingen staan voor je klaar zodat je direct kunt starten. Jij kijkt & luistert, wij vertellen en het inzicht komt vanzelf. Zonder huiswerk, zonder er hard voor te werken. Hoe heerlijk is dat?

Nooit (meer) burn-out

Vernieuwende inzichten voor het voorkomen en genezen van burnout.

Een online programma (inclusief online groepscoaching) van zes weken voor iedereen die vanuit stress terug wil naar rust, energie en je gelukkig voelen. Burn-out is te voorkomen én op te lossen als je er eenmaal inzit. Start 29 januari 2018. 

Moeiteloos leven

Een introductietraining die je inzicht geeft in de 3 Principles – en daarmee een verfrissend moeiteloze kijk op het leven. Van stress, angst en/of verdriet naar ontspannen genieten en gelukkig zijn.

Anders omgaan met eetstoornissen

Frisse inzichten voor de begeleiding van kinderen met een eetstoornis. Een online training waarin je leert volgens welke principes ieder mens functioneert. Je leert hoe deze inzichten jou kunnen helpen in het kader van de eetstoornis van je kind en hoop bieden op een alternatieve oplossing die in de praktijk zeer effectief is gebleken.

implementeren in flow

Voor ondernemers (ZZP en MKB) die makkelijker en meer in actie willen zijn voor meer voortgang en resultaat. In 5 modules leer je wat jou weerhoudt van succesvol implementeren. Zodat je eindelijk gaat doen wat je altijd al had willen doen :-). Op een volkomen ontspannen en relaxte manier!

Live Trainingen

Naast onze online trainingen is het ook mogelijk een live training te volgen. Super-inspirerende bijeenkomsten die onvermijdelijk leiden tot meer moeiteloosheid. Klik hier voor meer informatie.

(telefonische) mentoring/coaching

Soms heb je meer behoefte aan 1-op-1 mentoring of coaching. Ook die mogelijkheid bieden we. Bel naar 035-588.51.49 of mail naar welkom@shiftacademy.nl zodat we kunnen bespreken wat voor jou de beste optie is.

 

Share This